0

یک پنالتی برای ما نادیده گرفته شد/ ژوزه: مشکل اصلی ما کمبود سرعت بود

1568317
1568317
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 359

یک پنالتی برای ما نادیده گرفته شد/ ژوزه: مشکل اصلی ما کمبود سرعت بود

• سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: داور یک پنالتی صددرصد ما را نگرفت و همین موضوع باعث شد تا مسی‌ها روی یک ضد حمله گل دوم را به ما بزنند و اگر این اشتباه داوری رخ نمی‌داد، شاید نتیجه به گونه‌ای دیگری رقم می‌خورد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مانوئل ژوزه پس از پایان دیدار تیم های پرسپولیس و مس کرمان که با نتیجه دو بر صفر به سود مس خاتمه یافت، گفت: یکی از دلایل اصلی باخت مقابل مس وجود ارتفاع بالای کرمان نسبت به تهران است و همین امر موجب شد تا بازیکنان تیم ما سرعت کمتری نسبت به مسی‌ها داشته باشند. هنگامی که تمرین می‌کردیم این موضوع را فهمیدیم و من اصلا اطلاعی از این اختلاف ارتفاع نداشتم.

مانوئل در ادامه افزود: من نمی‌دانم این کار را چه کسی باید انجام بدهد اما آن چه می‌دانم این است که من در هنگام تمرین این موضوع را فهمیدم. انگار آن‌ها سوار بنز بودند و ما با دوچرخه راه می‌رفتیم.

وی افزود: ما تمام تلاش‌مان را کردیم تا بازی را مساوی کنیم اما تیم مس از اندک موقعیت‌هایش استفاده کرد و ما نتوانستیم به خوبی این کار را انجام دهیم.

ژوزه در خصوص تعویض مهرداد پولادی تصریح کرد: پولادی در تمرین‌های روز قبل نیز عصبانی بود و این رفتار وی در بازی نیز تکرار شد و من پولادی را تعویض کردم تا از جانش محافظت کنم. تعویض وی به خاطر خودش بود اما او این موضوع را نمی‌داند.

سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: ما در نیمه دوم بهتر شدیم و دو مهاجم به ترکیب تیم اضافه کردیم اما تلاش‌مان برای به تساوی کشیدن بازی بی‌فایده بود.

مانوئل در واکنش به این مطلب که شما تعویض‌هایتان را احساسی انجام دادید و برنامه‌ای برای برد نداشتید، گفت: اگر می‌خواهید من مسئولیت باخت را بر عهده بگیرم، من این کار را می‌کنم. اما مشکل اصلی ما کمبود سرعت بود.

•  
یک شنبه 7 آبان 1391  10:24 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها