در گزارش رادیوی دولتی روسیه با اشاره به بدهی نجومی یونان و قرار گرفتن آن در معرض ورشکستگی اقتصادی آمده است: ورشکستگی یونان و خروج این کشور از محدوده پولی یورو موجب سلب اعتماد سرمایه گذاران از پرتغال، اسپانیا و ایتالیا خواهد شد.
بر پایه این گزارش، بدترین سناریو این خواهد بود که کشورهای یونان،پرتغال،اسپانیا و ایتالیا از حوزه یورو خارج شوند که منجر به افت اقتصادی شدید خواهد شد و مجموع خسارات آن در تولید ناخالص ملی جهانی تا سال 2020 به 17 هزار میلیارد یورو خواهد رسید.
نا گفته هايي از فتنه 88
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در گفتگو با فارس درباره مواضعش در فتنه 88 اظهار داشت: با توجه به اینکه نظر رهبری این بود که ما زودتر اعلام موضع کنیم بنده همان موقع اطلاعیه دادم و نظرم را اعلام کردم و بعد از آن هم با آقای موسوی صحبت کردم، آقای موسوی یک سری گله مندیها داشت و من به وی توصیه کردم که حرفهایش را به رهبری بزند و جامعه را ملتهب نکند و آقای موسوی هم پذیرفت و بعد از آن هم با دفتر رهبری صحبت کردم و مقرر شد که آقای موسوی خدمت رهبری حرفهایش را مطرح کند. که فردای آن روز ایشان با رهبری دیدار و صحبت کردند .
وي افزود: بعد از آن در روز دوشنبه هم راهپیمایی صورت گرفت که در آنجا من به موسوی پیام دادم که در راهپیمایی شرکت نکند چرا که هر چقدر پشت صحنه مسائل حل میشد بهتر بود؛ بعد از اینکه از این مسائل نتیجه نگرفتم با شورای نگهبان صحبت کردم و پیشنهادم به شورای نگهبان این بود که سه نفر را مشخص کنند تا این سه نفر موضوع را بررسی کنند و اگر کسی هم شکایتی دارد این شکایت در جمع سه نفر مورد بررسی قرار گیرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در آن زمان من با آقای موسوی هم صحبت کردم و به وی گفتم قرار شده که این مسئله در جمع سه نفره بررسی شود که آقای موسوی هم موضوع را پذیرفت و بعد گفت که اجازه دهید که تا فردا مشورتی انجام دهم و نتیجه را به شما اطلاع می دهم که فردای آن روز پنجشنبه بود. ولی آقای موسوی خبری به من نداد که این کارش اشتباه بود و فردای آن روز که جمعه بود رهبری در نماز جمعه صحبت فرمودند؛ من تا جمعه شب هم منتظر خبر آقای موسوی بودم ولی خبری نشد.
خاتمی: نگفتم تقلبشده است
سيد محمد خاتمی در دیدار تعدادی از دانشجویان گفته است: من در انتخابات سال 88 هیچگاه از واژه تقلب استفاده نکرده ام.
به گزارش مشرق وی همچنین تاکید کرده: من قبلا معتقد به مردمسالاری دینی بودم اما الان معتقد به مردمسالاری سازگار با دین هستم.
خاتمی در جمع گروهی از اصلاح طلبان نيز با ابراز ناراحتی از مذاکراتی که داشته گفته است:" نظام فقط ما را برای گرم کردن صحنه انتخابات می خواهد. از یک طرف با ما مذاکره می کنند و از سوی دیگر به برخی اصلاح طلبان برای کاندیداتوری و ورود به انتخابات پول می دهند!
ترکیه با سر به زمین خورد
روزنامه انگلیسی "گاردین" در گزارشی نوشته است: «ترکیه با بی مهری کامل کشورهای اروپایی و خصوصا آمريكا مواجه شد و آن ها ترکیه را با سر به زمین زدند.»
این منبع می افزاید: «پشتیبانی نکردن قدرت های اروپایی و امریکا از ترکیه در مسأله سوریه، ضرر و زیان غیرقابل جبرانی به این کشور وارد کرد و اکنون آتش سوریه دامنش را گرفته است.»
"احمد داووداوغلو" وزیر امور خارجه ترکیه نيز گفته است: «متأسفانه آتش سوریه به ترکیه نیز سرایت کرده است و من همه تلاشم را به کار خواهم بست تا این آتش را خاموش کنم.»