بازیکن تیم تراکتورسازی گفت: وقتی بازی با داماش تمام شد از طرف باشگاه به من اطلاع دادند که فدراسیون به باشگاه اطلاع داده که احتمال دارد در لیست کیروش برای بازی با ازبکستان باشم
چند روز پیش، بعد از دیدار تراکتورسازی و داماش عنوان شد که مصطفی اکرامی بازیکن تیم تراکتورسازی جزو نفرات جدید لیست کیروش سرمربی تیم ملی هستند که قرار است برای مصاف با ازبکستان در اردوی تیم ملی حضور یابند ولی بعد از اینکه اسامی دعوت شدگان به اردوی تیم ملی اعلام شد نامی از این بازیکن جوان تراکتورسازان در این لیست وجود نداشت.
در همین راستا گفتگویی با این بازی داشتیم تا از چند و چون ماجرا با خبر شویم.
شنیدیم که بعد از بازی با داماش برای حضور در تیم ملی از شما مدارک خواستند. ماجرا چه بود؟
وقتی بازی با داماش تمام شد از طرف باشگاه به من اطلاع دادند که فدراسیون به باشگاه اطلاع داده که احتمال دارد در لیست کیروش برای بازی با ازبکستان باشم و در همین راستا گفتند که مدارکی را آماده کنم و به فدراسیون بفرستم ما هم مدارک را آماده کردیم و به آنها فرستادیم. همچنین وقتی از میزان احتمال دعوت شدنم پرسیدیم گفتند که به احتمال زیاد در لیست نهایی تیم ملی خواهم بود
چرا در لیست نهایی تیم ملی نامی از مصطفی اکرامی نبود؟
نمی دانم موضوع از چه قرار است. همیشه برای تیم ملی تعداد بیشتری از افرادی که قرار است دعوت شوند را در نظر می گیرند و در آخرین لحظات لیست نهایی 18 نفره اعلام می شود که در این لیست نبودم ولی اینکه مد نظر کیروش بودم و توانسته ام یکی از بازیکنانی باشم که سرمربی تیم ملی نظر مثبتی روی من دارد برایم خیلی مهم است و فکر می کنم با توجه به حساسیت های بازی ازبکستان شاید آقای کیروش تصمیم گرفته اند که به بازیکنان با تجربه میدان بدهند.
سرمربی پرتغالی تیم ملی این روزها عملکرد خوبی داشته است. شما در این خصوص چه نظری دارید؟
کیروش یکی از بهترین مربیان است و کار کردن با او برای هر کسی افتخار است و من هم برای تیم ملی در بازی با ازبکستان آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم تیم ملی بتواند با هدایت این مربی نتیجه خوبی بگیرد و به جام جهانی صعود کند که این آرزوی همه ما است.
هنوز هم امیدوار هستی که در بازیهای آینده تیم ملی در لیست نهایی حضور پیدا کنی؟
در هر حال برای من مهم این است که بتوانم روز به روز پیشرفت کنم و اگر هم به تیم ملی دعوت شدم آماده ام تا با تمام جان و دل برای تیم ملی بازی کنم. و 100 درصد من امیدوار هستم و سعی می کنم بیش از این تلاش کنم تا در بازیهای آتی در خدمت تیم ملی باشم و بتوانم در ترکیب اصلی تیم ملی حضور پیدا کنم.
وضعیت تراکتور را چگونه می بینید؟
خدا را شکر وضعیت خوبی داریم و دو برد پیای مقابل استقلال و سپاهان روحیه خوبی به ما داد ولی متاسفانه در بازی با داماش بدشانسی آوردیم و نتوانستیم به 3 امتیاز بازی برسیم ولی تمام تلاشمان را می کنیم تا بار دیگر به صدر جدول برگردیم.
برنامه شما برای تعطیلات چیست؟
طبق برنامه ریزی هایی که باشگاه داشته چند روزی را به استراحت حواهیم پرداخت و سپس تمریناتمان را ادامه خواهیم داد تا آماده مصاف با فولاد شویم.