0

مذاکره با آمريکا تابو نيست

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

مذاکره با آمريکا تابو نيست

جام جم آنلاين: دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه با اشاره به موضوع مذاکره ایران و آمریکا افزود: مذاکره با آمریکا تابو نیست که ممنوع باشد. اوایل انقلاب عده ای از دوستان اصلاح طلب که سوپررادیکالیسم بوده اند، مذاکره با آمریکا را تابو می دانستند اما انگار روح القدوس درآنان نازل شد و تبدیل به یک سوپرلیبرالیسم شدند.

به گزارش مهر، محمد جواد لاریجانی درگردهمایی معاونان آموزشی دانشگاهها گفت: اگر منافع نظام ایجاب کند با آمریکا و حتی در قعر جهنم هم با همه مذاکره می کنیم.

وی گفت: زمان ریاست جمهوری آیت الله هاشمی، نقشه تعامل با آمریکا چیده شد ناگهان آقای مهاجرانی در مقاله ای نوشت که مذاکرات آمریکا کار خوبی است.

لاریجانی با بیان اینکه یکی از سیاسیونی است که از 33 سال گذشته تاکنون درباره مذاکره با آمریکا سخن گفته، اظهار داشت: البته استراتژی تعامل با دشمن را هم باید داشته باشیم.

انتخابات غیر دموکراتیک

استاد دانشگاه هاروارد،انتخابات و نظام سياسي آمريکا را«غير دموکراتيک» توصيف و از آن انتقاد کرده است.

به گزارش پرس تي وي، الکس کيسر، استاد تاريخ و سياست گذاری اجتماعي دانشگاه هاروارد مي‌گويد، حتي اگر هیچکدام از نامزد رياست جمهوري امريکا موفق به کسب آراء مردمي نشوند و شرايط رقبا برابر شود، مجلس نمايندگان مي‌تواند رئيس جمهوري آينده کشور را انتخاب کند.

استاد دانشگاه هاروارد يادآورد شد:« اين مساله روشن مي‌کند که ما در شرايط برابري نامزدها، با ساز و کاري عميقا غيردموکراتيک روبرو هستيم.»

براساس نتايج نظر سنجي مشترک واشنگتن پست و اي بي سي نيوز، ۵۳ درصد از راي دهندگان محتمل، ترجيح مي‌دهند رئيس جمهوري از طريق آراء مردمي انتخاب شود. اين درحالي است که ۳۷ درصد ديگر ترجيح مي‌دهند تا هيات‌هاي انتخاباتي موسوم به «الکترال کالج» در اين باره تصميم گيري کنند.

شورشیان گوش به فرمان لندن

روزنامه انگلیسي دیلی تلگراف گزارش داد که از این پس انگلیس بطور مستقیم مسئول سازماندهی شورشیان مسلح سوری و آماده کردن آنها برای درگیری های نظامی آتی می شود.

اين روزنامه می نویسد : انگلیس حضور خود را در جنگ داخلی سوریه افزایش می دهد . این کار از طریق سازماندهی گروه هایی که با حکومت سوریه در حال جنگ هستند انجام می شود .

به نوشته دیلی تلگراف، انگلیس این گروهها را برای نبردهای بیشتر آماده می کند. بر همین اساس "دیوید کامرون" نخست وزیر انگلیس در دیدارهای خود با مقامات کشوهای عرب حوزه خلیج فارس این موضوع را با آنها را درمیان می گذارد.

دیلی تلگراف می نویسد : انگلیس همچنین به دنبال طرحی است تا آمریکا را پیش از گذشته درگیر موضوع سوریه کرده و استراتژی مستقیم را دراین رابطه در پیش بگیرد .

چرايي مطرح کردن خاتمی

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران گفت:افرادی که بحث حضور خاتمی را مطرح می کنند بعضا اهداف سیاسی دارند و می خواهند پایگاههایی که در فتنه 88 در میان اپوزوسیون و ضد انقلاب پیدا کردند را حفظ کنند.

سردار یدالله جوانی در گفتگو با مهر با اشاره به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفت: در زمینه انتخابات تجربه 33 ساله ای در کشورمان وجود دارد و مردم به دلیل وفاداری به نظام جمهوری اسلامی و اینکه انقلاب و کشور را از خودشان می دانند حضور فعالی در انتخابات خواهند داشت و از حقوق خود استفاده کرده و به تکلیفشان عمل خواهند کرد.

جوانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه عده ای از اصلاح طلبان بحث حضور خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری را مطرح می کنند و معتقدند باید وی در انتخابات نامزد شود، اظهار داشت: البته همه اصلاح طلبان این مطلب را به طور صریح و شفاف بیان نمی کنند چرا که در مجموعه دوم خردادی ها افرادی هستند که مخالف رویکرد خاتمی و محور شدن وی در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم هستند.

 

چهارشنبه 17 آبان 1391  7:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها