0

غذاهای آشپزباشی

 
htbhtb
htbhtb
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 4482
محل سکونت : فارس

پاسخ به:غذاهای آشپزباشی

 خمیر پیتزا‎

مواد‌‌‌ لازم


▪ شیر؛ ۱ پیمانه‏
▪ خمیر ترش؛ ۱ قاشق سوپخوری یا بکینگ پود‌‌‌ر؛ یک قاشق مرباخوری‏
▪ روغن آب کرد‌‌‌ه یا روغن زیتون؛ ۲/۱ پیمانه‏
▪ آرد‌‌‌؛ (به مقد‌‌‌اری که مایه خمیر شد‌‌‌ه و به د‌‌‌ست نچسبد‌‌‌) د‌‌‌ر حد‌‌‌ود‌‌‌ ۵/۲ تا ۳ پیمانه
▪ نمک؛ یک قاشق چایخوری


طرز تهیه


خمیر ترش و یا بکینگ پود‌‌‌ر و نمک را د‌‌‌ر شیر حل می‌کنیم و روغن را به آن اضافه می‌کنیم.
به تد‌‌‌ریج آرد‌‌‌ را می‌ریزیم تا مایه به حد‌‌‌ی خمیر شود‌‌‌ که به د‌‌‌ست نچسبد‌‌‌ و زیاد‌‌‌ هم خشک و سفت نباشد‌‌‌.
خمیر را خوب ورز د‌‌‌اد‌‌‌ه و روی آن را می‌پوشانیم تا یکی د‌‌‌و ساعت بماند‌‌‌ و ور بیاید‌‌‌. با این مقد‌‌‌ار مواد‌‌‌ د‌‌‌ر حد‌‌‌ود‌‌‌ نیم کیلو خمیر پیتزا به د‌‌‌ست می‌آید‌‌‌ و برای د‌‌‌رست کرد‌‌‌ن د‌‌‌و پیتزا کافی است‎.

یک شنبه 14 آبان 1391  4:04 PM
تشکرات از این پست
htbhtb
htbhtb
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 4482
محل سکونت : فارس

پاسخ به:غذاهای آشپزباشی

پنیر سوخاری

این پنیرهای سوخاری و ترد را می توانید با سس بعنوان پیش غذا میل نمایید.
این پنیرهای سوخاری، با رویه ترد و پر ادویه و پنیر آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پیش غذا سرو می شوند و از بافت و طعمی بی نظیر برخوردارند.

مواد لازم


▪ ۵۰۰ گرم پنیر کاممبر
▪ دو قاشق سوپخوری آرد سفید
▪ دو قاشق چای خوری پودر خردل
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق سوپخوری شیر
▪ نصف فنجان خرده نان
▪ یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
▪ یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
▪ روغن برای سرخ کردن
▪ سبزیجات معطر تازه

طرز تهیه


پنیر را به هشت قسمت مثلثی تقسیم کنید و کنار بگذارید.
بر روی یک ورقه کاغذ روغنی، یک بشقاب یا یک کاسه کوچک، آرد و خردل را با هم الک کنید.
در یک کاسه کوچک دیگر، تخم مرغ و شیر و در کاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط کنید.
هر تکه پنیر را با ترکیب آرد بپوشانید و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانید، یک بار دیگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنید.
روغن را در ظرف گود و کوچکی داغ کنید (یا در سرخ کن) و پنیرها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه در آن قرار دهید تا قهوه ای/ طلایی شوند.
برای گرفتن روغن اضافه، آنها را روی یک حوله کاغذی بچینید، سپس با سبزیجات معطر تازه تزیین نموده، با سس تند سرو نمایید.

یک شنبه 14 آبان 1391  4:05 PM
تشکرات از این پست
htbhtb
htbhtb
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 4482
محل سکونت : فارس

پاسخ به:غذاهای آشپزباشی

 پیتزای آناناس

مواد لازم


▪ نان پیتزا
▪ سس گوجه فرنگی ۱/۴ پیمانه
▪ آناناس خرد شده نصف پیمانه
▪ فلفل دلمه خرد شده یک عدد
▪ قارچ خرد شده نصف پیمانه،

▪ پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
▪ گوشت خرد یا چرخ شده (پخته) یک پیمانه
▪ سبزی های خوش عطر (خرد شده) مانند جعفری یا آویشن یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه


روی نان های پیتزا را سس بمالید. سپس روی نان ها، گوشت، آناناس، فلفل دلمه، قارچ، پنیر پیتزا و سبزی های خوش بو را که اماده کرده اید، بریزید تا کاملا پر شود. حال پیتزاها را به مدت ۱۰تا۱۵ دقیقه در فر بگذارد تا آماده شود. اکنون می توانید پیتزای آناناسی را نوش جان کنید.

یک شنبه 14 آبان 1391  4:05 PM
تشکرات از این پست
htbhtb
htbhtb
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 4482
محل سکونت : فارس

پاسخ به:غذاهای آشپزباشی

  پیتزا لازانیا

 مواد لازم


سوسیس کالباس قارچ فلفل دلمه گوشت چرخ کرده=هرکدام بمقدار250گرم
پیاز داغ=دوقاشق مربا خوری
 رب گوجه فرنگی =دوقاشق غذا خوری
نمک وفلفل=بمیزان دلخواه
سس سفید=نصف لیوان


طرز تهیه


گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ تف داده سپس رب رااضافه کرده وهم میزنیم ودو سه قاشق آب میریزیم وبه هم میزنیم
سوسیس وکالباس قارچ فلفل دلمه (تمام مواد را دکمهایی ازقبل خردمیکنیم) به مخلوطمان اضافه ودرظرف را بسته ومیگذاریم آب آن تقریباکشیده شود سپس آن را دریک ظرف پیرکس ریخته وسس سفید را داخلش ریخته وهم میزنیم ورویش رابا پنیر پیتزامیپوشانیم ودرداخل فر که قبلا داغ شده قرار میدهیم (بمدت 10الی 15 دقیقه )بعدفرر را خاموش نموده وحدود 10 دقیقه صبر نموده وسپس غذای آماده شده رالای نان باگت قرار داده ومیل نمایید. نوش جان

یک شنبه 14 آبان 1391  4:05 PM
تشکرات از این پست
htbhtb
htbhtb
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 4482
محل سکونت : فارس

پاسخ به:غذاهای آشپزباشی

 پیتزای مرغ

مواد لازم

برای تهیه خمیر پیتزا :
آب ولرم : یک و یک دوم پیمانه
پودر خمیر ترش : یک و یک دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون : 4 قاشق سوپخوری
نمک : یک دوم قاشق چایخوری
آرد : سه و یک سوم پیمانه
پنیر گودا : 100 گرم

طرز تهیه


آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود
بعد از 10 دقیقه آرد را اضافه کرده ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود 7 دقیقه آن را ورز می دهیم اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود . خمیر را به مدت 30 دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند . به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد .


مواد لازم برای تهیه پیتزا


سینه مرغ خلال شده : 2 عدد
پیازچه خرد شده : یک سوم پیمانه
روغن زیتون : 3 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده : 3 قاشق سوپخوری
قارچ خرد شده : یک دوم پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده :1 عدد
جعفری خرد شده : یک چهارم پیمانه
پنیر موزارلا و گودا : از هر کدام 150 گرم
پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه : به میزان کافی


طرز تهیه


روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم . سپس سینه مرغ و فلفل دلمه ای و پیازچه و قارچ و جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده تفت می دهیم . آنگاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم . ظرف گردی را به قطر 28 سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و در آخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن بر روی پیتزا می ریزیم . پیتزا را به مدت 10 دقیقه کف فر و 20 دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود.نوش جان .

یک شنبه 14 آبان 1391  4:05 PM
تشکرات از این پست
htbhtb
htbhtb
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 4482
محل سکونت : فارس

پاسخ به:غذاهای آشپزباشی

 پیتزای لوبیا با گوشت چرخ کرده

مواد لازم


روغن گیاهی= 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خردشده= 1 عدد
گوشت چرخ کرده= 500 گرم
سس تند یا عادی گوجه فرنگی= 1 فنجان
پودر آویشن= 1 قاشق چایخوری
چیپس= 35 گرم
کنسرو ذرت (بدون آب)= 300 گرم
کنسرو لوبیا قرمز= 300 گرم
خمیر پیتزا= 2 عدد
پنیر رنده شده= 1 فنجان
خامه سفت= نصف فنجان
برای روی پیتزا:
پیاز= نصف پیاز
کدو سبز بزرگ= 2 عدد
آب لیمو= 1 قاشق غذاخوری
خامه سفت= 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه


ابتدا روغن را در ماهی تابه داغ کنید و پیاز و گوشت چرخ کرده را تفت دهید و آنقدر هم بزنید تا گوشت قهوه ای شود. در ادامه سس گوجه فرنگی و آویشن را اضافه کنید و بگذارید تا چند دقیقه بدون درب بپزد. پس از گذشت این مدت اجاق را خاموش کنید و چیپس ذرت و لوبیا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله بعد خمیرهای پیتزا را در کف سینی فر بگذارید و روی آن ها را با مخلوط آماده شده کاملا بپوشانید و پنیر رنده شده را هم رویش بپاشید.
سینی را به مدت 15 دقیقه در فر، با حرارت بالا بگذارید، تا زمانی که کاملا قهوه ای و برشته شود. فلفل سبز و پیاز را کاملا چرخ کرده و آب لیمو و خامه را به آن اضافه کنید. در مرحله آخر مخلوط آماده شده را روی پیتزای داغ بریزیدو با بقیه خامه تزیین کنید.

یک شنبه 14 آبان 1391  4:05 PM
تشکرات از این پست
htbhtb
htbhtb
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 4482
محل سکونت : فارس

پاسخ به:غذاهای آشپزباشی

 پیتزا قلب

مواد لازم

برای خمیر:
آرد سفید=5 لیوان
روغن مایع=2/1 لیوان
آب=2 لیوان
خمیرفوری=2 قاشق غذاخوری
شیرخشک=4 قاشق غذاخوری
شکر=4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=2/1 قاشق غذاخوری
نمک=1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای روی پیتزا:
سس کچاپ
پودر سیر
پودر آویشن
سوسیس و کالباس خرد شده
فلفل دلمه سبز
زیتون سیاه خرد شده
پنیرپیتزای رنده شده
قارچ خرد شده


طرز تهیه خمیر


1. ابتدا روغن+خمیرفوری+شیرخشک+شکر+بیکینگ پودر+نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم.
2. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر صاف و یکدست شود و بدست نچسبد. خمیر را خوب با دست ورز می دهیم.
3. خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا ور بیاید و مقدار خمیر تقریبا دو برابر شود.
4. ظرف مخصوص فر را چرب کرده آرد می پاشیم سپس به اندازه گلوله ای از خمیر برداشته و در ظرف به شکل قلب باز می کنیم.
5. روی خمیر را سس کچاپ ریخته و با قاشق تمام سطح خمیر را با سس می پوشانیم سپس روی سس را پودر سیر می زنیم.
6. سوسیس و کالباس رنده شده را روی خمیر می پاشیم سپس قارچ خرد شده را هم روی مواد می ریزیم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.زیتون سیاه را هم ریز کرده روی مواد می پاشیم و در آخر کمی پودر آویشن روی مواد می پاشیم.
7. پیتزا را با حرارت 180 درجه سانتیگراد ابتدا به مدت 20 دقیقه با حرارت پایین می پزیم و پس از اینکه پف کرد 10 تا 15 دقیقه با حرارت بالا می پزیم.
8. پیتزا را از فر خارج کرده روی تمام سطح آن پنیر می پاشیم و سپس ظرف را در فر می گذاریم تا پنیر با حرارت آب شود و روی آن طلایی رنگ شود.

یک شنبه 14 آبان 1391  4:05 PM
تشکرات از این پست
htbhtb
htbhtb
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 4482
محل سکونت : فارس

پاسخ به:غذاهای آشپزباشی

  پیتزا رول

مواد لازم

برای خمیر:
آرد=2 لیوان
آب=3 لیوان
شیرخشک=4 قاشق سوپخوری
تخم مرغ=2 عدد
نمک=کمی
طرز تهیه خمیر:
شیرخشک+تخم مرغ+نمک را خوب با هم مخلوط کرده آب را به آن اضافه کنید.در آخر آرد را به مواد اضافه کرده مواد را خوب با هم مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت مواد را کنار بگذارید.(غلظت خمیر تقریبا مثل ماست است)ماهیتابه کوچکی را روی حرارت گذاشته و کمی آنرا با کره چرب کنید.(می توانید از یک قاشق غذخوری روغن زیتون نیز استفاده کنید)به اندازه 3 قاشق غذاخوری از مواد برداشته آن را در کف ماهیتابه پهن کنید(مثل خمیر پنکیک) تا یک طرف آن طلایی رنگ شود سپس طرف دیگر آن را برگردانده تا طلایی شود.بقیه نانها را به همین ترتیب آماده کنید و کنار بگذارید.
مواد میانی پیتزا:
سوسیس رنده شده و سرخ شده،سس پیتزا،پیاز خلال شده،فلفل دلمه سبز،قارچ خرد شده و سرخ شده،زیتون خرد شده،پنیر پیتزا رنده شده.


طرز رول کردن پیتزا


یکی از نانها را برداشته و قسمت بالای آن را به سس آغشته کنید.بقیه مواد را بجز پنیر با هم مخلوط کرده، کمی از مواد برداشته روی سس بریزید سپس روی مواد را کمی پنیر رنده شده بپاشید اطراف نانها را بر روی آن برگردانده و آن را به صورت استوانه ای بپیچید.بقیه نانها را نیز به همین طریق آماده کنید.رول های آماده شده را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بزنید و آنها را در روغن سرخ کنید.

یک شنبه 14 آبان 1391  4:06 PM
تشکرات از این پست
htbhtb
htbhtb
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 4482
محل سکونت : فارس

پاسخ به:غذاهای آشپزباشی

 پیتزا کاسه ای

مواد لازم

برای خمیر:
آرد=2 لیوان
شیر خشک نیدو=4 قاشق غذاخوری
روغن=2/1 لیوان
خمیر مایه=1 قاشق غذاخوری
شکر=1 قاشق غذاخوری
نمک=1 قاشق غذاخوری
آب=به مقدار لازم
مواد لازم برای پیتزا:
پیاز=2 عدد
فلفل دلمه=2 عدد
کنسرو ذرت=2/1 لیوان
قارچ=2/1 لیوان
زیتون خرد شده=کمی
سس پیتزا=4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل= به مقدار لازم
پنیر پیتزا رنده شده=به مقدار لازم
روغن زیتون=به مقدار لازم


طرز تهیه خمیر


شیر خشک+نمک+شکر+خمیر مایه+روغن را با هم مخلوط کرده هم بزنید.آب را به مواد اضافه کرده سپس آرد را به تدریج به مواد اضافه کنید و با دست خمیر را ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید. خمیر را مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر وربیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود.کمی از خمیر برداشته آن را با وردنه صاف کنید و به صورت دایره های کوچک قالب بزنید.دایره های خمیر را در ظرف مافین گذشته داخل آن را از مواد پیتزا پر کنید و روی آن را پنیر پیتزا رنده شده بریزید.ظرف مافین را به مدت 20 الی 30 دقیقه در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد بگذارید تا نان پیتزا بپزد و روی آن طلایی رنگ شود.
طرز تهیه مواد داخل پیتزا:
پیاز+فلفل دلمه +قارچ+زیتون را به صورت ریز خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید. سپس کنسرو ذرت را به آن اضافه کرده کمی تفت دهید. سس پیتزا را به همراه ادویه به مواد اضافه کرده،مواد را روی حرارت کمی هم بزنید.

یک شنبه 14 آبان 1391  4:06 PM
تشکرات از این پست
htbhtb
htbhtb
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 4482
محل سکونت : فارس

پاسخ به:غذاهای آشپزباشی

 پيتزا با نان لبناني

مواد لازم:

نان لبناني بزرگ=2 عدد
سوسيس ريز شده=2 ليوان
سس كچاپ=به مقدار لازم
گوجه فرنگي حلقه شده=2 عدد
فلفل دلمه ريز شده=2 عدد
پياز سفيد ريز شده=1 عدد
قارچ خرد شده=1 ليوان
زيتون سياه و سبز ريز شده=2/1 ليوان
پنير موزاريلا رنده شده=به مقدار لازم
روغن زيتون=به مقدار لازم
تخم مرغ=2 عدد
شير=4 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل=به مقدار لازم


طرز تهيه:
1. سيني گردي را با روغن زيتون كمي چرب كرده نان لبناني را در آن بگذاريد.
2. روي نان را كمي سس كچاپ و روغن زيتون بريزيد سپس روي نان گوجه فرنگي حلقه شده+فلفل دلمه ريز شده+پياز ريز شده+قارچ خرد شده+سوسيس ريز شده+زيتون ريز شده بريزيد.

3. روي مواد را با پنير موزاريلا رنده شده بپوشانيد.
4. تخم مرغ  و شير را با هم مخلوط كرده بزنيد سپس به آن كمي نمك و فلفل اضافه كنيد.
5. مخلوط تخم مرغ و شير را روي سطح پيتزا بريزيد.

6. سيني را به مدت 15 الي 20 دقيقه با حرارت 160 درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد تا روي پنير طلايي رنگ شود.
نكته: مواد مورد نياز را مي توانيد به دلخواه خود كم يا زياد كنيد.

یک شنبه 14 آبان 1391  4:06 PM
تشکرات از این پست
htbhtb
htbhtb
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 4482
محل سکونت : فارس

پاسخ به:غذاهای آشپزباشی

 پیتزای قارچ با تخم مرغ

● مواد لازم
▪ یک چهارم فنجان کره
▪ یک فنجان قارچ خرد شده
▪ دو حبه سیر خرد شده
▪ یک عدد خمیر پیتزا
▪ نصف فنجان پنیر پیتزا
▪ یک قاشق غذاخوری آویشن
▪ یک چهارم فنجان جعفری
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
▪ دو عدد تخم مرغ
● زمان طبخ: ۲۵ دقیقه
● طرز تهیه
کره را در ماهی تابه ریخته و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید، سپس قارچ ها را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. قارچ ها را به همراه سیر و پنیر پیتزا روی خمیر پیتزا ریخته و سپس تخم مرغ ها را روی آن بشکنید. جعفری و آویشن را به آن اضافه کرده و در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت هشت تا ۱۰ دقیقه قرار دهید.

یک شنبه 14 آبان 1391  4:06 PM
تشکرات از این پست
htbhtb
htbhtb
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 4482
محل سکونت : فارس

پاسخ به:غذاهای آشپزباشی

 پیتزا مرغ و کلم

● مواد لازم
▪ یک چهارم فنجان روغن کانولا
▪ چهار فنجان آرد ذرت
▪ نصف فنجان لوبیا قرمز
▪ یک چهارم فنجان ریحان
▪ یک قاشق غذاخوری سس تند
▪ یک چهار فنجان آب لیموترش تازه
▪ دو فنجان کلم قرمز خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه
▪ سه عدد فلفل قرمز
▪ نصف فنجان خامه ترش
▪ ۲۰۰ گرم سینه مرغ
▪ یک فنجان آب
▪ یک عدد تخم مرغ
● طرز تهیه
سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در یک ماهیتابه، روغن کانولا را ریخته و مرغ ها را در آن تفت دهید.
در این فاصله در ظرفی دیگر آرد ذرت، تخم مرغ و آب را ریخته و هم بزنید تا به شکل خمیر در آید.
لوبیاها را در ظرف پر از آب ریخته تا کمی نرم شود. لوبیاها را به همراه کلم قرمز و سس تند در مخلوط کن ریخته و پس از گذشت یک دقیقه، مواد درون مخلوط کن را به همراه سیر، فلفل قرمز و مرغ های تفت داده شده روی خمیر بریزید و در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید ‎. سپس آن را با ریحان و خامه ترش تزئین کنید.

یک شنبه 14 آبان 1391  4:06 PM
تشکرات از این پست
htbhtb
htbhtb
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 4482
محل سکونت : فارس

پاسخ به:غذاهای آشپزباشی

 پیتزا مارگاریتا

مواد لازم برای خمیر:
آرد=2 ¼ تا 3 ¼ پیمانه
مخمر=1 بسته
نمک=4/1 قاشق چایخوری
آب گرم=1 پیمانه
روغن مایع یا روغن زیتون=2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه خمیر:
1- 1 و ¼ آرد، مخمر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده، آب و روغن را به آن اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن برقی به مدت 30 ثانیه آن را بهم میزنیم. مواد چسبیده شده به کناره های ظرف را به طور مداوم با همزن میگیریم. سپس مواد را به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا بهم میزنیم. به کمک یک قاشق تا جای ممکن از باقی آرد به این مایه اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سپس خمیر را بر روی سطحی آرد پاشی شده قرار داده، بقیه آرد را با دست به آن اضافه کرده، خمیر را در کل به مدت 6 تا 8 دقیقه ورز میدهیم تا اینکه خمیری نسبتا سفت با سطحی نرم و ارتجاعی به دست آید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، رویش را میپوشانیم و میگذاریم 10 دقیقه استراحت کند.
2- شما میتوانید به این ترکیب، مقدار 2 قاشق چایخوری از سبزیجات معطر مورد علاقه خود، همراه با یک یا دو عدد سیر له شده اضافه نمایید و خمیری معطر داشته باشید.
مواد لازم برای روی پیتزا:
روغن زیتون=1 قاشق سوپخوری
(حدود 1 و 3/1 پیمانه) کنسرو گوجه فرنگی خرد شده یا نیم کیلو گوجه فرنگی پوست گرفته، پخته و خرد شده=400 گرم   
 ریحان تازه خرد شده=1 قاشق سوپخوری
  سیر ریز خرد شده=2 حبه
رب گوجه فرنگی=2 قاشق سوپخوری
پنیر موتزارلا ورقه شده=450 گرم
برگ تازه ریحان
طرز تهیه:
1- فر را با حرارت 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر پیتزا را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازه ظرف/ظرفها پهن کنید و در قالب قرار دهید. با استفاده از یک کفگیر سوراخدار کوچک، روغن زیتون را قطره قطره روی خمیر بریزید.
2- برای تهیه سس، گوجه فرنگیهای پخته، ریحان خرد شده، سیر و رب گوجه فرنگی را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و یک لایه نازک از سس روی خمیر بریزید.
3- پیتزاها را به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را از فر خارج کرده، ورقه های پنیر را در یک لایه روی سس بچینید، دوباره پیتزاها را به مدت 10 تا

یک شنبه 14 آبان 1391  4:07 PM
تشکرات از این پست
htbhtb
htbhtb
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 4482
محل سکونت : فارس

پاسخ به:غذاهای آشپزباشی

 پیتزا با خمیر گندم کامل

میتوانید نان این پیتزا را پس از طلایی شدن با پارچه ای پوشانده، در دمای اتاق نگه دارید تا کاملا سرد شود و هر زمان که میل داشتید محتویات آنرا اضافه کرده، نوش جان کنید.


مواد لازم
• 450 گرم خمیر نان گندم کامل (میتوانید از فروشگاههای نان فانتزی تهیه کنید)
• 1 پیازچه یا تره فرنگی کوچک
• ¼ یک فلفل دلمه ای متوسط زرد یا سبز
• ½ پیمانه سس گوجه فرنگی مخصوص پیتزا آماده یا خانگی (مخلوط سس گوجه فرنگی، ادویه، کمی شکر و آب گوجه فرنگی برای رقیق شدن)
• 1 و نیم پیمانه پنیر پیتزای رنده شده یا مخلوطی از چند پنیر مورد علاقه
• انواع سبزیجات، پپرونی خرد شده، قارچ تازه و ... به مقدار دلخواه

روش تهیه
1. خمیر نان را به شکل دایره ای به قطر 28 سانتیمتر، روی سطحی که کمی آرد پاشیده اید باز کنید. خمیر را به قالب پیتزا یا پای (ترجیحا از نوعی که کف آن جدا میشود) منتقل کنید و آن را در کف ظرف و کناره های آن فشار دهید تا به شکل قالب دربیاید. سپس تمام سطح آن را با چنگال سوراخ کنید تا پف نکند. خمیر را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فری که روی حرارت 400 درجه فارنهایت یا 204 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا طلایی شود.

2. در این فاصله، پیازچه یا تره فرنگی و فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک ببرید. در یک ماهیتابه متوسط مقدار کمی آب جوش ریخته فلفل و پیازچه را به مدت 2 تا 3 دقیقه در آن میپزیم تا کمی نرم شود، سپس در آبکش میریزیم تا آب آن کاملا گرفته شود.

3. روی خمیر پخته و داغ را با سس پیتزا میپوشانیم، پنیر را روی آن پخش کرده، پیازچه یا تره فرنگی و فلفلها و همچنین باقی مواد مورد علاقه خود را روی آن قرار میدهیم.

4. پیتزا را به مدت 10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شده و پیتزا کاما داغ و پخته شود، داخل فر قرار میدهیم.

5. نکته : "نان این پیتزا را میتوان از قبل تهیه کرد و به مدت 24 ساعت در کیسه یا ظرف دربسته و در دمای داخل اتاق نگهداری نمود."

یک شنبه 14 آبان 1391  4:07 PM
تشکرات از این پست
htbhtb
htbhtb
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1388 
تعداد پست ها : 4482
محل سکونت : فارس

پاسخ به:غذاهای آشپزباشی

 پیتزای اسفناج و تخم مرغ

● مواد لازم
▪ یک ورقه خمیر پیتزا
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری شکر
▪ یک عدد تخم مرغ
▪ نصف قاشق غذاخوری نمک
▪ ۳۰۰ گرم اسفناج
▪ یک فنجان پنیر پیتزا
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
● طرز تهیه
اسفناج ها را به خوبی شسته و خرد کنید، روغن زیتون را در ماهیتابه بزرگ ریخته و اسفناج ها را در آن تفت دهید و اجازه دهید تا با بخار پخته شود. تخم مرغ ها را به آن افزوده و به مدت سه دقیقه روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. نمک و شکر را به آن افزوده و به همراه پنیر پیتزا روی خمیر قرار داده ودر فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

یک شنبه 14 آبان 1391  4:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها