0

دسر خربزه

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

دسر خربزه

دسر خربزه
خربزه  :  ۱ عدد
خامه  :  ۴۰۰ گرم
خاک قند  :  ۶ قاشق سوپخوری
گردو  :  ۱ فنجان
سیب  :  ۱ فنجان
انگور  :  ۰.۵ فنجان
وانیل  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
آناناس کنسرو شیرین  :  ۱ فنجان


ابتدا انگوری را که دانه های ریز سفید و قرمز دارد دانه کرده، گردوی تازه را پوست گرفته، سیب را خرد کرده، کمپوت آناناس را خرد کرده و برای این دسر از خربزه درشت که در حدود ۳ تا ۴ کیلو وزن دارد و کاملاً شیرین و بدون لک است استفاده می‌کنیم.
خامه را با خامه قند و نصف قاشق چای خوری وانیل مخلوط می‌کنیم می‌زنیم تا فرم بگیرد خربزه را می‌شوئیم و پوست می‌کنیم به حدی که سفتی پوست به کلی گرفته شود نصف خامه را کنار می‌گذاریم گردو و سیب و آناناس را با نصف خامه مخلوط می‌کنیم. خربوزه را به شکل زنبیل درست می‌نمائیم یعنی مقداری از روی خربزه را به پهنای ۲ تا ۳ انگشت جدا می‌کنیم دو طرف آن را به قدری که نصف خربزه باقی بماند خالی می‌نمائیم تخم‌های خربزه و لیزی داخل خربوزه را بیرون می‌آوریم و داخل آن را با خامه و میوه که مخلوط شده پر می‌کنیم قطعاتی که از دو طرف خربزه برداشته‌ایم به شکل لوزی می‌بریم و خربزه را در ظرف قشنگ متناسبی قرار می‌دهیم و قطعات لوزی خربزه را دور می‌چنیم و خامه ساده را نصف می‌کنیم نصف آن را با رنگ مخصوص شیرینی یا کمی ژله رنگی قرمز مخلوط می‌نمائیم خامه ساده و رنگی را در دو قیف می‌ریزیم و روی خربزه و دسته آن را تزیین می‌کنیم و مقداری خامه روی قطعات اطراف خربزه می‌ریزیم و با دانه‌های انگور دسته و اطراف خربزه را زینت می‌دهیم.
 

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 23 آبان 1389  4:59 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها