مديرعامل باشگاه تراکتورسازي گفت:هميشه گفته بودم کار تيم ما خوب پيش مي رود و بهتر از اين هم مي شود. بازيکنان همکاري خوبي با کادر فني دارند و تلاش خود را مي کنند.
محمد حسين جعفري در مورد پيروزي 4 بر يک تراکتورسازي مقابل سپاهان عنوان کرد: يکي از قدرتمندانه ترين بازي هايي بود که انجام داديم. مقابل قهرمان فصل پيش ليگ بازي خوبي انجام داديم و برنامه هاي سپاهان در اين مسابقه انجام نشد اما ما توانستيم از موقعيت هاي خود به خوبي استفاده کنيم.
وي در مورد اينکه اکنون مي تواند بگويد از کار اوليويرا رضايت دارد يا خير گفت: هميشه گفته بودم کار تيم ما خوب پيش مي رود و بهتر از اين هم مي شود. بازيکنان همکاري خوبي با کادر فني دارند و تلاش خود را مي کنند.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در خصوص اينکه به نظر مي رسد امسال نسبت به سال گذشته مدعي تر هستند گفت: امسال تيم را مدعي بسته بوديم البته در ادامه راه بايد اتفاقات فوتبالي را هم مدنظر قرار داد. هنوز نتوانستيم دستمزد کادرفني و بازيکنان خارجي خود را بدهيم. اينها دست من نيست. کار من اين بود که حاشيه هاي تيم را جمع کنم و موفق به اين کار هم شده ام اما برخي مسائل دست من نيست. اختلاف امتياز در بالاي جدول کم است و برگزار نشدن جام حذفي هم به اين فشارها مي افزايد.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در پاسخ به اين سؤال که آيا نسبت به اين تصميم فدراسيون واکنشي داشته اند يا خير گفت: اعتراض خود را به فدراسيون داده ايم و معتقديم برگزار نشدن جام حذفي به باشگاه ها ضرر مالي مي رساند و از سوي باعث فشار آمدن به ليگ مي شود. به نظر مي رسد اين مسئله از اراده باشگاه ها خارج شده و دوشنبه در مجمع فدراسيون بايد در اين خصوص بحث شود. برگزاري ليگ هيچ آسيبي به تيم ملي نمي رساند و به بازيکنان کمک مي کند در شرايط مسابقه باشند.
جعفري در خصوص اينکه امير قلعه نويي اعلام کرده خوشحال است سه تيمي که در آن حضور داشته (سپاهان، تراکتورسازي و استقلال) در صدر جدول هستند و اين نتيجه بسترسازي است که او انجام داده گفت: تلاش گذشته را فراموش نمي کنيم ولي هر کسي مي خواهد موفقيت تراکتورسازي را به نام خود مصادره کند. تراکتورسازي بدون اتکا به افراد، يکي از پيشرفته ترين روش هاي اداره تيم را در پيش گرفته است. اين موفقيت ها حاصل زحمات کادرفني و غيرت بازيکنان است. آثار کار گذشتگان را رد نمي کنيم اما تراکتورسازي روي پاي خودش ايستاده است و جالب است بدانيد وقتي امير قلعه نويي از تراکتورسازي جدا شد 13 بازيکن هم از اين تيم رفتند و اين صحبت هايي که مطرح مي شود وارد نيست.
جعفري در پايان صحبت هايش تاکيد کرد: مشکلات مالي براي همه تيم ها هست ولي اگر نتوانيم براي دستمزد خارجي هاي خود فکري کنيم ديگر از دست من کاري ساخته نيست و شايد تيم به بحران برود. دوستان ما در عرصه سياست گذاري مي توانستند مديريت بهتري در زمينه قيمت دلار داشته باشند تا ما با اين همه مشکل روبرو نمي شديم.