: اسماعیل هویدا گفت: سینما بهمن آتش نگرفته است، تنها بخار بیش از حد دیگ بخارپز ذرت در بوفه باعث وحشت مدیر بوفه شد.
«اسماعیل هویدا» مدیر سینما بهمن در گفتوگو با خبرنگار سینمایی فارس گفت: سینما بهمن دچار حریق و آتش نشده است، امروز بخار بیش از حد دیگ بخارپز ذرت در بوفه باعث وحشت مدیر بوفه شد، اما اصلا سینما دچار حریق و آتشسوزی نشده است.
وی در ادامه گفت: امروز به مناسبت شهادت امام جواد (ع) سینماها تعطیل است اما به دلیل نمایش فیلم «بوسیدن روی ماه» باز هستیم و هماینک فیلم در سالن نمایش پخش میشود.
هویدا در پاسخ به این سوال که چرا سینما بهمن تاکنون دوباره دچار مشکل شده است، گفت: در سال 89 هم نزدیک به جشنواره فجر آبگرمکن دیواری دچار نقص فنی شد اما سینما دچار حریق نشد. در این منطقه آتشنشانی به سرعت به محل اعزام میشود و من از همکاری آتش نشانی تشکر میکنم.
وی در پایان درباره استقبال از فیلم «بوسیدن روی ماه» گفت: سینما بهمن جزء سالنهایی است که نزدیک به مراکز فرهنگی چون دانشگاه قرار گرفته است و استقبال خوبی از این سینما میشود. از فیلم «بوسیدن روی ماه» هم استقبال خوبی شده است و پیشبینی میکنم امروز رکورد سینماها نمایش دهنده فیلم را خواهیم زد.