0

بيسكويت مربايي

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

بيسكويت مربايي

مواد لازم : مقدار
كره يا مارگارين : ۲۲۵ گرم
پودر قند: ۲۲۵ گرم
تخم مرغ زده شده : دو عدد
اسانس وانيل: چند قطره
آرد سفيد : ۴۵۰ گرم
مربا يا مارمالاد توت فرنگي يا زردآلو: مقداري

آرد را در ظرف گودي الك كنيد و كره و پودر قند را در ظرفي ديگر با هم مخلوط كرده، به صورت كرم درآوريد. تخم مرغ را به مخلوط كره و پودر قند بيفزاييد و سپس وانيل را اضافه كنيد. آرد را به اين مخلوط بيفزاييد و آن را به صورت خمير نرمي درآوريد. خمير را روي سطحي كه كمي آرد روي آن پاشيده ايد، قرار داده و خوب ورز دهيد. خمير را با وردنه به قطر حدود ۳ ميلي متر باز كنيد و به صورت دايره هاي كوچك و يا هر قالب دلخواه ديگري قالب بزنيد. در صورتي كه از قالب گرد استفاده مي كنيد، جزئيات صورتك را با ايجاد دو دايره خالي به جاي چشم ها و يك شكاف به عنوان دهان صورتك روي نيمي از دايره ها اجرا كنيد. بيسكويت ها را در سيني فري كه از قبل با يك قطعه كاغذ روغني پوشانده ايد، بچينيد و به مدت ۱۵ دقيقه يا تا زماني كه طلايي شوند، در فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتي گراد يا ۳۷۵ درجه فارنهايت بپزيد. سپس با سيني از فر خارج كرده، بگذاريد در سيني سرد شوند. پس از آنكه كمي سرد شدند از سيني خارج كرده و روي شبكه سيمي كاملاً سرد كنيد.

پس از سرد شدن كامل بيسكويت ها روي بيسكويت هاي ساده كمي مارمالاد بماليد و يك بيسكويت با طرح صورتك را روي آن قرار دهيد. در ميان اين بيسكويت ها مي توانيد انواع مارمالاد از قبيل مارمالاد تمشك، پرتقال و يا شكلات بريزيد. همچنين با انواع قالب ها مي توانيد بيسكويت هايي با طرح هاي متنوع و مختلف درست كنيد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

جمعه 28 مهر 1391  3:05 PM
تشکرات از این پست
vimkey
دسترسی سریع به انجمن ها