0

زندگی ات را بر مبنای ترس بنا نکن

mohsen_67
mohsen_67
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 13

بی هیچ واهمه ای زندگی کن . تنها در این صورت است که به معنای واقعی کلمه ، زندگی کرده ای . ترس ، تو را بسته نگه می دارد و مانع باز شدن و شکوفایی ات می شود. ترس موجب میشود که پیش از اقدام به هر کاری، هزار و یک نگرانی و دغدغه راه تو را سد کنند، آیا این درست است ؟ غلط است؟ اخلاقی ست؟ غیر اخلاقی ست؟ عرفی ست ؟ خلاف عرف است ؟ فکر کردن به اینها تو را سردرگم تر می کند . این ها سیاه چاله های کهکشان روح تواند. انسان جايزالخطاست . خطا کردن لازمه ی انسان بودن و نیز انسان شدن است . فقط یک چیز را در خاطر داشته باش : سعی کن خطاهای خود را تکرار نکنی. تکرار خطاها نشانه ی حماقت است. انسان، کاشف زندگی ست. در کشف زندگی ، از خطا کردن گریز و گزیری نیست . اگر بیش از حد از خطاها بترسی ، از کشف زندگی در می مانی و بدین سان ، از هیجان شرکت در ماجرای پر از شگفتی زندگی ، کنار گذاشته میشوی. تمامی تلاش من آن است که در تو روح شور و سرمستی بدمم. دلم میخواهد میل به زیستن ، زنده بودن ، بالیدن و رقصیدن را در تو برانگیزم. میخواهم شجاعت بودن و جانانه بودن را در تو ببینم . دوست دارم گام هایت به بلندی پیمودن قله ها باشد . تو باید همه ی امکانات زندگی ات را تحقق ببخشی . تو هنوز از پنج درصد امکانات خویش نیز استفاده نکرده ای . نود و پنج درصد توانایی های تو راکد مانده است . ترس تو را می بندد و زندانی خویش ات می سازد . نترس . گشوده باش. گشوده به روی بیکران . نترس ، زیرا خداوند است که درباره ی تو قضاوت میکند . او طبیعت بشری تو را به خوبی می شناسد . در روز داوری به او خواهی گفت : " آری ای خدای همه دان و دوست داشتنی ! خطا کرده ام . می دانم . و می دانم که میدانی . خطا کرده ام و بعضی کارهای ناصواب دیگر . ورود ممنوع رفته ام و چند چراغ قرمز دیگر را هم رد کرده ام . " و خداوند خدا تبسمی خواهد کرد . درک ات خواهد کرد . تو را در ردای لطف خویش خواهد پیچید و دوست ات خواهد داشت . پس نگران نباش !

برگرفته از کتاب : عشق پرنده ای آزاد و رها اثر : اوشو

كعبه ي ديدار دوست، صبر بيابان اوست.

ارادتمند شما محسن عنابي

چهارشنبه 10 آبان 1391  12:01 PM
تشکرات از این پست
abdo_61
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

پاسخ به:زندگی ات را بر مبنای ترس بنا نکن

با عرض سلام و خیر مقدم خدمت شما کاربر گرامی و دوست و برادر گلم.

بسیار ممنون و سپاسگزارم از شروع فعالیت در این تالار و

امیدوارم برای ماه های بعد شما را به عنوان کاربر برتر به مسوولین معرفی کنم.

خوشحال می شوم که در تمامی زیر تالارها نیز فعالیت جدی داشته باشید.

بهترین ها و زیباترین ها را برایتان خواستار و خواهانم.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

چهارشنبه 10 آبان 1391  1:01 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها