0

ویندوز فون ۸ رونمایی شد

 
Mohebbane_zahra
Mohebbane_zahra
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 1720
محل سکونت : ا.غ

ویندوز فون ۸ رونمایی شد



بالاخره زمان موعود فرا رسید،‌ مایکروسافت نسخه نهایی سیستم‌عامل موبایل ویندوز فون ۸ را طی مراسمی در سیدنی و با حضور جمعی از بزرگ‌ترین گوشی‌سازان معرفی کرد. در این مراسم، جو بلفیور، مدیر برنامه‌های ویندوز فون مایکروسافت روی صحنه آمد و به معرفی این پلات‌فورم پرداخت.



وی اعلام کرد: هرچند به لطف کنفرانس‌های متعدد برگزار شده، تقریبا با تمامی قابلیت‌های ویندوز فون ۸ آشنا هستید، اما انتظار می‌رود امروز بازهم شاهد امکانات تازه این سیستم‌عامل باشیم.
وی گفت: امروز شاهد سیستم‌عاملی هستیم که هسته آن با ویندوز ۸ و ویندوز RT یکسان است و این غول نرم‌افزاری قصد دارد این پلات‌فورم را هماهنگ با اکوسیستم‌ لومیاهای نوکیا، Ativ S سامسونگ و 8S و 8X HTC در اختیار کاربران قرار دهد.
وی با بیان اینکه این گوشی‌ها قرار است اواخر ماه نوامبر و اوایل دسامبر در دسترس کاربران قرار گیرد، گفت: از ابتدای عرضه 120 هزار نرم‌افزار برای ویندوز فون هشت ارایه کرده‌ایم و این پلات‌فورم از 50 زبان پشتیبانی می‌کند.
وی افزود : آندرویید رابط کاربری‌اش را از آیفون اپل کپی کرده، اما ما به ارتباط میان کاربران و موبایل فکر کردیم، بنابراین رابط کاربری را از نو طراحی کرده‌ایم.
وی گفت: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های نسخه سیستم عامل ویندوز فون هشت مایکروسافت، قفل جدید صفحه نمایش است که عکس‌ها و اخطارهای فیس‌بوک را روی نمایشگر نشان می‌دهد.
وی افزود: 50 درصد همه نرم‌افزارهایی که برای سایر سیستم‌عامل‌ها ارایه شده، برای ویندوز فون هشت هم ارایه می‌شود که شامل بازی‌های معروف و دسترسی به موسیقی رایگان است، همچنین نرم‌افزار Data Sense حجم فشرده‌ای از صفحات وب را که روی مرورگر باز شده همانند اپرامینی و Xpress Browser نوکیا در خود ذخیره می‌کند.
وی گفت: در این سیستم‌عامل برنامه‌ای برای کودکان ارایه شده که Kid Corner نام دارد و تعدادی از نرم‌افزارها را مثل بازی برای آنها انتخاب می‌کند و دیگر نگرانی درباره دسترسی کودکان به سایر برنامه‌ها وجود نخواهد داشت.
وی اعلام کرد: Rooms هم در این پلات‌فورم شبیه Google Plus عمل می‌کند و به کاربران اجازه می‌دهد که در این محیط یکدیگر را ملاقات کنند و با یکدیگر عکس، فیلم و سایر محتواها را به اشتراک بگذارند، ضمن اینکه به اشتراک گذاری محتوا در این برنامه ساده‌تر شده است. بلفیور گفت: مایکروسافت همچنین امکانی برای این برنامه ارایه کرده که حتی افرادی که گوشی مبتنی بر ویندوز فون هشت هم ندارند بتوانند عضو این سرویس شده و از آن استفاده کنند.

نخستین گوشی‌های مبتنی بر ویندوز فون هشت
در ادامه مراسم استیو بالمر به معرفی نخستین گوشی‌های مبتنی بر ویندوز فون هشت پرداخت.
وی گفت: ما تلفن‌هایی تولید کرده‌ایم که برای همه مناسب است و به لطف قابلیت‌های فوق‌العاده به خوبی شخصی‌سازی می‌شوند.
وی افزود: این پلات‌فورم با سایزهای مختلف گوشی سازگار است و با فناوری Pureview که برای دوربین گوشی‌های سری لومیای نوکیا در نظر گرفته شده، قابلیت‌های لرزش‌گیر و وضوح عالی، امکانات فوق‌العاده‌ای را در اختیار کاربران قرار می‌دهد که با سایر گوشی‌های دوربین‌دار قابل مقایسه نیست.
وی گفت: گوشی Ative S سامسونگ به صفحه نمایش 7/4 اینچی و عمر طولانی باتری مجهز شده و امکانات خوبی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.وی درباره گوشی‌های ویندوزی HTC هم گفت: سیستم Beast Audio به این گوشی‌ها اضافه شده، تا کیفیت صوتی خوبی را به کاربران‌مان ارایه کنیم.

