0

كیلكا، استخوان ساز است

 
magam4u
magam4u
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آذر 1388 
تعداد پست ها : 976
محل سکونت : اصفهان

كیلكا، استخوان ساز است

كلسیم بیشتر در ماهی های كیلكا وجود دارد كه موجب تعادل اسید و باز، انعقاد خون و استخوان سازی می شود.

مرتضی صفوی در گفت و گو با فارس افزود: در ۱۰۰گرم ماهی ۷/۰ تا ۲ گرم مواد معدنی وجود دارد كه غلظت آن در ماهی های با چربی و بدون چربی تفاوتی ندارد.

وی گفت: ماهی سرشار از ید، فسفر، آهن، سلنیم، منیزیم، كلر، فلور، گوگرد و پتاسیم است.

این متخصص تغذیه افزود: تفاوت مهم ماهی با گوشت قرمز در مقدار ید است. این ماده در گوشت ماهی بیشتر وجود دارد كه تركیب اصلی هورمون تیروئید می توان نام برد.

صفوی گفت: وجود ید از بیماری گواتر جلوگیری می كند. كسانی كه در كنار دریاها و اقیانوس ها زندگی می كنند به دلیل مصرف بیشتر ماهی این بیماری به ندرت در آنها دیده می شود.

در گذشته بیش از ۹۰ درصد از مردم ایران بیماری گواتر داشتند ولی به دلیل استفاده از مواد غنی از ید به ۸ درصد رسیده است.

از شما دوستانِ عزیزم در راسخون استدعا دارم ، این اشعار رو بخونید و پخش کنید ، ان شاءالله در ثوابش شریک باشید

 

روزهٔ کودکانه . نماز کودکانه . قرآنِ کودکانه
 

وبلاگ مجموعه اشعار بنده حقیر :

http://delsoroodeha.rasekhoonblog.com

یک شنبه 23 آبان 1389  1:15 PM
تشکرات از این پست
eljima
azarian2010
azarian2010
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1389 
تعداد پست ها : 809
محل سکونت : بروجن

پاسخ به:كیلكا، استخوان ساز است

از جمله غذاهای خشمزه هم هست

یک شنبه 23 آبان 1389  1:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها