تهران - نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار با استادان جهان اسلام گفت: استادان جهان اسلام مسوولیت سنگینی را در مقابله با تفرقه ها دارند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، ˈنیره اخوان بی طرفˈ روز چهارشنبه در نطق میان دستور جلسه علنی مجلس شورای اسلامی افزود: رهبر معظم انقلاب در دیدار با استادان جهان اسلام پیروزی مردم منطقه را با محوریت اسلام دانسته و همچنین درباره مقاومت هشت روزه فلسطینیان یادآور شدند که در اثر این مقاومت رژیم صهیونیستی شروط فلسطینی ها را پذیرفت و بی اعتبار شد.
وی اظهارداشت: رهبر معظم انقلاب فرمودند آنچه که مهم است وحدت درجهان اسلام است که آمریکا و غرب با ایجاد اختلاف در جهت اجرای اهداف خود و ایجاد تفرقه هستند که این موضوع را هم اکنون در سوریه و بحرین مشاهده می کنید.
اخوان ادامه داد: من به سران جهان اسلام هشدار می دهم که توبه کنند چون نوکری برای رژیم صهیونیستی ارزشی نداشته و موجب تباهی و نابودی آنهاست.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: از طرف دیگر من از آقای مرسی گله دارم که چرا برای سفر نمایندگان مجلس به غزه مجوز نداد علی رغم این که حماس از حکومت ایران تشکر کرد.
سیام(3)**7378**
http://irna.ir/fa/News/80452864