اسعديان كه انگار از يكسري حرفهاي مسعود فراستي درباره فيلمش دلخور بود در قسمتهايي از صحبتش خطاب به او گفت: «آقاي فراستي! گفتيد پلانهاي اين فيلم از بالا غلط است. فيلمهايي كه شما در اينجا نقد ميكنيد فيلمهاي استاندارد سينماي ايران است. ما فيلم نميسازيم كه منتقد براي ما غلطگيري كند. نه شما را در شأن استادي ميبينم و نه خودم را شاگرد ميدانم كه شما بخواهيد بگوييد فلان پلان غلط است. ميزانسن شاگردي و استادي كه در اين برنامه راه افتاده، اصلا غلط است».
فراستي اما در جوابش گفت اين غلطگيري را براي كساني انجام ميدهد كه نقد را قبول ندارند، نه براي اسعديان كه اتفاقا از او هم بزرگتر است. همايون اسعديان، چهره خبرساز اين هفته ما هم حرف فراستي را بيجواب نگذاشت و گفت: «توقع نداري كه اين حرفها را بپذيرم».
ضرغامي در اجلاس ABU
يكي ديگر از چهرههاي اين هفته ما عزتالله ضرغامي رييس سازمان صدا و سيماست كه در اجلاس اتحاديه راديو و تلويزيونهاي آسيا و اقيانوسيه (ABU) و در واكنش به قطع شبكههاي ماهوارهاي گفته برخي ميخواهند با حذف شبكههاي ما از ماهوارهها و شبكههاي كابلي كشورهاي غربي از انتشار اين صداي نو و متفاوت جلوگيري كنند، غافل از آن كه دوران سانسور و جلوگيري از نشر اطلاعات ديگر سر آمده است.
ضرغامي در جمع بيش از 600 نفر از روسا و مقامات عالي رتبه راديو و تلويزيونهاي آسيا و اقيانوسيه در سئول، پايتخت كره جنوبي گفت طنز تلخ روزگار اين است كه نظام رسانهاي غرب كه تلاش بر سانسور پيام شبكههاي مستقلي همچون پرس تيوي دارد در قبال توهين بزرگي كه ماه گذشته به مقدسترين چهره جهان اسلام صورت گرفت سكوت كرده و با عنوان پرهيز از سانسور، مانع پخش فيلم سراسر افترا و توهين به ساخت پيامبر بزرگ الهي حضرت محمد (كه درود خدا بر او باد) روي شبكه You Tube نميشود.
رييس سازمان صدا و سيما در پايان اينطور گفت كه در اين فرصت از اتحاديه ABU و شبكههاي راديو و تلويزيوني عضو اين اتحاديه درخواست ميكند براي تقويت صلح و آرامش در جهان و همينطور تقويت همزيستي مسالمتآميز ميان پيروان اديان بزرگ آسماني همچون آيين يهود و مسيحيت و اسلام به وظيفه خود در اين زمينه عمل كنند و منشوري را ميان خود به تصويب برسانند كه هر نوع اهانتي به اديان و پيامبران ممنوع شود و براي فرهنگسازي و تنوير افكار عمومي در اين زمينه كوشش بيشتري انجام بدهند.
واكنش وزير ارشاد به اثر ضدايراني
وزير ارشاد در گفتوگو با خبرگزاري مهر درباره فيلم آمريكايي «آرگو» گفته اين فيلم براي اهداف غربيها و براساس تفكر آنها ساخته شده است. 
داستان اين فيلم كه بن افلك كارگرداني كرده است درباره خروج شش آمريكايي از ايران در سال 1980 است كه خود افلك در نقش اصلي بازي ميكند.
آرگو درباره همكاري سازمان سيا، هاليوود و دولت كانادا براي خروج آمريكاييها از ايران در جريان تسخير سفارت آمريكا در سال 1979 است.
سيدمحمد حسيني در ادامه صحبتهايش اشاره كرده هنرمندان ايراني بارها با درخشش در جشنوارههاي معتبر بينالمللي توانمنديهاي فردي و گروهي را به اثبات رساندهاند و در شرايط حساس كنوني نيز توان مقابله با توليدهاي بيمحتواي فيلمسازان غربي را دارند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفته در هر صورت كشورهاي غربي همچنان درصدد پياده كردن اهداف شوم خود در جنگ تبليغاتي عليه ايران هستند و اين، وظيفه اهالي فرهنگ و هنر را براي توليدهاي ارزشي و بامحتوا دوچندان ميكند.
زندگي پروين اعتصامي جلوي دوربين
يك خبر خوب هفته پيش خوانديم و شنيديم كه كلي ذوقزدهمان كرد و حيفمان آمد صدرعاملي را براي يكبار ديگر چهره خبرسازمان نكنيم.
اينطور كه از اين خبر برميآمد قرار است مجموعهاي توليد شود براساس زندگي پروين اعتصامي. اين خبر از چند جهت ما را خوشحال كرد. 
اول اينكه في نفسه ساخت سريالي كه اقتباسي باشد يا تاريخي يا براساس زندگي بزرگان، بسيار كار نيكو و پسنديدهاي است، چون كوتاهترين راه براي انتقال مفاهيم فرهنگي است به جوانان و نوجواناني كه شايد با آن خوب آشنا نباشند.
از سوي ديگر كارگرداني يا تهيهكنندگي كسي چون صدرعاملي براي مجموعهاي تلويزيوني ميتواند اتفاق پسنديدهاي باشد و البته سومين دليل اينكه ما كمتر به زندگي شاعرانمان به صورت داستاني پرداختهايم و هر چقدر اين اتفاق فراگيرتر شود ذوقزدگيمان بيشتر خواهد شد.
نويسنده اين مجموعه، آيدا پناهنده درباره آن گفته است: «سريال پروين اعتصامي از تولد تا لحظه مرگ اين بانوي مشهور عرصه ادبيات ايران را در بر ميگيرد و رويكرد اصلي در پرداخت قصه، وجوه شاعرانه و احساسي وي است.
جوانمرد كارهاي اكشن
مجيد جوانمرد كه آخرين كار سينمايياش «شكار روباه» محصول سال 1387 است و كارهايي چون «عروسي خون» و «تيغ آفتاب» را در كارنامه خود دارد و در كل به عنوان كارگردان ژانر اكشن شناخته شده است در گفتوگو با يكي از نشريات سينمايي گفته ساختن فيلم حادثهاي در توان و ظرفيت سينماي ايران نيست و او كه مدعي و خواستار چنين سينمايي است مدتها ميشود كه فيلمي نساخته است. 
جوانمرد گفته نيروي بالقوهاي است كه بيهوده در حال پير شدن و تلف شدن است و به قول خودش عقده فيلم ساختن هم ندارد كه بخواهد به هر كاري دست بزند.
جوانمرد كه در يك نظرسنجي سينمايي كيميايي، تقوايي و مهرجويي را كارگردانان مورد علاقه خود عنوان كرده و گفته به عقيده او فيلم خوب و بد نداريم، بلكه فيلمساز خوب و بد داريم در بخش ديگري از صحبتهايش ميگويد: «خيلي از فيلمهاي ايراني را كه در دسته حادثهاي قلمداد ميكنند، فيلمهاي احمقانه و ناشيانهاي است، در حالي كه ميتوان با پرداخت و ساختن اين نوع فيلمها مخاطب بسياري را به سينما كشاند، چون تنها ژانري است كه هميشه تماشاگر خودش را دارد و باعث تقويت سينماي بدنه و اقتصاد آن ميشود.»
مجيد جوانمرد معتقد است تماشاگر دوست دارد سرگرم شود و اگر اين سرگرمي با شلختگي و تساهل ساخته شود شكست و نااميدي همراه ميآورد و بتدريج محو و نابود ميشود.
اين كارگردان 57 ساله سينماي ايران كه فعاليت سينمايياش را از سال 1350 از اهواز آغاز كرده است در جاي ديگري از مصاحبه مفصلش ميگويد:«سينماي حادثهپرداز ما ميتواند با اتكا به فرهنگ و اخلاقيات خاص خود فيلمهايي بسازد كه بوي ايراني دهد.»
نعمتالله: براي مردم درجه يک مينويسم
سعيد نعمتالله يكي ديگر از چهرههاي خبرساز اين هفته است كه «ديوار» از او بتازگي از شبكه يك پخش شده است.
نعمتالله كه نويسنده اين كار سيروس مقدم است تا امروز در دو سريال ديگر هم با مقدم همكاري كرده است. 
او در نشستي با يكي از خبرگزاريها گفته من يك نويسنده جهان سومي هستم كه براي مردمي درجه يك مينويسم.
در اين ميان برخي منتقدان متخصص هستند و برخي تند تند ميبينند و مينويسند به فوتبالشان برسند. من حد و اندازه خودم را ميدانم.
تلاش عجيب و غريبي براي كار كردن هم ندارم. سعيد نعمتالله كه بيشتر يك نويسنده اجتماعي به حساب ميآيد و در كارنامه خود كارهاي موفقي چون جراحت، زير هشت، رستگاران و فيلمنامه حوالي اتوبان را دارد در ادامه صحبتهايش ميگويد: «مساله اين است كه ذائقه مردم درجه يك است و چون درجه ما پايينتر است، مردم كمكم سرخورده ميشوند و سراغ سريالهاي تركيهاي ميروند. ما با مردم طرف هستيم و آنها هستند كه همه چيز را تعيين ميكنند. هر وقت ما اين را بفهميم همه چيز درست ميشود.
با اين حال همه چيز نسبي است. وصل ممكن نيست، هميشه فاصلهاي هست. من اصلا حل چيزي كه مينويسم نميشوم و اصولا آدم ذوقزدهاي نيستم.»
در كل سعيد نعمتالله همانقدر كه خوب مينويسد خوب هم صحبت ميكند و البته حرفهاي خوبي هم ميزند. او در يكي از مصاحبههاي ديگرش در پاسخ به سوال خبرنگاري كه از او درباره وجود مقوله خشم و كينه و نفرت در فيلمنامههايش پرسيده بود و اينكه شايد كيميايي براي فيلم بعدياش به سراغ او بيايد گفته بود: «كيميايي به سراغ من نميآيد. او براي خودش هزار تا سعيد نعمتالله است. پس دليلي ندارد سمت من بيايد. او هم از من فيلمنامهنويسي را بهتر بلد است، هم جامعهاش را بهتر ميشناسد و هم تجربه بيشتري دارد. هيچ وقت سمت من نميآيد.»
ملاقات ميرعلايي با پورعرب
يكي از خبرهايي كه هفته پيش خوانديم و شنيديم و باعث شد چهره خبرساز بيابيم اين بود كه مدير عامل سازمان سينمايي فارابي به عيادت ابوالفضل پورعرب رفت. تا اينجاي كار كه خيلي هم خوب و شايان تقدير و تشكر است.
اما سيد احمد ميرعلايي (دبير بيست و ششمين جشنواره بينالمللي فيلم كودك) كه همراه جعفر گودرزي، مدير روابط عمومي فارابي (مدير اجرايي جشنواره) به منزل پورعرب رفت تا در جريان آخرين وضعيت ايشان قرار بگيرد، كسي بود كه خبر درگذشت اين بازيگر را در اصفهان داد و بسياري را دچار ناراحتي و نگراني كرد و خب ما هم ميخواهيم اين خبر را و اينكه چه كسي بيانش كرد را فراموش كنيم.
بد نيست بدانيد بنا بر اعلام روابط عمومي بنياد سينمايي فارابي ابوالفضل پورعرب چندي است از بيماري فارغ شده و هماكنون در سلامت به سر ميبرد و خدا را شكر كه اين خبر صحت دارد.
ميرعلايي در ملاقات به پورعرب گفته: «شما با نقشآفرينيهاي خود جايگـــاه ثابتي در خاطـرات نسلهاي مختلف داريـــد و اميدوارم در سالهاي آتي نيز در حوزه سينما و فرهنگ تاثيرگـــذار و موفق باشيد.» (جام جم - ضميمه قاب كوچك)