پیامک سرکاری
|
این آدمایی که سه صفحه بهشون اس ام اس میدی بعد مثل معلولا فقط یه کلمه تایپ میکنن OK باید بگیری اون دکمه های کیبورد موبایلشونو با بیل داغون کنی ازش فقط یه o بمونه با یه k تا حالشون جا بیاد!!!...
|
|
آدم های خوش تیپ رو میشه از ۲ راه شناخت : ۱٫ کم حافظه ان… ۲٫ دومیش چی بود؟؟ . . . . . . . . چی بود…! اه یادم رفت...
|
|
آمازون با تمام درختاش... آسمون با تمام ستاره هاش... دنیا با تمام آدماش... بارون با تمام قطراتش... خلاصه اگر همه رو با هم جمع کنی،خیلی میشه!...
|
|
اگه يكي بهت روزي يه اس ام اس داد بدون ازت خوشش مي ياد ، اگه 2 تا فرستاد بدون براش مهمي ، اگه 3تا شد بدون دوستت داره ، اگه 4 تا شد بدون موبايل خودش نيست ....
|
|
اون تفریحاتی که تو فرجه ی امتحان ها به ذهنم میرسه تو تابستون به ذهنم نمیرسه! یه همچین وضعیتی داریم الان !!...
|
|
كاشكي علم آن قدر پيشرفت كرده بود كه از همين جا ، با بيل مي زدم تو سرت ....
|
|
@>---- ، @>---- ، @>---- ، @>---
این ۴ شاخه گل رز تقدیم به تو با عشق ، حالا اگه دوستم داری گوشیتو بذار تو آب تا گلم پژمرده نشه!!!ا...
|
|
اگه یه روزیه لگدمحکم خوردى ناراحت نشوآخه خیلى توپى...
|
|
دقت كردی گوشیت یا هیـــچوقت گم نمیـــشه، یا اگه بشه حـــــــتما روی سایلنت هست...
|
|
گزارش دادند كه خوشگلا رو ميگيرن! ماكه فراري هستيم خوش به حالت راحتي!...
|
|
مامانم در طول شبانه روز فقط یکبار بهم میگه مهندس اونم آخره شباست که صدام میزنه مهندس بیا آشغالا رو بزار دَم در!!!...
|
|
دوست دارم برم روی بالاترین نقطه ی قله دماوند وایسمو بلند داد بزنم دوستت دارم ولی ولش کن حسش نیست تا اون بالا برم !...
|
|
مشترك گرامي شما برنده همسر شديد ، جهت دريافت اطلاعات بيشتر به سايت شتر درخواب بيند پنبه دانه مراجعه فرماييد با تشكرشركت بشين تا بياد!!...
|
|
میدونی فرق تو با روز چیه؟ روز ۳۰ تاش باید جمع بشه تا بشه یه ماه اما تو همین جوری ماهی (از سری داستانهای چوپان دروغگو)...
|
|
امروز روز خوشگلاس این پیامو برای تمام خوشگلایی که میشناسی بفرست فقط خواهشن منو بیخیال شو همین الانشم بالای صدتاشو برام فرستادن...
|
|
دخـتــــــر گـلـــــــم چیـست ؟! واژه ای است که مادران از آن برای بهره کشی از فرزندان خود در انجام کارهایی از قبیل جارو برقی کشیدن استفاده میکنند!...
|
|
ای کاش دنیا واسه ۱ شب مال من بود.... اون وقت با خوشحالی از دنیام پرتت میکردم بیرون!...
|
|
دوستت ندارم به اندازه اقیانوس ، چون یه روز تموم می شه. دوستت ندارم به اندازه خورشید، چون غروب می کنه. دوستت دارم به اندازه روت که هیچوقت کم نمی شه!...
|
|
طالع بینی دانشجویی: یه سکه میندازیم بالا، اگه شیر اومد می خوابیم! اگه خط اومد فیلم می بینیم! و اگه 'لبه' اومد درس می خونیم!!!...
|
|
سلام.یادت باشه که یادم بیاری که یادت بندازم که به یادم بیاری که یادم بدی دیگه این وقت شب با SmS کسی رو بیدارنکنم!...
|
|
مشترک گرامي اين اس ام اس براي بيدار کردن شما در نيمه شب فرستاده شده است لطفا پس از خواندنش لبخند بزنيد و سعي کنيد دوباره بخوابيد !...
|
امیرمومنان علیه السلام
💠امر به معروف و نهى از منكر را ترك نکنید
زيرا در اين صورت افراد نادرست برشما مسلط مى گردند
❗️آنگاه دعا مى كنيد
و دعايتان مستجاب نمى شود،
📚 نامه ٤٧نهج البلاغه
جمعه 19 آبان 1391 3:35 PM
تشکرات از این پست
farshon
mansoure1373
tahmores