لومیاهای نوکیا معرفی شد
این مراسم که با حضور جسیکا آلبا برگزار شد، گوشی‌های Lumia 920 و Lumia 820 در حالی معرفی شد که انتظار می‌رفت این دستگاه‌ها برای عرضه به بازار جهانی طی سال جاری میلادی آماده نشود و این موضوع موجبات نگرانی بسیاری از سرمایه گذاران را فراهم کرده بود.
استیو بالمر اعلام کرد: Lumia 920 و Lumia 820 نخستین گوشی‌های مبتنی بر ویندوز فون هشت به شمار می‌روند که برای عرضه به بازار جهانی آماده شده‌اند.
وی گفت: کشورهای فرانسه و انگلیس نخستین میزبان گوشی‌های Lumia 920 و Lumia 820 نوکیا به شمار می‌روند. این دستگاه‌ها ماه آینده در بازار روسیه، آلمان و سایر بازارهای منتخب عرضه خواهند شد. لومیا ۹۲۰ در آلمان با قیمت ۸۳۵ دلار و در ایتالیا با قیمت ۷۷۱ دلار عرض خواهد شد. مدل لومیا ۸۲۰ نیز با قیمت ۶۴۳ دلاری وارد بازار اروپا می‌شود.
وی افزود: Lumia 920 دارای صفحه نمایش منحنی 5/4 اینچی با وضوح 1280×720 است که به فناوری جدید PureMotionHD+ مجهز شده است. پنل LCD به کار رفته در این گوشی، 25 درصد روشن‌تر از پنل‌های LCD دیگر موجود در بازار است. این صفحه نمایش از فناوری Super Sensitive Touch هم بهره می‌برد که به کاربران امکان می‌دهد بتوانند از گوشی خود حتی با دستکش نیز استفاده کنند.
بالمر گفت: Lumia 920 از پردازنده دو هسته‌ای 5/1 گیگاهرتزی Snapdragon S4 Krait و پردازشگر گرافیکی Adreno 225 بهره می‌برد و دارای یک گیگابایت حافظه RAM است. حافظه داخلی این گوشی نیز 32 گیگابایت است.
وی افزود: این گوشی از فناوری PureView در دوربین خود بهره می‌برد. درست است که سنسور دوربین این گوشی همانند گوشی 808، 41 مگاپیکسلی نبوده و تنها 8 مگاپیکسل است ولی این سنسور بسیار بهتر و بهینه تر از سنسورهای 8 مگاپیکسلی موجود روی گوشی‌های دیگر است. به علاوه این دوربین به فلاش LED نیز مجهز بوده و می‌تواند با کیفیت Full HD 1080 فیلم‌برداری کند و باتری موجود روی این گوشی دو هزار میلی آمپری از نوع لیتیوم یونی است که به راحتی بیش از 15 ساعت مکالمه را پشتیبانی
می‌کند.
وی در ادامه گفت: یکی از بهترین قابلیت‌های این گوشی‌ها، کیت داخلی شارژ بی سیم است. این گوشی‌ها دارای استاندارد Qi بوده و با لوازم جانبی که از این استاندارد پشتیبانی می‌کنند، سازگار است.
وی همچنین اعلام کرد: لومیا 822 هم گوشی دیگر نوکیاست که دارای صفحه نمایش 3/4 اینچی با پردازنده 5/1 گیگاهرتزی دو هسته‌ای Snapdragon S4، یک گیگابایت RAM، باتری ۱۸۰۰ میلی آمپری و ورودی کارت حافظه microSD با پشتیبانی از حافظه جانبی تا ۶۴ گیگابایت است. این ‘,ad همچنین به بلوتوث 3.0 و NFC مجهز شده است.

امام حسن عسگری : ما حجت خدا بر مردم و مادرم حجت خدا بر ماست
خدای عز وجل :‌ای پیامبر اگر علی نبود تو را نمی افریدم و اگر فاطمه نبود هیچکدامتنان را

 

 

پنج شنبه 18 آبان 1391  10:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها