0

اخبار كوتاه

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

اخبار كوتاه

هر نشستي که به تداوم خشونت دامن زند، خيانت به مردم سوريه است

معاون وزير خارجه گفت: هر نشستي که به تداوم خشونت و کشتار دامن زند خيانت به مردم سوريه و محور مقاومت است..

به گزارش ايسنا، حسين اميرعبداللهيان در پاسخ به سوالي با اشاره به نشست اخير دوحه درباره سوريه اظهار داشت: انتظار مي‌رود نشست دوحه پيام مثبتي را براي تکميل طرح آتش بس و تشويق به گفتگوي ملي دنبال کند.

اميرعبداللهيان با اشاره به تلاش‌ها و ابتکارات تهران در حمايت از سوريه در محور مقاومت افزود: مساله اساسي در سوريه به مداخلات خارجي، حمايت از گروه‌هاي مسلح فاقد مسئوليت و تلاش محور آمريکا و رژيم صهيونيستي در سرکوب مردم و حکومت سوريه با هدف تضعيف و فروپاشي محور مقاومت باز مي‌گردد.معاون عربي و آفريقاي وزارت خارجه با ابراز نگراني از سرايت ناامني به همسايگان سوريه و تاثير مخرب آن بر امنيت منطقه افزود: سوريه گام‌هاي مهمي براي مقابله با تروريسم، مداخلات خارجي، انجام و پيگيري اصلاحات سياسي و حمايت از امنيت کشور برداشته است.

اميرعبداللهيان با اشاره به ابتکار عمل جمهوري اسلامي ايران و تلاش هاي اخضر ابراهيمي، نماينده دبيرکل سازمان ملل در امور سوريه گفت: ما توجه جدي به تکميل آتش بس در سوريه و گفتگوي ملي با حضور نمايندگان آحاد ملت و حکومت را گامي مهم در کمک به آرامش مردم سوريه و صلح و ثبات منطقه مي‌دانيم.



تمديد مهلت اجراى آزمايشى قانون مديريت خدمات کشورى

قانون تمديد مهلت اجراى آزمايشى قانون مديريت خدمات کشورى توسط رئيس جمهوري ابلاغ شد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني دولت، قانون تمديد مهلت اجراى آزمايشى قانون مديريت خدمات کشورى که در مجلس شوراي اسلامي تصويب و به تاييد شوراي نگهبان رسيده است، توسط رئيس جمهوري براي اجرا ابلاغ شد.

بر اساس ماده واحده اين قانون، مدت اجراي آزمايشي قانون مديريت خدمات کشورى مصوب 8/7/1386 تا تاريخ 8/7/1392 تمديد مي شود.

سه شنبه 16 آبان 1391  2:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها