مديرعامل باشگاه تراکتورسازي گفت: در کل ،مديريت فوتبال ما دچار اشکالاتي هست.
محمد حسين جعفري در مورد شرايط تيم تراکتورسازي گفت: تيم نسبت به اوايل فصل خيلي بهتر شده است و از روز سه شنبه هم تمرينات از سر گرفته مي شود.
وي در پاسخ به اين سؤال که آيا مشکلات ارزي باشگاه براي پرداخت مطالبات مربيان خارجي اين تيم برطرف شد يا خير عنوان کرد: هنوز موفق به پيدا کردن دلار نشديم و با مشکلاتي روبرو هستيم. البته ما 20 روز قبل نامه اي به فدراسيون فوتبال براي رايزني با وزارت ورزش ارسال کرديم که جوابي نداده اند. وقتي فدراسيون متولي فوتبال در اين کشور است بايد اين مسئله را هم پيگيري کند. مي دانم که خود فدراسيون هم درگير اين مسئله است اما بايد اين مشکل يک جايي تمام شود. نگرانم اگر بازيکن و يا مربي بابت دير پرداخت شدن مطالباتشان قهر کنند چه اتفاقي رخ مي دهد و اگر اين چنين شود به مصلحت فوتبال ما در بحث بين الملل نيست.
وي افزود: نمي توانيم به مربيان و بازيکنان خارجي خود در وسط فصل بگوييم برويد چون دلار نداريم. باشگاه تراکتورسازي علاقه اي به از دست دادن توني اوليويرا ندارد.
جعفري در پاسخ به اين سؤال که چرا در مجمع فدراسيون فوتبال غيبت داشته و آيا اين غيبت به دليل اعتراض به فدراسيون بوده است يا خير گفت: من و رئيس هئيت فوتبال تبريز به دليل نقص فني هواپيما و لغو شدن پرواز نتوانستيم خود را به تهران برسانيم. من در روز مجمع حضور نداشتم که بدانم چه اتفاقاتي رخ داده است اما هر کسي که به مجمع مي رود براي راي دادن بوده است. اگر باشگاهي نظري داشته بايد آن را به صورت مکتوب در اختيار مسئولان مي گذاشته است.
جعفري در مورد انتقاد برخي از اعضاي مجمع به مشخص نبودن وضعيت بازنشسته ها در فدراسيون و مخالفت آنها براي راي گيري انتخاب نايب رئيس دوم فدراسيون گفت: شايد من هم با بخشي از نظرات اعضاي مجمع موافق باشم اما چون در جلسه نبودم نمي توانم نظري بدهم و فقط بگويم که در کل مديريت فوتبال ما دچار اشکالاتي هست.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در خصوص وضعيت احسان حاج صفي و پررنگ شدن شايعه پيوستن اين بازيکن به استقلال گفت: حاج صفي طبق قانون به عنوان سرباز بايد دو سال در تراکتورسازي بماند که پايان اين فصل قرارداد وي تمام مي شود. ما به اين شايعات و حرف هايي که درست مي کنند کاري نداريم. با استقلال هم کاري نداريم و بازيمان با اين تيم در نيم فصل هم تمام شده است.