0

هر روز مطالبی زیبا و جالب از تکنولوژی

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

جیب این شلوار موبایل شما را شارژ می کند

نوکیا با طراحی شارژر وایرلس دی سی-50 برای سری لومیا این امکان را فراهم کرده است. برای استفاده از این شارژر نوع خاصی از شلوار نیز طراحی شده که به "شلوار هوشمند" معروف شده است.

 


برای شارژ شدن گوشی لومیا و یا هر نوع گوشی که قابلیت استفاده از این شارژر را دارد، باید آن را در جیب شلواری که به همین منظور طراحی شده است قرار دهید. پیش فروش این شلوار به زودی آغاز خواهد شد.

 

مثلث آنلاین

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

سه شنبه 3 تیر 1393  12:32 AM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

نگاهی اختصاصی به پخش اچ‌دی مسابقات جام‌جهانی از تلویزیون ایران!

تب پخش تصاویر اچ‌دی توسط تلویزیون ایران از زمان شروع لیگ والیبال بالا گرفت؛ بطوری که پخش تصاویر مسابقات به صورت اس‌دی موجب لغو بازی‌های تیم والیبال ایران از لیگ می‌شد. پس از این ماجرا تصمیم بر آن شد که مسابقات جام‌جهانی نیز به صورت اچ‌دی پخش شوند. با ما همراه باشید تا به بررسی ویژگی‌های پخش اچ‌دی بپردازیم.

به دلیل اینکه تصاویر در شبکه‌های سه سیما و ورزش به‌صورت معمول (اس‌دی) پخش می‌شدند، شبکه‌ دیگری را صدا و سیما با عنوان IRIB HD Test ایجاد کرد که قادر به پخش اچ‌دی بود (این شبکه فقط در حین انجام مسابقات برنامه دارد و بعد از اتمام مسابقه، تا بازی بعدی تصویر پرچم ایران پخش می‌شود).

irib-hd-test-channel

چون کیفیت تصاویر اچ‌دی و اس‌دی در تلوزیون‌های کوچک چندان مشهود نیست، در این بررسی از یک تلوزیون فول اچ‌دی 46 اینچی با تنظیمات اصولی استفاده کردیم. البته گیرنده تصاویر (ست‌تاپ ‌باکس) نیز باید قابلیت دریافت اچ‌دی را داشته باشد. حال نیم‌ نگاهی به تفاوت‌های اصلی تصاویر اس‌دی و اچ‌دی بیندازیم.

در تصاویر اس‌دی از بالا تا پایین تصویر 480 پیکسل قرار می‌گیرد در حالی که در تصاویر اچ‌دی 720 یا در نمونه‌های فول اچ‌دی 1080 پیکسل قرار می‌گیرد و همین امر باعث افزایش کیفیت تصاویر می‌شود. همچنین در تکنولوژی اس‌دی تصاویر به صورت گوشه‌دار و تیز نمایش داده می‌شوند که چندان خوش آیند نیستند.

این بررسی در طول مسابقه فوتبال بین ایران و آرژانتین، با بازی بسیاری خوب بازیکنان ایرانی و بازی آلمان و غنا انجام گرفت. پس از اجرای شبکه IRIB HD Test توسط دستگاه پخش کننده، واقعا تفاوت در کیفیت پخش احساس شد.

irib-hd-test-logo

البته شایان ذکر است که برای استفاده از نهایت کیفیت، از کابل HDMI برای ارتباط بین تلوزیون و دستگاه پخش کننده استفاده شده بود و دوربین‌های استفاده شده در مسابقات جام‌جهانی نیز همگی قادر به ثبت تصاویر اچ‌دی بودند.

irib-hd-test-review

در طول بررسی که بطور مداوم شبکه را بین اچ‌دی و شبکه سه تعویض می‌کردیم، تفاوت در کیفیت تصاویر کاملا مشهود بود، نویز تصاویر به‌شدت کمتر از پخش معمولی بود و اشیا به صورت نوک تیز نمایش داده نمی‌شدند. البته این ویژگی‌ها برای تصاویر اچ‌دی کاملا طبیعی است و اساس آن بر پایه کیفیت بالاست. البته تصاویر همچنان در پخش اشیا به نمایش راه راه مشکل داشتند و خطوط را گم می‌کردند، که این مشکل قبل‌تر نیز در شبکه‌های معمولی دیده شده بود. حتی به‌همین خاطر مجری‌های تلوزیونی به هیچ وجه از لباس‌های راه راه (با خطوط نزدیک به‌ هم) استفاده نمی‌کنند.

fifa-world-cup

باید اعتراف کنیم که تماشای مسابقه تیم‌ ملی به‌صورت اچ‌دی، بسیار لذت بخش‌تر از کیفیت اس‌دی است. البته هر چه تلوزیون بزرگ‌تر باشد، لذت تماشای تصاویر نیز بیشتر می‌شود.
امیدوار هستیم که پخش تصاویر اچ‌دی توسط صدا و سیمای کشور، فقط به مسابقات ورزشی محدود نشود و با پشت سر گذاشتن مراحل تست، شاهد پخش سایر شبکه‌های ملی با چنین کیفیتی باشیم.

flag-of-iran

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

سه شنبه 3 تیر 1393  11:47 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

فناوری خط دروازه در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل چگونه کار می کند؟

فناوری خط در وازه

برای تایید صحیح بودن یا نبودن گل فرانسه در برابر هندوراس در جام جهانی برزیل برای اولین بار از فناوری خط دروازه استفاده شد و صحت گل تایید شد.این فناوری به داور کمک می کند که عادلانه قضاوت کند و این نقطه عطف این فناوری است. فناوری خط دروازه به منظور کاهش خطای انسانی در اعلام گل بودن یا نبودن موقعیت است. در ادامه درباره این فناوری بیشتر توضیح خواهیم داد.

فناوری خط دروازه چیست؟

 

فناوری خط دروازه اساسا یک مجموعه نرم افزار است که بر موقعیت توپ نظارت می کند و در لحظه عبور توپ از خط دروازه به داور اطلاع می دهد.

چگونه کار می کند؟

سیستم هایی که در حال حاضر توسط فیفا برای فناوری خط دروازه تایید شده است به طور کلی یا از دوربین برای ردیابی استفاده می کنند یا سنسور مغناطیسی! در ادامه چند نمونه از آنها را معرفی می کنیم:

GOAL CONTROL

سازنده سیستم GOAL CONTORL کشور آلمان است و در حال حاضر در جام جهانی برزیل از آن استفاده می شود. در این فناوری ۱۴ دوربین با سرعت دید بالا را در اطراف ورزشگاه نصب می کنند و هر توپ مورد نظارت هفت تای آنها قرار دارد. این دوربین ها مشخص می کنند که توپ در حال پرواز از خط دروازه عبور کرده است یا خیر.

HAWK-EYE

سیستم HAWK-EYE در حال حاضر در کریکت ، تنیس و اسنوکر استفاده می شود و مانند GOAL CONTROL دوربین هایی که در اطراف زمین نصب شده اند بر بازی نظارت دارند. از این سیستم در فصل ۲۰۱۳-۲۰۱۴ لیگ برتر انگلستان استفاده شد.

CAIROS GLT

فناوری های CAIROS و استفاده آن در توپ های آدیداس باعث شده که این فناوری نیازی به دوربین برای نظارت بر توپ نداشته باشد و به جای دوربین از یک میدان مغناطیسی برای پیگیری موقعیت توپ استفاده می شود. در این فناوری یک سنسور را درون توپ تعبیه می کنند که میدان مغناطیسی تولید شده توسط سیم های نازکی که زیر خط دروازه هستند را تشخیص می دهد و داور را از صحیح بودن گل مطلع می کند. همچنین یک کامپیوتر پیام های ارسالی سنسور را تفسیر می کند.

GOAL MINDER

یکی دیگر از فناوری های مبتنی بر دوربین GOAL MINDER است. در این فناوری هم دوربین هایی با سرعت بالا در ورزشگاه نصب می کنند که تصویر توپ را به داور و ناظران داوری نشان می دهد.

GOALREF

این فناوری نیز مانند CAIROS GLT مبتنی بر سنسور هاست ولی با این تفاوت که به جای استفاده از سنسور در دورن توپ ، آن ها را در زیر خط دروازه جا گذاری می کنند تا عبور توپ را تشخیص دهند.

آیا این سیستم به طور کامل خودکار عمل می کند؟

سیستم نظارت بر توپ خودکار است ولی با این حال تصویر در کمتر از یک ثانیه برای داور و مقامات به نمایش در می آید تا جای هیچ اشتباهی باقی نماند.

آیا قبل از استفاده آزمایش شده است؟

باید گفت بلی! زیرا هر سیستم برای اینکه استفاده شود حتما باید گواهی استفاده را داشته باشد و آزمایش های لازم توسط فیفا روی آن انجام گرفته باشد.در آخر نیز در خود ورزشگاه تست نهایی از آن به عمل آورده می شود.این تست به دلیل تفاوت میان ورزشگاه ها مانند طراحی ورزشگاه ، نور ، رطوبت و … در هر ورزشگاه متفاوت با ورزشگاه دیگر است. هنگامی که سیستم این تست ها را تمام کرد اگر مورد تایید فیفا و مقامات آن قرار گیرد از آن در مسابقات رسمی استفاده می شود.

چه مدت است که از آن استفاده می کنند؟

فناوری HAWK-EYE اولین فناوری ای است که از آن استفاده شده است. این فناوری در سال ۱۹۹۹ توسط دکتر پل هاوکینز و مهندسین شرکت زیمنس توسعه داده شد. این فناوری برای استفاده در کریکت در سال ۲۰۰۱ توسط یک کانال تلویزیونی و در سال ۲۰۰۸ برای تصمیم گیری استفاده شده است که در آن یک داور سوم قادر به مشاهده مسیر توپ است. در سال ۲۰۰۵ HAWK-EYE توسط فدراسیون بین المللی تنیس مورد آزمایش قرار گرفت و سر انجام در مسابقات بزرگی نظیر US OPEN و مسابقات آزاد استرالیا و ویمبلدون استفاده شده است. برای فوتبال ، فناوری GOAL LINE برای اولین بار در سال ۲۰۱۱ توسط فیفا مورد آزمایش قرار گرفت و در سال ۲۰۱۲ توسط IFAB تایید شد. فیفا از هر دو فناوری HAWK-EYE و GOALREF در ژاپن و جام باشگاه های جهان سال ۲۰۱۲ استفاده کرد و بعد از آن GOAL CONTROL در سال ۲۰۱۳ در جام کنفدراسیون ها برای جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل آزمایش شد.

HAWK-EYE در فصل ۲۰۱۳-۲۰۱۴ لیگ برتر جزیره مورد استفاده قرار گرفت و همچنین در سه بازی از مرحله یک چهارم نهایی و بازی های بعدی LEAGUE CUP از آن استفاده شد. اولین گل تایید شده توسط HAWK-EYE در بازی منچستر سیتی-کاردیف در تاریخ ۱۸ ژانویه ۲۰۱۴ توسط “ادین ژکو” مهاجم قدرتمند بوسنیایی تیم منچستر سیتی به ثمر رسید.

چرا این فناوری در بازی فرانسه-هندوراس در رقابت های جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل ، گیج کننده بود؟

فناوری خط دروازه فرانسه هندوراس

نخست توپ گل اعلام نشد عکس از:BBC

 

این تکنولوژی در بازی مرحله گروهی جام جهانی بین فرانسه و هندوراس باعث شد تا صحت گل تایید شود و فرانسه گل دوم را وارد دروازه هندوراس کند.

فناوری توپ دروازه

تصویر دوم نشان میدهد توپ بعد از برخورد با دروازه بان ، وارد دروازه شده است عکس از:BBC

ویدیو دو حالت را نشان داد.یکی هنگامی که ضربه زده شد و وارد دروازه نشد و دیگری زمانی که دروازه بان هندوراس با اثر گذاری اشتباهش توپ وارد دروازه شد و تلاش هایش بی فایده بود و گل برای فرانسه ثبت شد.

فناوری خط دروازه2

توپ به وضوح از خط دروازه عبور کرد عکس از:BBC

پس از پخش ویدیو اشتباه که موجب اشتباه مفسر BBC و مربیان هندوراس و فرانسه و دیگران شد فیفا به بررسی چگونگی پخش تصویر توسط فناوری GOAL LINE برای جلوگیری از سردرگمی پرداخت.

فیفا در بیانیه ای اعلام کرد: “به منظور اطمینان از حداکثر واضح بودن صحنه های حساس فیفا به همراه تیم تولید و GOAL CONTROL مسابقات را بررسی و به طور کامل پوشش می دهد تا تجربه ای ناب از تماشای فوتبال را برای شما به ارمغان آورد.”

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

سه شنبه 3 تیر 1393  11:52 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

برترین تلویزیون‌های سال 2014 را اینجا ببینید!

امروزه تلویزیون‌ها تبدیل به دستگاه‌هایی شده‌اند که در هر خانه و محل کاری به چشم می‌خورند. با پیشرفت تکنولوژی، تلوزیون‌ها نیز رو به سوی آینده گرفته‌اند و با نام‌هایی مانند اسمارت، سه‌بعدی، 4K و… روانه بازار شده‌اند.

تلویزیون‌های زیادی در سال 2014 توسط شرکت‌های تولید کننده معرفی شدند که هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند. یکی دم از OLED می‌زد و دیگری زبان به 4K گشوده بود. به هر حال صحنه رقابت است دیگر، هرکس خود را برتر می‌داند.

یکی از سیاست‌هایی که تولید کننده‌های تلویزیون اخیرا به آن توجه زیادی دارند، خرق عادت است. خرق عادتی از نوع تولید صفحه نمایش‌ها بسیار بزرگ و یا افزایش بسیار زیاد کیفیت صفحه نمایش.

در میان انبوه تلویزیون‌های تولید شده در سال 2014 ما هفت تا از بهترین‌ها را برگزیده‌ایم. معیار ما در این گزینش‌ها سایز صفحه نمایش نبود و بیشتر بر روی کیفیت نمایش متمرکز بودیم.

samsung-pn64f8500

Samsung PNF8500

این تلویزیون بدون شک یکی از بهترین‌های سامسونگ تاکنون بوده و قادر به پخش تصاویر سه‌بعدی نیز هست و دوربینی نیز بر روی خود برای تشخیص حرکات دست کاربر دارد. قیمت این تلویزیون سامسونگ بین 2329.00 تا 3099.99 دلار است.

vizio-m02i-b3

Vizio M2i-B series

صفحه نمایش با کیفیت در کنار طراحی زیبا باعث انتخاب این تلویزیون به عنوان برترین‌ها شده است. قیمت حدودی این دستگاه 1499.00 دلار است.

samsung-un55f8000

Samsung UNF8000

یک تجربه به یاد ماندنی که در کنار قیمت بالا، لذت تماشا را کاهش می‌دهد. سامسونگ این تلویزیون را بسیار زیبا و ظریف طراحی کرده و در آن موتوری برای پخش تصاویر سه‌بعدی تعبیه نموده است. این دستگاه قیمتی بین 1399.00 تا 2299.99 دلار دارد.

Sharp_LC-60LE857U

Sharp LE650

شرکت شارپ در مدل EL650 نهایت کیفیت را به ارمغان آورده است، رنگ‌ها با غلظت مناسب پخش می‌شوند و رنگ سیاه عمق زیادی دارد. اما با وجود این کیفیت پخش، دستگاه از ظاهر چندان زیبایی برخوردار نیست. EL650 قیمتی بین 261200 تا 2999.99 دلار دارد.

sony-kdl-60w850b-08

Sony KDL-W850B

سونی یکی از برند‌های مشهور در زمینه تولید صفحه نمایش‌های با کیفیت است. این تلویزیون نیز با صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت، یکی دیگر از نمونه کار‌های سونی است که قابلیت پخش تصاویر سه‌بعدی را دارد. قیمت حدودی KDL-W850B از 1919.00 تا 2999.99 دلار است.

samsung-un65f9000

Samsung UNF9000

سامسونگ در UNF9000 کیفیت 4K را به کاربر ارایه می‌دهد که بسیار بهتر از فول اچ‌دی است. دوربین برای درک حرکات دست کاربر، طراحی زیبا وشکیل و… همه و همه از ویژگی‌های این تلویزیون سامسونگ هستند. اما متاسفانه باز هم قیمت بالایی دارد. قیمت این دستگاه بین 2479.00 تا 2484.00 دلار است.

Sony-KDL-W800B

Sony KDL-W800B

تلویزیونی که رنگ‌ها را با غلظت کافی نمایش می‌دهد و چیزی از جزییات در تصویر کم نمی‌گذارد. رنگ سیاه نیز در این صفحه نمایش بسیار عمیق نمایش داده می‌شود و قابلیت پخش سه‌بعدی نیز دارد. قیمت KDL-W800B بین 829.00 تا 999.00 دلار است که ارزان‌ترین تلویزیون این لیست به‌شمار می‌آید.

هشت تلویزیونی که معرفی شد، برترین تلوزیون‌های ارایه شده در سال 2014 هستند که اگر قصد خرید یک تلویزیون با کیفیت اما گران قیمت را داشته باشید، بسیار گزینه‌های مناسبی بشمارمی‌آیند و اوج لذت تماشای تلویزیون را به شما القا خواهند کرد.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

چهارشنبه 4 تیر 1393  12:00 AM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

با دست سوم، هرگز دست شما بند نمی شود

هدانا، محققان موسسه فناوری ماساچوست (MIT) اندام رباتیک اضافی طراحی کرده‌اند که انجام کارهای آزاردهنده، دشوار یا غیرممکن را برای فرد امکانپذیر می‌کند.
 

اندام رباتیک اضافی (SRLs) اندام پوشیدنی هستند که اجازه انجام فعالیت بیشتر را برای کاربر فراهم می‌کنند؛ درحقیقت این اندام رباتیک جایگزین اندام بیولوژیکی از دست رفته نمی‌شوند، بلکه قابلیت‌های اندام موجود را ارتقا می‌دهند.

 

نمونه‌های اولیه اندام رباتیک اضافی که توسط محققان آزمایشگاه d'Arbeloff در موسسه فناوری ماساچوست (MIT) طراحی شده‌اند، در کنفرانس بین‌المللی رباتیک و اتوماسیون (ICRA) در هنگ کنگ رونمایی شد؛ این نمونه‌ها شامل یک جفت اندام رباتیک متصل به شانه و یک جفت اندام رباتیک متصل به دور کمر است.

 

اندام رباتیک اضافی متصل به شانه برای کمک به انجام کار در زمانی طراحی شده است که هر دو دست فرد درگیر کار دیگری بوده و فرد به واقع به دست سومی نیاز دارد؛ بطور مثال زمانی که هر دو دست پر از جنس است، فرد برای باز کردن درب به دست اضافی دیگری نیاز دارد.

 

وزن کلی دو بازوی رباتیک نصب شده روی شانه که از طریق یک پایه در ستون فقرات بهم متصل می‌شوند، حدود 4.5 کیلوگرم است؛ این سیستم از پنج درجه آزادی عمل برخوردار بوده و قادر به تنظیم برای حالت‌های مختلف است.

 

اندام رباتیک اضافی (SRL)، نحوه عملکرد دست‌ها را مشاهده می‌کند تا بتواند درخصوص نحوه حرکت تصمیم‌گیری کند؛ این کار با استفاده از دو واحد اندازه گیری اینرسی (IMUs) که بر روی مچ کاربر قرار دارد، انجام می‌شود و سومین واحد در پایه بازوی رباتیک قرار دارد که برای تنظیم حرکات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

اندام رباتیک اضافی از داده‌های ژیروسکوپ و شتاب سنج IMU برای پیش‌بینی بهترین وضعیت حرکتی بازوها استفاده می‌کند.

محققان علاوه بر بازوی رباتیک، یک جفت اندام رباتیک متصل به دور کمر طراحی کرده‌اند که برای نگه داشتن اشیاء کاربرد دارد و بسیار شبیه یک جفت پای اضافی است.

 

شرکت هواپیماسازی بوئینگ حامی مالی این مطالعه محسوب می‌شود؛ این شرکت امیدوار است با توسعه اندام رباتیک اضافی – یک جفت بازو یا پای رباتیک – از آسیب دیدگی تعمیرکاران هواپیما در اثر بلند کردن اجسام سنگین، خم شدن یا زانو زدن در حین تعمیر پیشگیری کند.

 

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

جمعه 6 تیر 1393  8:16 PM
تشکرات از این پست
Hamidrezarashidian
Hamidrezarashidian
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : خرداد 1393 
تعداد پست ها : 16
محل سکونت : tehran

پاسخ به:هر روز مطالبی زیبا و جالب از تکنولوژی

خیلی ممنون

لطفا از این دست مطالب بیشتر بزار

سعی نکن متفاوت باشی

فقط "خوب باش" خوب بودن این روزها به اندازه ی کافی متفاوت هست . . .

یک شنبه 8 تیر 1393  8:12 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

با روبات‌های ساختمان ساز پیشرفته آشنا شوید

robot-building

پرینترهای سه بعدی برای ساختن اشیای کوچک، بسیار مناسب هستند و بعضی از آن‌ها حتی توانایی ساختن چیز‌های بزرگ‌تر مانند ماشین را دارند. اما یک پرینتر سه بعدی برای این‌که بتواند یک خانه را بسازد، باید اندازه‌ای بزرگ‌تر از یک خانه داشته باشد. تیمی از محققان در موسسه معماری پیشرفته کاتالونیا یا IAAC در بارسلونا، با استفاده از پرینتر‌های سه‌بعدی قابل حمل که به طور مستقیم، قابلیت پرینت کردن در محل اجرا را دارند، توانستند این مشکل را برطرف کنند.

قبلا سازه‌های دیگری هم به شکل سه بعدی پرینت شده‌اند(مثل خانه‌های ارزان در چین)، ولی این سازه‌ها به شکل قطعه‌های جداگانه، خارج از محل ساخته شده‌ و به کارگاه حمل می‌شوند. این جایی است که مدل IAAC، بسیار خوب عمل می‌کند. با این مدل، سازه‌ها به صورت ادامه‌دار و در یک پروسه بدون توقف ساخته می‌شوند و ساختمان به شکل لایه‌ لایه در محل به وجود می‌آید.

robot

این روبات‌ها به دلیل قد و قامت کوچکشان به مینی‌بیلدر معروفند. بزرگ‌ترین آن‌ها ۴۲ سانتی‌متر عرض دارد. این روبات‌ها یک تیم‌ ۳ تایی را می‌سازند که هرکدام در عمل وظیفه مختص به خود را دارند. به این معنی که هرکدام به طور مستقل کار خود را انجام می‌دهند ولی در کل با یکدیگر هماهنگ هستند. هر مینی‌بیلدر وظیفه خود را توسط یک کامپیوتر مرکزی که اطلاعات را به آن انتقال می‌دهد و با استفاده از سنسور‌ها و سیستم‌های موقعیت‌یاب محلی خود انجام می‌دهد. روبات دیگر که تامین‌کننده نام دارد، مواد مایع مورد نیاز بیلدر‌های دیگر را زمانی که به آن نیاز داشته باشند، در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.

برای ساختن یک سازه، روبات پی‌ساز با کارگذاشتن بیس سازه کار خود را آغاز می‌کند. مواد از قسمت هد این روبات خارج می‌شوند و به صورت لایه به لایه و پی‌در‌پی ساخته می‌شود تا به حداکثر ارتفاع دستگاه برسد. پس از آن روبات بعدی وارد عمل می‌شود.

روبات چنگ‌زن با متصل کردن خود به لایه‌های فونداسیون توسط غلطک‌های خود، کار خود را آغاز می‌کند. سپس راه خود را با ریختن مواد دیگر در اطراف سازه و خشک کردن آن‌ها توسط هیتر‌های تعبیه شده در آن ادامه می‌دهد و دیواری را حول سازه به وجود می‌آورد. پس از تکمیل دیوار روبات ‌چنگ‌زن کار خود را با ساختن سقف و پنجره و در، ادامه می‌دهد.

روبات آخر در مینی‌بیلدر‌ها، روبات وکیوم است که خود را توسط تکنولوژی مکش خلاء به سطح سازه تحت ساخت می‌چسباند. سپس با بالا و پایین رفتن مکرر از سازه و پرینت کردن مواد به شکل عمودی روی لایه‌های دیگر، مقامت کششی مناسبی را به سازه منتقل‌ می‌کند.

اولین سازه تکمیل شده توسط این مینی‌بیلدر‌ها، در فضای نمایشی موزه طراحی بارسلونا به نمایش درآمد.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

دوشنبه 9 تیر 1393  5:21 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

8 نکته درباره فناوری هایی که بزودی وارد زندگی ما می شوند

کلیک؛ ابزارهای پوشیدنی طیف گسترده‌ای از تجهیزات مختلف را دربرمی‌گیرد؛ از عینک تا ساعت‌های هوشمندی که قابلیت مکالمه دارند، همگی در زمره ابزارهای پوشیدنی‌های دیجیتال هستند. با این‌که شاید انتظار غلبه زودهنگام این ابزارها بر بازار گوشی‌های هوشمند اندکی غیرواقع‌بینانه باشد، اما آن چه مشهود است این که طی چند سال اخیر، این ابزارها رشد چشمگیری داشته‌اند و همین می‌تواند آینده‌ای درخشان را نوید بدهد. 
با این‌که پیش‌بینی دقیق آینده پوشیدنی‌های دیجیتال کار دشواری است، اما شاید در این میان شرکت‌های تامین کننده قطعات اصلی این ابزارها بتوانند تصویری روشن از آینده این تجهیزات ترسیم کنند. آنچه در ادامه می‌خوانید هشت نکته ارائه شده از سوی مدیران این شرکت‌هاست.
 
1. میدان رقابت باز است
 
برخلاف بازارهایی نظیر تلفن‌های همراه هوشمند یا تبلت که در آنها یک یا چند شرکت پیشتاز بوده و جایگاه خود را تثبیت کرده‌اند، هنوز هیچ شرکتی بر بازار تجهیزات پوشیدنی‌های دیجیتال تسلط نیافته است.
 
اکنون شرکت نایک، فیتبیت و چند شرکت دیگر حدود 90 درصد بازار این تجهیزات را در دست دارند. اما در مقابل شرکت‌هایی مانند سونی نیز تلاش بی‌وقفه‌ای دارند تا سهم بیشتری از این بازار به دست آورند و محصولات خود را با امکاناتی جالب توجه وارد بازار کنند. سامسونگ هم می‌کوشد ساعت هوشمند خود را که گیر (Gear) نام دارد در صدر جدول فروش این تجهیزات قرار دهد.
 
حضور شرکت‌های کمتر شناخته شده در کنار نام‌های بزرگ نشان می‌دهد این بازار هنوز در حال شکل‌گیری است و هیچ شرکتی نمی‌تواند ادعای تسلط بر این بازار را داشته باشد.
 
 
2. فروش بیشتر دستبندهای ورزشی و سلامت
 
بیشترین درصد عرضه و فروش تجهیزات پوشیدنی‌ به دستبندهای دیجیتال اختصاص دارد و به احتمال زیاد این روند تا مدتی دیگر همچنان ادامه دارد. برای این‌که تجهیزات دیگر به جایگاه مناسبی در این حوزه دست یابند، باید ویژگی‌های جذابی را در خود بگنجانند؛ یعنی درست همانند ساعت‌های هوشمند که ‌گاهی بر قابلیت‌های آنها افزوده می‌شود.
 
البته این تغییرات شامل ابزارهای پوشیدنی ویژه سلامت نیز خواهد شد. این ابزارها که به دور مچ دست بسته می‌شوند اطلاعاتی همچون ضربان قلب و تنفس را به اطلاع می‌رسانند، اما شاید در آینده‌ای نزدیک با این دستگاه‌ها بتوان به برخی دیگر از اطلاعات مربوط به سلامت نیز دست یافت. برای نمونه برخی شرکت‌ها در حال مطالعه برای استفاده از لیزر برای تعیین مقدار قند خون فرد از روی پوست هستند. گفتنی است اکنون تعیین میزان قند خون از طریق نمونه‌گیری از خون امکان‌پذیر است.
 
3. افزایش بازیگران این حوزه
 
ساخت یک ساعت هوشمند به‌اندازه ساعت گوشی هوشمند از پیچیدگی‌های فنی برخوردار نیست. بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده تراشه از گسترش بازار ابزارهای پوشیدنی استقبال می‌کنند و محصولات خود را براحتی در اختیار شرکت‌های کوچک و خرده‌پا هم قرار می‌دهند. به این ترتیب شرکت‌های کوچک و حتی نوپا نیز می‌توانند به طراحی، ساخت و عرضه این ابزارها بپردازند.
 
همین نبود پیچیدگی فنی و در اختیار بودن قطعات مورد نیاز سبب می‌شود میدان رقابت به روی طراحان و نوآوران از سراسر دنیا باز باشد. البته از آنجا که بسیاری از شرکت‌های بزرگ فقط روی تجهیزات پوشیدنی‌ دیجیتال ویژه سلامت یا ورزش تمرکز کرده‌اند، شرکت‌های کمتر شناخته شده می‌توانند از این فرصت استفاده و ابزارهایی با قابلیت‌های دیگر طراحی و عرضه کنند.
 
اکنون برخی از این شرکت‌های کوچک توانسته‌اند با بهره‌گیری از وبگاه کیک استارتر (Kickstarter) بودجه لازم برای شروع کار خود را جمع‌آوری کنند.
 
 
4. زیبایی، مهم‌ترین عامل
 
بسیاری از ساعت‌های هوشمند و حتی عینک گوگل بزرگ و نه‌‌چندان زیبا طراحی شده‌اند، بنابراین در آینده شاهد تمرکز بیشتر شرکت‌ها روی طراحی زیبا و کوچک این پوشیدنی‌ها خواهیم بود.
 
در واقع اگر بخواهیم از پوشیدنی‌های دیجیتال به عنوان بخشی از وسایل زندگی استفاده کنیم، باید به زیبایی آن هم توجه ویژه‌ای داشته باشیم.
 
البته برخی شرکت‌ها مدتی است به این مساله توجه کرده‌اند و برای نمونه می‌بینیم برخی ساعت‌های هوشمند که بتازگی ارائه شده‌اند شباهت بیشتری به ساعت‌های زیبای رایج در بازار دارند.
 
5. تنوع ابزارهای پوشیدنی
 
در آینده باید منتظر عرضه محصولاتی کاملا جدید و متفاوت با آنچه تاکنون در حوزه ابزارهای پوشیدنی‌های دیجیتال دیده‌ایم باشیم. حتی شاید ابزارهایی هم برای حیوانات دست‌آموز خانگی در آینده عرضه شود. عرضه محصولاتی برای افزایش قابلیت‌های تلفن‌همراه هوشمند نیز چندان دور از ذهن نیست؛ برای نمونه انگشتری که با زنگ‌خوردن تلفن‌همراه روشن می‌شود.
 
لباس یکی دیگر از حوزه‌هایی است که ابزارهای دیجیتال پوشیدنی وارد آن خواهد شد. هم‌اکنون برخی شرکت‌ها در حال کار روی دکمه‌هایی هوشمند برای لباس‌ها هستند. این دکمه‌ها از قابلیت‌های مختلفی برخوردارند و برای نمونه در صورت قرار گرفتن فرد ورزشکار، در معرض تابش زیاد فرابنفش، تغییر رنگ می‌دهند.
 
 
6. اینترنت اشیا
 
«اینترنت اشیا» به معنای شبکه‌ای از ابزارهای مختلف نظیر یخچال و ماشین لباسشویی و نیز کنترل آنها به شیوه‌ای هوشمندانه از سوی کاربر است، اما تاکنون ابزارهای پوشیدنی نتوانسته‌اند در اینترنت اشیا به جایگاه مناسبی دست یابند. چندی پیش سامسونگ اعلام کرد وسایل مختلف خانگی هوشمند ساخته شده توسط این شرکت، می‌توانند به وسیله یک نرم‌افزار با هم مرتبط باشند و این سیستم با ساعت هوشمند این شرکت یعنی گلکسی‌گیر هم هماهنگ است. با این حال در سال‌های آینده شاهد گنجانده شدن هر چه بیشتر ابزارهای پوشیدنی در اینترنت اشیا خواهیم بود.
 
7. ‌نیاز نداشتن به تلفن‌همراه هوشمند
 
هم‌اکنون بیشتر پوشیدنی‌های دیجیتال باید به تلفن‌همراه هوشمند متصل باشد. برای نمونه ساعت هوشمند سامسونگ در صورت دریافت ایمیل روی تلفن هوشمند، پیغامی را از طریق ساعت هوشمند به کاربر می‌فرستد و حتی یک پاراگراف آن را برای وی می‌خواند، اما در هر صورت برای خواندن متن کامل ایمیل باید به تلفن‌همراه خود مراجعه کنید.
 
با این حال در آینده شاهد مستقل شدن ابزارهای پوشیدنی‌ دیجیتال خواهیم بود. با این‌که طراحی چنین ابزارهایی پیچیده است، اما بی‌شک بر میزان مطلوبیت آنها افزوده خواهد شد.
 
8. کاهش قیمت پوشیدنی‌های دیجیتال
 
افزایش تعداد فعالان در طراحی و عرضه ابزارهای پوشیدنی‌های دیجیتال در نهایت به کاهش قیمت این محصولات در بازار منتهی می‌شود. افزون بر این، وجود تعداد زیادی شرکت عرضه‌کننده این اطمینان را می‌دهد که در آینده در کنار محصولات گران‌قیمت، شاهد عرضه محصولاتی با قیمت کمتر و کیفیت بیشتر هم خواهیم بود.
 
البته قیمت نهایی ابزارهای پوشیدنی به نحوه عملکرد آنها بستگی دارد. برای نمونه ابزارهای پوشیدنی مستقل از تلفن‌های همراه هوشمند به دلیل پیچیدگی‌های خود از قیمت بالاتری نسبت به دیگر ابزارهای پوشیدنی برخوردار خواهند بود. برخی کارشناسان قیمتی حدود صد تا 150 هزار تومان برای برخی از این ابزارهای پوشیدنی پیش‌بینی می‌کنند.
 
با این‌که نظرات مختلفی در زمینه ابزارهای پوشیدنی‌های دیجیتال و روند آنها وجود دارد، اما همه کارشناسان در یک مورد اتفاق نظر دارند: این ابزارها در چند سال آینده، زندگی ما را متحول خواهند کرد.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

دوشنبه 9 تیر 1393  6:11 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

ماشین دوچرخه با قابلیت کاهش 6 تنی گاز کربنیک

دانشجو، ماشین دوچرخه با قابلیت کاهش 6 تنی گاز کربنیک در سال/ طی کردن 27 کیلومتر بدون راننده، محققان صنعت خودروسازی اتومبیلی طراحی کرده‌اند که نیمی از آن دوچرخه و نیم دیگری از آن خودروی الکتریکی است.



این ماشین که جزء وسایل نقلیه پایدار برای آینده محسوب می‌شود، طوری طراحی شده که انرژی تولید شده توسط رکاب دوچرخه و موتور، تولید انرژی خورشیدی را هماهنگ کرده و به حداکثر می‌رساند.



این ماشین به گفته مخترع آن ترکیبی از نیروی انسان و ماشین است و تولیدکنندگان این ماشین نام Elf را برای آن برگزیده‌اند.



این ماشین الکترونیکی به دلیل آنکه هیچ آلودگی برای محیط زیست تولید نمی‌کند با نام خودرو سبز نیز شناخته می‌شود و قادر است تولید گاز کربنیک را تا حدود 6 تن در سال کاهش داده و با استفاده از انرژی 100 درصد خورشیدی صرفه‌جویی زیادی در هزینه‌های تولید به همراه آورد.


این ماشین با سرعت 48 کیلومتر در ساعت و 160 کیلوگرم ظرفیت ترابری، دارای کارآیی یک خودرو معمولی است با این تفاوت که هنگامی که راننده احساس خستگی کند، موتور آن در طول روز می‌تواند به تنهایی 27 کیلومتر را طی کند.
 

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

دوشنبه 9 تیر 1393  6:28 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

ایده‌ای که قصد دارد با یک گوی دیجیتال هر خانه‌ای را هوشمند کند

 باشگاه خبرنگاران؛ نمی‌دانم چرا فکر می‌کنیم همیشه پشت یک ایده ناب، فردی ساعی و شاگرد اول وجود دارد، در حالی که خالق بسیاری از ایده‌هایی که دنیا را تکان داده‌اند تنبل‌ها هستند، این به آن معنی نیست که برای سعی و تلاش و ایده دادن، سستی کردن پسندیده است؛ بلکه با در نظر گرفتن این نکته می‌توان دلسرد نشد و امیدوار بود که با مصمم بودن و قرار گرفتن در یک مسیر صحیح و تلاش، می‌توان موفق شد.
 

 

نام: اِمیل نیج سِن (Emile Nijssen)
تحصیلات: فناوری های خلاقانه
محل تولد: هلند
نام ایده: هومی (Homey)
وبسایت: athom.nl


ایده
مصداق این گفته برای امیل اتفاق افتاد. زندگی مرفه و بزرگ شدن در خانه‌ای که مثل قصر مجلل بود، باعث کم تحرکی وی شده بود تا جایی که گاهی برای برطرف کردن نیازهای اولیه‌اش هم با مشکل مواجه بود. وقتی کم سن و سال بود، آرزو می‌کرد ای کاش می‌شد بدون این‌که از جایش بلند شود، تنها با دستور دادن نیازهایش برآورده شود. این آرزو در دل امیل ماند تا این‌که وارد دانشگاه شد. با ورود به دانشگاه دیگر مانند قبل راحت‌طلب نبود، اما چون آن آرزو در ذهنش ریشه دوانده بود، هرازگاهی به یادش می‌افتاد اما با فکر کردن به آینده بسرعت از یادش پاک می‌شد. یک روز درحال تماشای تلویزیون بود که ناگهان یک آگهی نظرش را جلب کرد. در آن آگهی درباره خانه هوشمند تبلیغ می‌شد. «با نصب سیستم‌های مورد نظر، خانه‌تان هوشمند می‌شود و می‌توانید آن را از راه دور کنترل کنید.» امیل بسرعت با آن شرکت تماس گرفت و جزئیات را پرسید؛ محدودیت‌های زیادی وجود داشت، امکان استفاده در هر خانه‌ای نبود و در نهایت به‌دلیل قیمت بسیار بالا، غیر از خانه‌های افراد متمول نمی‌شد برای اکثریت جامعه کاربردی منطقی از آن متصور شد. جرقه ایده در ذهنش خورده بود؛ دستگاهی بسازد که بتوان به کمک آن همه وسایل خانه را کنترل کرد، درست مانند رویای بچگی‌اش. هنوز هیچ فکری در سر نداشت اما اسم Homey (هومی) را روی ایده‌اش گذاشت اولین قدم را برداشته باشد. او دوست داشت چیزی بسازد که خانه را هوشمند کند ضمن این‌که قیمت پایینی داشته باشد تا هر کسی بتواند از آن استفاده کند.

تلاش
امیل برای عملی کردن ایده‌اش تصمیم جدی گرفته بود. چند سالی بود دستیار صوتی برای تلفن‌های هوشمند ابداع شده بود. تصمیم گرفت تا این قابلیت را به هومی اضافه کند تا بتوان ضمن صحبت کردن به آن دستور دهد کار خاصی انجام دهد. برای این کار او ایده را با یکی از دوستانش که برای تلفن هوشمند برنامه‌نویسی می‌کرد، در میان گذاشت. نتیجه بحث‌هایی که با یکدیگر داشتند این بود که برای کارآمد شدن سیستم باید هومی را با وسیله جادویی (تلفن هوشمند) پیوند داد. تقریبا دیگر همه چیز جور شده و مانده بود طراحی دستگاه و ساخت قطعه‌ای سخت‌افزاری که به بهترین شکل ممکن با دکور هر خانه‌ای هماهنگ باشد.

برای ساخت هومی فکر می‌کرد می‌تواند به هر شکلی آن را بسازد. با این تفکر بدون هیچ هدفی چند طرح روی کاغذ کشید و در نهایت یکی را انتخاب کرد. طرح را با شور و شوق فراوان به دوستی که طراح صنعتی بود، نشان داد اما یاس تنها چیزی بود که در انتها نصیبش شد. آن دوست خاطرنشان کرد که ساخت یک قطعه سخت‌افزاری جدید به همین راحتی‌ها نیست؛ زیرا هزینه‌ها بالاست و باید بارها آزمون و خطا را گذرانده باشد تا در نهایت محصولی بدون نقص تولید شود. امیل خیلی آشفته بود چون این مرحله را دیگر نمی‌توانست با کمترین هزینه و به این آسانی‌ها پشت سر بگذارد. او دلش می‌خواست از همان ابتدا هومی آنچنان مقتدر ظاهر شود که در هر خانه‌ای یکی از آن پیدا شود. مدتی درگیر این مساله بود تا در‌نهایت متوجه شد می‌تواند از سایت‌های جمع سپاری برای پیدا کردن یک طرح درست و حسابی بهره بگیرد. سریع سفارش آن را روی اینترنت قرار داد و منتظر نشست. در این مدت به سایت‌های جمع‌آوری اعانه هم سرکی می‌کشید تا پس از مشخص شدن چارچوب هومی، بی‌درنگ برای آن کمک مالی درخواست کند. پس از مدت زمان کوتاهی و باتوجه به طرح‌های زیادی که علاقه‌مندانی از نقاط مخالف دنیا برایش فرستاده بودند، در نهایت با مشورت همان دوست طراح یکی را برگزید و نمونه اولیه‌ای را ساخت.

با توجه به قابلیت‌هایی که امیل برای هومی در سر داشت، باید قطعات ریز و درشت الکترونیکی مختلفی را درون آن می‌گنجاندند. تامین قطعاتی که اغلب در شرق آسیا تولید می‌شد، کار دشواری بود. غیر از این دو مورد دیگر، چالش‌هایی که امیل با آن روبه‌رو بود کسب مجوزها و تائیدیه‌هایی همچون FCC بود که پروسه‌ای طولانی داشت و زمان‌بندی وی را برای عرضه عمومی با مشکل مواجه می‌کرد.

آینده
با همه مشکلات پیش‌رو امیل نمونه اولیه‌ای را از هومی ساخته و امیدوار است بتواند آن را هر چه زودتر وارد بازار کند. به نظر او لازم نیست برای ایده دادن حتما چیزی را که تا به حال وجود نداشته است، خلق کرد بلکه می‌توان با رفع ایرادها و مشکلات چیزهای موجود هم یک ایده ناب به دست آورد.

 


هومی چیست؟
هومی وسیله‌ای به شکل یک گوی با قطر ۱۱ سانتی‌متراست که در مرکز آن یک حلقه ال. ای. دی نورانی که به رنگ‌های مختلف درمی‌آید، قرار دارد. این نوار ال. ای. دی با رنگ‌های متضاد بازخوردهای مختلفی درباره شرایط خود به کاربر می‌دهد. هومی در نقطه‌ای از خانه قرار می‌گیرد و به تمامی وسایل قابل کنترل از راه دور منزل متصل می‌شود. برای اتصال به تمامی وسایل قابل کنترل خانه، درون هومی قطعات الکترونیکی گوناگونی به کار رفته است، از جمله گیرنده امواج اینترنت بی‌سیم (وای. فای)، بلوتوث، زیگ بی، زی ویو و حتی اینفرارد. هومی توسط این ماژول‌های ارتباطی که تعداد آنها به هشت می‌رسد، به وسایلی که هر کدام از اینها را درون خود داشته باشند، متصل می‌شود و دستور ارسال می‌کند. غیر از دستگاه‌هایی که پیش فرض قابلیت تعامل با هومی را دارند، می‌توان با استفاده از یک دوشاخه هوشمند در مسیر اتصال به برق وسیله مورد نظر (برای مثال یک چراغ خواب) کاری کرد تا ارتباط باگوی هوشمند برقرار شود. فرستنده اینفرارد به کار رفته درون این وسیله این امکان را فراهم می‌کند تا با قرار دادن آن جلوی تلویزیون، بتوان بدون نیاز به ریموت کنترل سنتی کانال‌ها را عوض کرد و ویژگی هوشمندی را به تلویزیون‌های قدیمی نیز افزود. هومی پس از ارتباط با دستگاه‌های گوناگون به اینترنت هم متصل می‌شود تا به کمک برنامک مخصوص تلفن هوشمند بتوان کارهای افزوده‌ای را با آن انجام داد. از آنجا که این گوی هوشمند قابلیت تعامل صوتی با کاربر را دارد (همچون سیری اپل) در فاز نخست پنج زبان انگلیسی، هلندی، فرانسوی و اسپانیایی درون آن گنجانده شده است. چون برای ساخت هومی از پلتفرم متن باز استفاده شده است، گیک‌ها می‌توانند با نوشتن چند خط کد در محیط جاوااسکریپت نیازهای خود را به دستگاه بیفزایند. برای نمونه می‌توانید به هومی کد دهید تا با ورود دوستتان به خانه با یک تگ NFC موزیک مورد علاقه‌اش را پخش کند. برنامک مخصوص هومی برای دو سیستم عامل اندروید و آی.او.اس عرضه شده و کاربران سیستم‌های عامل‌ دیگر هم می‌توانند از طریق مرورگر خود وارد محیط تعاملی آنلاین این وسیله شوند. به منظور تعامل با کاربر به وسیله صوت از موتور صوتی گوگل برای هومی استفاده شده است.

قابلیت‌های هومی
هومی می‌تواند نور چراغ‌ها را حتی زمانی که در خانه نیستید تنظیم کند، دمای محیط را به حد مطوب برساند و موزیک دلخواهتان را پخش کند.

صبح که از خواب بر می‌خیزید پرده‌ها را کنار بزند، رادیوی صبحگاهی را بگیرد و ایمیل‌های رسیده را بخواند.

قبل از رسیدن شما به خانه، فر را برایتان گرم کند تا با وسایلی که خریده‌اید، غذای خوشمزه‌تان را درست کنید. اگر یخچال‌تان هوشمند باشد، هومی حتی می‌تواند فهرست اقلام مورد نیاز را هم برایتان فهرست کند.

زمان مشاهده تلویزیون، کانال مورد نظر را با یک دستور می‌گیرد، زیر نویس فیلم را نمایش می‌دهد و صدا را کم و زیاد می‌کند.

هنگام ترک خانه، وضع آب و هوا را کنترل می‌کند و می‌گوید که روزی بارانی در پیش خواهید داشت، پس چتر را فراموش نکنید! تمامی وسایل برقی غیرضروری را خاموش می‌کند تا در مصرف برق صرفه‌جویی شود و پس از بسته شدن در، آن را کنترل می‌کند تا حتما قفل شده باشد.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

شنبه 14 تیر 1393  6:33 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

10 چیز در دنیای تکنولوژی که کودکان ما دیگر نخواهند دید!

شاید خیلی از ما خیلی خوش شانس بوده‌ایم که شاهد گذران روزهایی بوده‌ایم که در آن فن‌آوری تغییر شکل بسیاری داده و ما هم دست و پا شکسته توانستیم از هر یک از این تغییرات به نحوی استفاده کنیم. ما ماشین حساب را دیده‌ایم، فلاپی را لمس کرده‌ایم، با تلفنهای آنالوگ تماس برقرار و اینترنت دایال آپ را هر چند تجربه اصلا جالبی نبوده است تجربه کرده‌ایم.

کودکان ما به این خوش شانسی نخواهند بود و خیلی از گجتها و دستگاه‌هایی را که ما با آنها بزرگ شده‌ایم نخواهند دید و شناخت.

در این مطلب 10 تا از مواردی که کودکان ما دیگر آنها را نخواهند دید، برایتان جمع آوری کرده‌ایم. هر چند، در کشورهای در حال توسعه‌ای چون ایران حالا حالاها این چیزها را خواهیم دید.

1.دسکتاپ‌ها

compaq-presario-desktop

منظور از دسکتاپ اینجا، کامپیوترهای بزرگ و غیر قابل حمل است و تقریبا به آن کامپیوترهایی اطلاق می‌شود که برای اولین بار تهیه کردیم.

با اینکه هنوز هم دسکتاپ‌های قدرتمند بسیاری آن بیرون موجود است، اما قابلیت حمل و کم جا گرفتن لپ‌تاپ‌هاست که دارد جای دسکتاپ‌ها را می‌گیرد. خانه‌های کوچک امروزی، دیگر جایی برای قرار دادن یک میز و یک دسکتاپ مجهز ندارند.

2.ماشین حساب

363003-calculators

الان هم جای تعجب دارد که بسیاری از مدارس کودکان را مجبور به خرید ماشین حسابهای گران قیمت می‌کنند؛ با اینکه تعداد زیادی جایگزین بهتر و ارزانتر وجود دارد.

اسمارتفونها می‌توانند جایگزین بسیار خوبی برای ماشین حسابها باشند، با اینکه هنوز در کشوری مثل ایران اجازه استفاده از این دستگاه‌های هوشمند در بیشتر مدارس وجود ندارد. ماشین حسابها شاید تا الان دوام آورده باشند، اما خیلی زود ناپدید خواهند شد.

3.دوربینهای حرفه‌ای

363005-standalone-cameras

بسیاری فکر می‌کنند که دوربین‌های حرفه‌ای آینده روشنی دارند، اینطور نیست و در اشتباهند. بر طرفداران عکاسی دیجیتال سریع و روز به روز افزوده می‌شود و باز این اسمارتفونها هستند که می‌توانند خیلی راحت عکسهای ناب بگیرند. با وجود عکاسی دیجیتال با اسمارتفونها، واقعا دیگر جز افراد علاقه‌مند به عکاسی و آن تعداد محدودی که دوست دارند با دوربینهای پیشرفته عکس بگیرند دیگر کسی سراغ این دستگاه‌ها نخواهد رفت.

4.رده‌بندی دهدهی دیوئی

363009-the-dewey-decimal-system

برای بیشتر از یک قرن، سیتم دهدهی دیوئی به دسته‌بندی اطلاعات جهان کمک کرده است. این رده‌بندی جهانی در سهولت انتخاب، تحقیق، تعیین مکان، فهرست نویسی علمی کتابها نقش موثر دارد. ولی زمان کتابهای فیزیکی رو به اتمام است و باید بگوییم که ملویل دیوئی ممنون، اما عمر این سیستم دسته‌بندی دیگر رو به اتمام است.

5.برفک

363098-white-noise

نویز سفید، برفک، یا هر نام دیگری که برای آن می‌گذارند، کودکان امروز از آن چیزی نمی‌دانند. از آنجایی که از سیستمهای آنالوگ دل کنده و به سمت دیجیتال حرکت کردیم، این صفحه سفید اعصاب خرد کن را دیگر هیچ کودکی نخواهد دید.

6.رسانه فیزیکی

363006-physical-media

کودکان امروز خیلی زود دیگر نیازی ندارند که چیز ی را وارد سیستم خود کنند. اینترنت، بلوتوث، NFC و وای فای دیگر جای رسانه‌های فیزیکی را گرفته‌اند و خیلی زود باید با دیسکها خداحافظی کنیم.

7.اینترنت با سیم

363004-hardwired-internet

همین الان این مطلب را با دستگاهی می‌نویسم که با سیم اتصال اینترنتش برقرار شده است، اما با وجود و توانایی بیش از پیش وای فای، این اتصالات سیمی یواش یواش رو به نابودی هستند.

مشخص است که کودکان امروز در آینده‌ای خیلی نزدیک از این اتصالات سیمی بسیار کمتر خواهند دید.

8.اسکنرهای دسکتاپ

363008-scanners

اسکنرهای دسکتاپ، دیگر کم کم جای خود را به اسکنرهای تخت می‌دهند و دیگر نیاز ی نیست این همه فضا برای قرار دادن یک اسکنر به این بزرگی روی میزتان اشغال شود. بعلاوه نرم‌افزارهای اسکن هم می‌توانند جایگزین خیلی خوبی برای این اسکنرهای بزرگ جثه باشند.

9.چاپگرها

363007-printers

احتمالا شما هم مثل من یک چاپگر در منزل دارید و از وجودش راضی هستید، اما دنیا با وجود منابع کم نسبت به جمعیت زیاد، روبه زندگی بدون کاغذ می‌رود، پس انتظار می‌رود خیلی زود چاپگرها هم دیگر بکارمان نیایند.

MP3.10 پلیر

363002-mp3-players

شرکتهایی مثل اپل هنوز هم آیپادهایی با کیفیت و پیشرفته می‌سازند، اما با وجود فضای کلاود و استریمینگ و اسمارتفونها، می‌توان گفت دوره این MP3 پلیرها رو به اتمام است.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

چهارشنبه 25 تیر 1393  3:17 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

نمایشگرهای دیجیتال و هوشمند

محصولاتی که به دلیل سابقه استفاده از آن‌ها شناخته شده هستند اما با پیشرفت تکنولوژی، امکانات جدید و منحصربه‌فردی به آنها افزوده شده که آگاهی از آن‌ها برای صاحبان صنایع اهمیت بسیار دارد.

صفحه‌های نمایشگر دیجیتالی بزرگ که پیش از این به نام LFD(Large Format Display) شناخته می‌شدند، امروزه با انگیزه به‌کارگیری در تمامی مشاغل و حرفه‌ها با نام تجاری Smart Signage به بازار راه یافته‌اند. این محصولات برای نمایش محتواهای اطلاعاتی گوناگون در مکان‌های مختلفی همچون مراکز خرید، بانک‌ها، فرودگاه‌ها، رستوران‌ها و هتل‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرندو با امکان پخش تصاویر با رنگ‌های درخشان و کیفیت بالا، توجه بینندگان را بیش از پیش به خود جلب می‌کنند.

SSSیاSamsung Smart Signage مشخصات منحصر‌ به‌ فردی دارد واطلاعات، تبلیغات و انواع فرمت‌هایپیام‌رسانی را با بهره‌ گیری از توانایی‌های مختلف ومتنوع چندرسانه‌ای، صوتی وتصویری به مخاطب منتقلمی‌کند.

گستردگی استفاده از این نمایشگرها بسیار متنوع است؛ برای مثال مراکز کنترل بحران، سالن‌های کنفرانس و همایش، نمایشگاه‌ها، مدارس هوشمند، متروها و سازمان‌های دولتی از جمله مکان‌هایی هستند که لزوم نیاز به تغییرات بنیادی در نحوه‌ی اطلاع‌رسانی در آن‌ها وجود دارد. نصب و استفاده از صفحه نمایشگرهای حرفه‌ای که امروزه سامسونگ یکی از پرچم‌داران تولید آن است، باعث افزایش تعامل مؤثر با افراد می‌‌شود. بر اساس تحیقیقات انجام شده Smart Signage‌ها تأثیرات بسزایی بر رفتار مشتری در خرید و استفاده از خدمات گذاشته‌اند، به‌طوری که امروزه ثابت شده سود حاصل از جایگزینی ساختاری روش‌های دیجیتال در سازمان‌های تجاری، رشد چشمگیر و روز افزونی داشته است.

Samsung Smart Signage ها، ویژگی‌هایی دارند که آن‌ها را از سایر نمایشگرها و نمایشگرهای نسل قبل متمایز می‌کند. این نوع نمایشگر‌ها، امکاناتی متفاوت از یک تلویزیون ساده به کاربر می‌دهند و می‌توانند جایگزین مفیدی برای ویدئو پروجکش‌های اتاق‌های کنفرانس شوند. کیفیت بالای نمایش و امکان اتصال سایر دستگاه‌ها از طریق پورت‌های متعدد ورودی، عدم ایجاد گرما، صدای مزاحم و سایه از جمله مواردی است که این جایگزینی را سرعت می‌بخشد.

همچنین استفاده از Smart Signage به عنوان بنر و پوسترهای متحرک در دنیای نوین تبلیغات جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است. فروشگاه‌های‌ زنجیره‌ای عرضه مواد‌غذایی، رستوران‌ها، سینماها، مراکز تفریحی و ورزشی برای معرفی محصولات خود و جلب نظر مخاطبان، به صورت گسترده‌ای از این ابزار استفاده می‌کنند.

با توجه به قابلیت لمسی بودن صفحه نمایش و همچنین نمایش اطلاعات بدون نیاز به سیستم پردازش خارجی، امروزه استفاده از این محصول در مراکز آموزشی به عنوان جایگزینی کارآمد برای تخته‌های وایت‌برد رواج یافته است.

از سوی دیگر، طول عمر این محصول به نسبت محصولاتی که به عنوان جایگزین استفاده می‌شوند بسیار بالاست؛ به سادگی قابل نصب و راه‌اندازی هستند، هزینه‌ عملیاتی کمتری دارند، با سرعت بیشتری اطلاعات را انتقال می‌دهند، به سیم‌، کابل‌های متعدد، کامپیوتر و یا دستگاه‌های پخش‌ خارجی نیاز ندارد و مجموعه این ویژگی‌ها باعث جلوگیری از اتلاف وقت و انرژی می‌شوند.

صفحه نمایشگرهای حرفه‌ای SSS، برای استفاده‌های طولانی مدت طراحی شده‌اند، به این معنی که یک گروه از محصولات تا ۱۶ ساعتدر روز و گروه دیگر ۲۴ ساعته می‌توانند روشن باشند بدون آن که آسیبی به دستگاه برسد. به همین دلیل است که در مراکزی مانند رستوران‌ها، ترمینال‌ها، ساختمان‌های پزشکی و هر جایی که صاحبان کسب‌وکار به پخش تبلیغات یا آگاهی‌سازی مصرف‌کنندگان از قیمت یا نحوه سرویس‌دهی نیاز دارند، از صفحه نمایشگرهای حرفه‌ای استفاده می‌شود.

یکی دیگر از ویژگی‌های برتر این نسل جدید نمایشگرها که محدودیت‌های گذشته را از بین برده‌اند، کامپیوتر داخلی آن است که به مصرف‌کننده امکانات کامل را از طریق پورت‌های یک کامپیوتر حرفه‌ای مثل LAN، USB۲.۰ و USB ۳.۰، HDMI، DVI،DP و حتی پورت ۲۳۲RS ارائه می‌کند. به این ترتیب نیاز به کامپیوتر یا هر دستگاه پخش‌کننده خارجی که سابق بر این وجود داشت از بین می‌رود. 

نرم‌افزار مدیریت ویژگی متمایز دیگری است که از طریق آن برنامه‌ریزی هوشمند پخش محتوا، نحوه‌ پخش اطلاعات و دادن برنامه‌ زمانی برای روشن و خاموش شدن امکان‌پذیر است. همچنینSSS ها از طریق وصل شدن به یک Network به صورت جمعی و از راه دور قابل کنترل هستند.

این نمایشگرها انواع مختلف محتوای قابل پخش مثل PowerPoint، Word، Video، Picture را پشتیبانی می‌کنند. قاب باریک، وزن سبک، قابلیت چرخش به طرفین و نشان دادن تصویر به صورت افقی و عمودی متناسب با محیط، به طراحی صنعتی فضا هویت بیشتری می‌بخشد. تعبیه‌ پورت ارتباطی وایرلس یا بدون سیم روی این نمایشگرها و حذف مشتقات غیر‌ ضروری موجب اشغال فضای کمتر می‌شود که یکی از نیازهای اساسی فضاهای تجاری امروز است.

ویدئو وال Video Wall امکان مهم دیگری است که این نمایشگرها به آن مجهز هستند. با استفاده از چندینSmart Signage در کنار هم می‌توان یک تصویر واحد را در ابعاد بسیار بزرگ نشان داد به ‌طوری که بیننده تصور می‌کند این تصویر از یک صفحه نمایش داده می‌شود. در حالی که تعداد زیادی ازscreenها هرکدام بخشی از تصویر را به نمایش در می‌آورند. نمونه‌ آن قرار دادن ۱۰۰ دستگاه ۵۵ اینچ متصل به هم به صورت ماتریس ۱۰x10به طول ۱۲ و عرض ۷ متر است.

با توجه به مطالب ذکر شده می‌توان گفت که نمایشگرهایSamsung Smart Signage گزینه‌ مناسبی برای ارتباط بصری قدرتمند با مخاطبان در حوزه‌های مختلف هستند و دریچه‌های جدیدی از دنیای تکنولوژی را در حوزه تجارت و کسب‌و‌کار باز می‌کنند.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

چهارشنبه 15 مرداد 1393  7:44 AM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

گوشی هوشمندی که با خالکوبی قفلش باز می شود !

 موتورولا ادعا می‌کند هر شخص به‌طور متوسط ۳۹ بار در روز قفل گوشی‌اش را باز می‌کند و هر بار ۲.۳ ثانیه طول می‌کشد تا این کار را انجام دهد. 
 
 
بسیاری از افراد به خاطر تکراری و خسته‌کننده بودن این کار اصلاً قفل بر روی گوشی نمی‌گذارند و با این کار اطلاعات شخصی‌شان را در معرض دسترسی افراد بیگانه قرار می‌دهند. اکنون تولیدکنندگان نرم‌افزار و گوشی‌های موبایل سعی می‌کنند امکانی فراهم کنند که گوشی حضور در دست صاحبش را تشخیص دهد تا او احتیاج به واردکردن رمز نداشته باشد.
 حالا ، خرین تلاش از جانب موتورولا با همکاری شرکت VivaLnk صورت گرفته است. حاصل این همکاری برچسب‌های NFC به نام خال‌کوبی دیجیتال (Digital Tattoo) است که شخص می‌تواند بر دست یا هر نقطهٔ دیگر از بدنش بچسباند. با نزدیک کردن گوشی Moto X به این برچسب‌ها قفل گوشی باز می‌شود بدون اینکه احتیاج به واردکردن رمز باشد. خال‌کوبی دیجیتال شامل یک مدار الکترونیکی است که با چسب به پوست می‌چسبد و هم از دوام کافی برخوردار است و هم به‌اندازهٔ کافی انعطاف‌پذیر است تا شخص بتواند چند روز آن را بر روی دستش بگذارد.
 
 
کاربران برای خرید برچسب‌های خال‌کوبی دیجیتال می‌توانند به وب‌سایت VivaLnk مراجعه کنند. هر پک ۱۰ تایی از این برچسب‌ها به قیمت ۱۰ دلار فروخته می‌شود. برچسب خال‌کوبی دیجیتال ضد آب است و کاربر می‌تواند با آن ورزش کند و استخر یا حمام برود. گفته‌شده هرکدام از این برچسب‌ها ۵ روز بر روی پوست دوام می‌آورد.
 
موتورولا ایدهٔ این برچسب را سال گذشته در کنفرانس D11 معرفی کرد و اکنون آن را به مرحلهٔ تولید رسانده است. قبل از خال‌کوبی دیجیتال، ابزار جانبی دیگری به نام Skip معرفی شده بود. Skip یک گیرهٔ لباس است که با نزدیک شدن Moto X به آن قفل گوشی باز می‌شود.
 
 
هم‌اکنون دیگر شرکت‌های پیشروی فناوری نیز برای ساده کردن فرایند باز کردن قفل گوشی اقداماتی انجام داده‌اند. برای مثلاً سنسور اثرانگشت در iPhone 5s و Galaxy S5 بدون احتیاج به واردکردن رمز، قفل گوشی را باز می‌کند. در Android L نیز قابلیتی وجود دارد که اگر کاربر ساعت هوشمند Android Wear دستش کرده باشد، گوشی به خاطر ارتباط با ساعت تشخیص می‌دهد که در دست صاحبش قرار دارد و دیگر احتیاجی به واردکردن رمز  نخواهد بود.
 

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

یک شنبه 26 مرداد 1393  9:32 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

16 تا از عجیب‌ترین تلفنهایی که تا بحال دیده‌ایم!

شاید الان که دورو برمان پر شده از اسمارتفونهای رنگارنگ، اصلا یادمان نیایید که چه روزهایی را برای ایجاد ارتباط گذرانده‌ایم.

اولین تلفنهایی را که داشتید به یاد می‌آورید؟ قطعا هیچ شباهتی با تلفنهایی که الان داریم نداشته‌اند. حتی در سالهای اخیر هم تلفنهایی ساخته شده‌اند که از ظاهر نرمال بدور بوده و بیشتر در حد یک کانسپت مانده‌اند.

در زیر با 16 تلفن عجیب که در طول تاریخ ساخته شده‌اند آشنا می‌شوید.

اولین تلفن

bell-phone-600

این کپی اولین تلفنی است که الکساندر گراهام بل در جشن صدساله آمریکا در فیلادلفیا سال 1876 به نمایش گذاشت. در آن زمان این تلفن با نام تلگراف الکتریکی شناخته می‌شد.

تلفن دایره‌ای

strowger-phone-435

این تلفن دایره‌ای زیبا دقیقا از عصر زیبای فرانسوی آمده، ولی در واقع آمریکایی است!

تلفن چهره‌ای

magneto-phone435 (1)

فقط به ظاهر این تلفن نگاه کنید. گویی صورت فردی است که به شما خیره شده است.

تلفن خرچنگی

lobster-phone-600

می‌دانید طراح این تلفن کیست؟ سالوادور دالی!

تلفن اریکوفون

red-phone-1-435

شاید شبیه به هندست‌های مدرن باشد، اما از پدر و مادرهایتان هم سن بالاتر است (1940 تا 1954). دکمه‌ها در این تلفن در قسمت پایینی پنهان شده‌اند.

تلفن قرمز

red-phone-435

حتما با خود می‌گویید که کجای این تلفن عجیب است؟ این یک تلفن قرمز معمولی است که همگی ما در دوران بچگی یک نمونه از آن را در خانه‌هایمان داشتیم. قسمت عجیب قضیه این است که چنین تلفنی اصلا وجود خارجی نداشته است. تلفن قرمز اصطلاحی بوده که برای اتصال کاخ سفید به کرملین در طول جنگ سرد استفاده می‌شده است. کندی خط مستقیمی را در سال 1963 به شوروی برقرار کرده بود که آنرا به این نام می‌خواندند.

تلفن تصویری

tv-phone-600

باور می‌کنید که تلفنهای تصویری چنین قدمتی داشته باشند؟ یکی از اولین تلفنهای تصویری با نام AT&T Picture Phone در نمایشگاه 1964 درخشید.

تلفن تاشو

flip-phone-600

ببخشید نوکیا، اما Sit-Siemens دهه 60 تلفن تاشو داشته است!

تلفن ویژه ماشین

car-phone-600

حتما باورش برایتان دشوار است که در دهه 80 تلفنهایی برای استفاده در ماشینها ساخته شد.

تلفن همبرگری

hamburger-phone-600

این هم مثل تلفن خرچنگی تنها یک طراحی فانتزی دارد که شاید خیلی‌ها را جذب کند.

تلفن یکبار مصرف

disposable-phone-600

در دهه 90، رندی آلتشول ایده بسیار عالی را مطرح کرد. با پرداخت10 دلار می‌توانستید تلفنی با 60 دقیقه مکالمه را روی یک کارت محکم و سفت چاپ کنید.

تلفن مچی

telson-phone-435

ترکیب ساعت و تلفن زیاد دیده شده است، ولی در سال 2004 تلسون این دو دستگاه را بهم پیوند زده و موبایلی ساعتی را ایجاد کرد.

تلفن انعطاف پذیر

nokia-888-600

این تلفن با نام نوکیا 888 تنها در حد یک کانسپت باقی ماند. در این کانسپت دیده می‌شد که تلفن می‌تواند خیلی راحت دور دستان شما پیچیده شود.

تلفن نوشتاری

mobile_script3

این تلفن خورشیدی شاید درازترین تلفنی باشد که دیده‌ایم. با یک صفحه OLED قابل انعطاف و چهار گوش، تلاش کرده تا به کاربرانش فرصت بیشترین استفاده و بهره‌وری را دهد.

تلفن استتار شونده

camelephone

چه حس و حالی دارد که تلفنتان را هر کجا می‌گذارید دیگر آنرا به سادگی نیابید؟ زیرا تلفن شما علاقه زیادی به استتار داشته و رنگ خود را شبیه به محیط می‌کند.

تلفن ستاره دریایی

starfish-diamond-cell

این تلفن ستاره‌ای که رویش پر از الماس است به راحتی در دستانتان قرار می‌گیرد و کلی توجه را به سمت شما جلب می‌کند!

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

یک شنبه 26 مرداد 1393  9:37 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

داستان عجیب‌وغریب پلی‌استیشن 4 و سونی، سوددهی همراه با ضرر

ps4-hrdware-large18

شرکت سونی در نسل حاضر کنسول‌های بازی به‌عنوان برنده فعلی رقابت شناخته می‌شود ولی این موضوع به این معنی نیست که شرایط کنسول بازی سونی و شرایط کلی این شرکت ایده آل است و باید بدانید که داستان عجیب‌وغریب پلی‌استیشن 4 و سونی، سوددهی همراه با ضرر را برای این غول ژاپنی به ارمغان آورده است.

سونی در آخرین آمار و گزارش درآمدی خود از رشد نزدیک به 100 درصد فروش دستگاه‌های پلی‌استیشن 4 در سراسر دنیا خبر داد که به‌طور حتم این رقم برای هر شرکتی می‌تواند خوشحال کننده باشد؛ ولی ماجرا روی دیگری نیز دارد که سونی را نگران کرده است، این شرکت درمجموع بابت هزینه‌های سنگین طراحی و عرضه کنسول نسل هشتمی خود در حال ضرر دادن است و تا به امروز پلی‌استیشن 4 برای سونی هیچ سود رسمی‌ای نداشته است.

البته شرایط کلی سونی نیز مطلوب نیست و این شرکت در طول سه ماه گذشته میلادی موفق به کسب سود عملیاتی برابر با 25.7 میلیارد ین شده است که این رقم برابر با 250 میلیون دلار است ولی این رقم‌ها با محاسبه هزینه سنگین واحد تحقیقات، نسبت به سال‌های پیشین  از کاهش سود و به‌عبارت‌دیگر از ضرر کردن سونی در سرمایه‌گذاری‌های جدید این شرکت خبر می‌دهد.

این شرایط به نحوی است که سونی توانسته است در بخش‌هایی مانند فروش پلی‌استیشن به درآمد بالایی دست یابد ولی این درآمدها هنوز در بخش تأمین بودجه طراحی و توسعه این محصول هستند و نمی‌توانند به بدنه اصلی شرکت تزریق شوند و به همین دلیل نیز کازو هیرایی به‌عنوان مدیر ارشد اجرایی سونی اعلام کرده است که این شرکت انتظار مواجه شدن با یک ضرر هنگفت و 50 میلیارد ینی را در سال 2014 را دارد و این گفته مدیر سونی در یک تبدیل نرخ ارز نشان از ضرر دهی نزدیک به 500 میلیون دلاری برای این غول خوش‌نام شرق آسیا دارد.

جالب اینجاست که یکی دیگر از مواردی که در سه ماه اخیر برای سونی سوددهی داشته است، اکران نسخه دوم از سری فیلم‌های مرد عنکبوتی شگفت‌انگیز است که توانسته است فروش 706 میلیون دلاری را از خود برجای بگذارد؛ علاوه بر این فیلم جدید و دیگر این شرکت با نام 22 Jump Street نیز در حال اکران است و فروش مطلوبی داشته و سونی را امیدوار به کسب سودی مطلوب از این بخش کرده است.

سونی که به‌تازگی کازو هیرایی را پس از موفقیت چشمگیر در بخش بازی‌های کامپیوتری به مدیریت کل مجموعه منصوب کرده است، شرایط نامساعدی را تجربه می‌کند، تلویزیون‌های این شرکت دیگر مانند سابق محبوب نیستند و اوضاع باری تلفن‌های همراه سونی نیز بهتر از این نیست و درمجموع سونی با افتی روبرو شده است که یک چالش بزرگ برای این کمپانی محسوب می‌شود ولی نمی‌توان انتظار داشت که سخت‌کوشان ژاپنی به‌راحتی تسلیم شوند و مسلما تلاش برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای خروج از این بحران خواهند داشت.

SONY-Xperia-C3-..

فروش پلی‌استیشن 4 به‌طور دقیق نسبت به سه ماه پیش‌ازاین گزارش، میزان 96 درصد رشد داشته است که برای این شرکت درآمدی برابر با 4.3 میلیارد ین را به همراه داشته است. پروفسور مارک اسکیلتون که یکی از اساتید شهیر بخش تجارت است درباره این رشد می‌گوید: «رشد 96 درصدی در بخش فروش کنسول‌های بازی، یک رقم شگفت‌انگیز است زیرا شرایط به‌شدت پیچیده شده است و شرکت‌هایی مانند گوگل و مایکروسافت برای صنایع بازی و محتوای تحت وب خود توانسته‌‌اند تغییراتی ایجاد نمایند که هر رقیبی را به چالش خواهد کشید. البته در این میان باید گفت که سونی خوش‌شانس بوده است زیرا ارزش برابری ین نسبت به دلار در این مدت تغییر کرده است و این تغییر به نفع شرکت تمام شده است. درباره این رشد فروش 96 درصدی نیز تنها می‌توان گفت که بار دیگر ثابت شد که قرار دادن یک قیمت مناسب بر روی یک کنسول بازی تا چه حد می‌تواند بر بازار فروش تاثیرگذار باشد.»

سونی برای جبران ضررهای احتمالی خود در سال جاری میلادی از هم‌اکنون برنامه‌هایی را آغاز کرده است که در نخستین بخش آن، این کمپانی تعدادی از ساختمان‌های اداری خود را در سراسر جهان به فروش رسانده است تا بتواند با درآمد حاصله از فروش این ابنیه، بخشی از ضرر دهی خود را جبران کند.

همچنین سونی بخش تولید کامپیوترهای خانگی خود را نیز واگذار کرده است و یک شرکت مستقل با نام وایو ازاین‌پس لپ‌تاپ‌هایی که پیش‌ازاین محصول سونی بودند را تولید خواهد نمود. البته بسیاری از کارشناسان اقتصادی این حرکت سونی را یک اقدام به‌موقع ارزیابی کرده‌اند زیرا کل صنایع تولید پی‌سی در جهان با افول روبرو بوده است و بسیاری از شرکت‌ها در این بخش با ضرر دهی و افت چشمگیر فروش روبرو شده‌اند.

البته تنها اوضاع سونی به این منوال نیست و شرکت پاناسونیک نیز در گزارش سه‌ماهه دوم میلادی از افت 25 درصدی فروش خبر داده است که این امر تنها به‌واسطه حضور این شرکت در بازار تلفن‌های همراه هوشمند، رقم بزرگ‌تری را نشان نمی‌دهد. تنها چیزی که مسلم است این است که اوضاع اقتصادی برای غول‌های شرق آسیا چندان جالب نیست و باید دید در طول چند سال آینده شاهد چه تغییراتی در رویکرد قطب‌های فناوری در این بخش از جهان خواهیم بود.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

یک شنبه 26 مرداد 1393  9:38 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها