0

افشاي دروغ اوباما

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

افشاي دروغ اوباما

جام جم آنلاين: متن یک ایمیل که اخیراً افشا شده حاکی از آن است که مقامات دولت اوباما تنها چند ساعت پس از وقوع حمله به کنسولگری این کشور در لیبی، از هویت واقعی حمله کنندگان آگاه شده است. بر اساس این ایمیل، یکی از گروه های وابسته به القاعده از همان ابتدا مسئولیت این واقعه را بر عهده گرفته بود.

به نوشته «واشنگتن تایمز»، همین امر، «جان مک کین»، «لیندسی گراهام» و «کلی آیوت»، سه تن از نمایندگان جمهوری خواه کنگره آمریکا را بر آن داشته تا با ارسال نامه ای به اوباما، از وی در این باره توضیح بخواهند که چرا دولت با وجود آگاهی از هویت حمله کنندگان، آن را به اعتراض ها علیه فیلم موهن به پیامبر اسلام نسبت داده است؟

اما فارغ از پیامدهای داخلی این افشاگری و تأثیر احتمالی آن بر مبارزات اوباما و رامنی، این امر فریبکاری دولت اوباما در موضوع حمله رخ داده در لیبی و تلاشش برای استفاده ابزاری از این موضوع علیه مسلمانان را نشان می دهد.

در حقیقت، بر اساس این افشاگری مشخص می شود دولت اوباما با وجود اینکه می دانسته حمله به کنسولگری این کشور توسط یک گروه تروریستی وابسته به القاعده و نه مسلمانان عادی صورت گرفته، آن را به اعتراضات مردم نسبت به فیلم موهن ارتباط داده و تلاش کرده اعتراض های مسلمانان را به شکلی خشونت آمیز و تهدیدکننده جلوه دهد.

آغاز به کارتلویزیون ضد انقلابي

تلویزیون ضد انقلابي «رها» با کمک بيگانگان روز پنج‌شنبه در لندن رسما آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، علی‌اصغر رمضان‌پور، سردبیر ارشد تلویزیون رها با اشاره به تلویزیون‌های فارسی‌زبان بی‌بی‌سی و صدای آمریکا، گفت: تلویزیون‌های مختلفی به زبان فارسی وجود دارد، اما هر کدام از این تلویزیون‌ها متعلق به کشوری خارجی است. وي ادعا كرد تلویزیون «رها» مستقل مي باشد.

رمضان‌پور، سربیر تعدادی از روزنامه‌ها و نشریات نزدیک به اصلاح‌طلبان بوده است. او مدتی معاون فرهنگی وزیر ارشاد در زمان ریاست جمهوری محمد خاتمی بود و پس از خروج از کشور به تحریریه و اتاق خبر بی‌بی‌سی فارسی پیوست.

تحريم و صادرات امريكا به ايران

روزنامه ژاپني ماينيجي با اشاره به افزايش صادرات امريكا به ايران علي رغم  تحريم هاي اقتصادي نوشت:در حالي كه تحريم هاي اقتصادي كشورهاي غربي عليه ايران شدت مي يابد، صادرات امريكا به ايران رشد چشمگيري داشته است. ميزان صادرات امريكا به ايران تا ماه اوت سال جاري، يكصد و نود و نه ميليون پانصد هزار دلار(حدود شانزده ميليارد ين)‌ بوده و در مقايسه با سال گذشته در همين مقطع زماني، سي و دو درصد افزايش يافته است.

امريكا كه نقش رهبر تحريم ها عليه ايران را ايفاء مي كند، از يك سو، كشورهاي مختلف را به منع تجارت با ايران فرا مي خواند و از سوي ديگر، با رشد صادرات كشورش به ايران در پي كسب منافع ملي است.

ماينيجي افزود:رشد صادرات امريكا به ايران در غلات از جمله گندم بسيار چشمگير بوده و به هشتاد و نه ميليون و دويست هزار دلار رسيده و در مقايسه با سال گذشته در همين مقطع زماني، سيصد و بيست و چهار درصد افزايش داشته است. همچنين صادرات  محصولات لبني امريكا  به ايران صد و شصت درصد در مقايسه با سال گذشته رشد داشته و به مبلغ بيست ميليون و سيصد هزار دلار رسيده است. افزون بر اين، صادرات تجهيزات پزشكي امريكا به ايران هشت ميليون دلار بوده و در مقايسه با سال گذشته هفتاد درصد رشد ناگهاني داشته است.

انصراف به خاطر هاشمي و خاتمي

محمد رضا عارف مي گويد:من معتقدم که آقايان خاتمي و هاشمي بايد رئيس‌جمهور ساز باشند.

معاون اول دولت اصلاحات گفت:مهمترين دليلي که سال 84 من به عرصه نامزدي انتخابات رياست جمهوري نيامدم، همين بود که از دوستان نزديک آقاي هاشمي شنيدم که ايشان خواهند آمد. ان‌شاءالله زماني موضوع انتخابات سال 84 را هم مطرح خواهم کرد. من آن زمان معاون اول دولت آقاي خاتمي بودم و امکانات زيادي در اختيارم بود. اگر مي‌خواستم از آن امکانات استفاده کنم هم حرف‌وحديثي پيش نمي‌ آمد .

عارف که با سايت خبرآنلاين گفت و گو مي کرد ادامه داد: سال 88 هم ابتدا آقاي خاتمي مي‌گفتند من نمي‌آيم. من به دوستانم گفتم که اگر آقاي خاتمي بيايند، من همان لحظه کنار مي‌کشم. همين کار را هم کردم و حتي يک ساعت هم براي اعلام انصرافم معطل نکردم. هرگز هم خودم را با آقاي خاتمي مقايسه نکردم که مثلا در انتخابات سال 88 من مناسب‌ترم يا آقاي خاتمي؟ ممکن است در جمع‌هاي دوستان خودمان، خودم را با برخي ديگر از افراد مقايسه کنم و ببينم که کي مناسب‌تر است، اما قطعاً چنين مقايسه‌اي را بين خودم و آقايان خاتمي و هاشمي نخواهم کرد.

شنبه 6 آبان 1391  11:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها