اين كارگردان سينما علاوه بر اينكه عمده وقتش را صرف اين ورزش ميكند، سعي دارد تا باشگاه ورزشي اختصاصي براي سينماگران فراهم كند.
شنيدهايم ميخواهيد يك باشگاه تنيس تاسيس كنيد؟
بله. به نظر من متاسفانه مدتي است كه راجع به هنرمندان، اخلاق، زندگي خصوصي و شخصيتشان بيانصافي ميشود. شايد تصور بر اين باشد كه هنرمندان با ورزش قهرند و در فضاهاي ورزشي حضور ندارند، اين بود كه احساس دين به همكارانم كردم؛ همكاراني كه در گروه اقشار سالم جامعه هستند.
چرا تنيس؟
در تحقيقاتي كه داشتم بهدنبال ورزشي بودم كه ترك كردنش سخت باشد و تبديل به عادت شود. يكي از اين ورزشها تنيس بود. هميشه برايم سوال بود كه چرا غرب روي اين ورزش كار و سرمايهگذاري ميكند و حتي شبكه تلويزيوني براي تنيس دارند. به اين نتيجه رسيدم كه اين ورزش رشتهاي درگيركننده است كه آسيبرساني و خطراتش كم است.
سلامت جسمي هم براي هنرمندان بسيار مهم است و نميتوانند ورزش پرخطري چون فوتبال را انجام دهند. هنرمندان ما شرايط پراضطرابي دارند و حداقل 14 ساعت در روز كار ميكنند؛ براي همين است كه معدل سنشان زير 60 سال شده است.
ورزشهايي مانند اسكواش، كارتينگ، تنيس، شنا و بدمينتون در نظر گرفته شد كه تنيس بهواسطه تقويت بخش برهانپذير و خلاقه مغز، پذيرفته شد. البته آقاي عليرضا زريندست، پيشقراول ما در اين كار بود كه سالهاست تنيس بازي ميكنند و هنرمندان ديگري چون مسعود اطيابي، بابك پناهي و امير پروينحسيني هم در حال حاضر به اين ورزش مشغولند.
يعني يك باشگاه تنيس راهاندازي كردهايد؟
هنوز خير. با وزير ورزش طرح موضوع شد كه ايشان تمايل نشان دادند و قرار شد از حمايتهاي وزارت ورزش بهره ببريم و باشگاهي اختصاصي تحت عنوان «ورزش، فرهنگ» در نظر گرفته شود كه پاتوق ورزشكاران و هنرمندان باشد تا حداقل يك ساعت از دغدغههايشان دور شوند.
خبرنگاران هم ميتوانند از اين باشگاه استفاده كنند؟
بله، خبرنگاران هم در صورت تمايل ميتوانند در اين باشگاه فعاليت كنند. هزينههاي اين باشگاه يك پنجم هزينههاي ورزش تنيس خواهد بود.
از فعاليتهاي هنريتان چه خبر؟
مشغول تحقيق روي موضوع فيلمنامهاي با عنوان «توهم» هستم كه در حوزه جنگ نرم و دفاع از مرزهاي فرهنگي و روشنگري است. طرح فيلمنامه را به حوزه هنري ارائه كردهام و منتظر پاسخ هستم.
اين فيلم جزو پروژههاي عظيم بهشمار ميآيد؟
پروژه عظيم محسوب نميشود، در كشورهايي مثل ايران هزينه پنج ـ چهار ميلياردي كه عظيم نيست، بلكه هزينهاي استاندارد است؛ چون فيلم ما، فيلمي نيست كه ارز خارج كند و به ريال هزينه ميشود. مواد اوليه و نيروي انساني اين فيلم در داخل كشور تامين ميشود و اتفاقا اشتغالزايي و گردش سرمايه آن در داخل كشور انجام ميشود.
كمي از داستان اين فيلم ميگوييد؟
داستان اين فيلم براساس يك واقعه تاريخي نوشته شده كه سال 1944 در درياي مديترانه رخ داده است. «توهم» قصه مهاجران يهودي جنگ جهاني دوم است كه بهدنبال سرزمين موعود سوار بر كشتي ميشوند، اما اين كشتي هرگز به مقصد نميرسد و مسائلي براي كشتينشينان پيش ميآيد كه قصه را شكل ميدهد.