● مواد لازم:
▪ فيله يا سينه مرغ ۱ كيلو
▪ تخم مرغ ۶ عدد
▪ آرد گندم: ۲۰۰ گرم يا ۲ پيمانه
▪ ماءالشعير : يك پيمانه
▪ فلفل سياه يك قاشق چايخوري
▪ زعفران آب شده ۲ قاشق سوپخوري
▪ آبليمو : ۲ پيمانه
▪ شكر : ۲قاشق سوپخوري
▪ ليموترش : ۵ عدد يا ۱۰۰ گرم
▪ خيارشور: ۳۰۰ گرم
▪ گوجه فرنگي ۲۰۰ گرم
▪ نمك :۱ قاشق سوپخوري
▪ نخود فرنگي : ۲ پيمانه يا ۲۰۰ گرم
▪ روغن مايع:۴۰۰ گرم
▪ كره: ۵۰ گرم
▪ جعفري: ۲۰۰ گرم
● طرز تهيه سس و فيله مرغ پفكي:
سفيده تخم مرغها را جدا ميكنيم و با همزن برقي خوب ميزنيم تا حسابي پف كند.ادويه و زعفران نمك را به مخلوط افزوده وسپس آرد و بعد ماءالشعير را به آن مي افزاييم.. آرام آرام هم ميزنيم به طوري كه سفتي مايع مانند ماست شود.حالا فيله مرغها را تكه كرده و در داخل سس ميزنيم و سپس در روغن سرخ ميكنيم تا جايي كه دو طرف سينه مرغ طلايي شود و آن را در صافي ميگذاريم تا روغن اضافي آن گرفته شود . سپس در ديس چيده و سرو ميكنيم.
هويج را ميپزيم و با نخود فرنگي, آبلبمو , شكر و كره ميگذاريم تا يكي دو جوش ملايم بزند .
اين مخلوط را كنار فيله ها در ديس بگذاريد و دور غذا را براي تزئين ميتوانيد با ليمو و خيار شور و جعفري تزئين كنيد.
