0

سناريوي تلخ خانه‌اي كه پرستار تنها خريد

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

سناريوي تلخ خانه‌اي كه پرستار تنها خريد

پرستار تنها وقتي خواست خانه‌اي را بخرد تصور نمي‌كرد در دام يك كلاهبردار چرب زبان خواهد افتاد. زن پرستار حاصل سال‌ها پس‌اندازش را براي خريد آپارتمان داد تا مادر بيمارش سال‌هاي آخر عمرش را در آسايش زندگي كند.
 
به گزارش ایران رعنا پرستار بخش اطفال يكي از بيمارستان‌ها است و 40 سال سن دارد. وي به خاطر نگهداري از مادر بيمارش هرگز ازدواج نكرد و به همين خاطر هميشه در حسرت مادر شدن بود. رعنا پس‌انداز سال‌ها تلاشش را در بيمارستان براي خريد خانه‌اي خرج كرد تا بلكه بتواند مادر پير و بيمارش را از آن خانه كلنگي به يك خانه جديد و با امكانات بيشتر ببرد.

وي از طريق آگهي فروش در روزنامه‌ها با يكي از فروشندگان تماس گرفت تا آپارتمانش را خريداري كند. وقتي رعنا براي خريد خانه به نزد فروشنده رفت، مرد جوان با چرب زباني و تملق‌گويي به اين پرستار گفت: قبلاً سر اين خانه با مردي مشكل داشتم به طوري كه به خاطر قرضي كه وي به من داشت توانستم ملك را اقامه دعوي كنم و الآن همه احكام به نفع من قطعيت يافته و اين آپارتمان هيچ مشكلي از نظر حقوقي ندارد.

در ادامه پرستار آپارتمان را از صاحب آن خريداري كرد و پس از استعلام ثبت و تشريفات قانوني براي سند زدن به دفترخانه مراجعه كردند و سرانجام براي ملك سند فروش تنظيم شد.
دو سال گذشته بود كه از دادگاه نامه‌اي به در خانه رعنا رسيد. وي با تعجب نامه‌ دادگاه را باز كرد و متوجه شد سند آپارتمان را كه از مرد فريبكار خريده است باطل كرده‌اند و رأي مبني بر ابطال سند صادر شده و خلع يد از خانه يا تخليه آن در نامه دادگاه به چشم مي‌خورد چرا كه زمين متعلق به كسي بود كه قرارداد مشاركت با مرد كلاهبردار تنظيم كرده بود.

پس از مراجعات پي در پي رعنا به دادگاه شهيد باهنر فروشنده همچنان اصرار داشت ملك فروشي هيچ مشكلي نداشته است. اين در حالي بود كه صاحب اوليه آپارتمان دوباره طرح دعوي كرده بود و توانسته بود رأي ابطال سند را بگيرد. بنابراين زن پرستار با طرح شكايتي دادخواست گرفتن پول كرد و توانست نيمي از پول خود را كه به روز حساب شده بود از فروشنده كلاهبردار بگيرد.

جالب اينكه مرد چرب زبان از كلاهبرداران حرفه‌اي بود و در عمليات ويژه پليسي در منطقه اوين دستگير شد. پرستو قاسمي منصف كارشناس حقوقي درخصوص اين پرونده به شوك گفت: اگر آپارتمان خريداري شده سابقاً در محاكم دادگستري مشكل حقوقي داشته باشد و حتي مشكل آن از بين برود الزاماً بايد در مبايعه‌نامه تنظيمي فيمابين فروشنده و خريدار قيد شود، در صورتي كه مشكلي براي ملك ايجاد شود، خريدار مي‌تواند علاوه بر مطالبه پول پرداختي، ادعاي دريافت وجه التزام و ثمن و خسارات وارده به لحاظ معامله صورت گرفته را داشته باشد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

سه شنبه 9 آبان 1391  11:45 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها