0

بانك اطلاعات قرآنی در گيلان راه ‏اندازی می‏ شود

 
khatamolanbeya
khatamolanbeya
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : اسفند 1387 
تعداد پست ها : 97
محل سکونت : گیلان

بانك اطلاعات قرآنی در گيلان راه ‏اندازی می‏ شود

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره‏ كل تبليغات اسلامی گيلان از راه‏ اندازی نرم‏ افزار بانك اطلاعاتی قرآنی به‌ منظور استفاده از ظرفيت و استعدادهای موجود در امر قرآن در استان گيلان خبر داد.

به گزارش «قرآن منیر»، حجت‏ الاسلام و المسلمين سيدحسين گلميرزاده، معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره‏ كل تبليغات اسلامی استان گيلان در گفت‏ وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه گيلان، با تشريح اهداف راه‏ اندازی اين طرح اظهار كرد: نبود بانك اطلاعاتی مناسب قرآنی در اين زمينه، مهم‌ترين انگيزه برای راه‌اندازی اين نرم‌افزار بوده است.

 

وی به ‌كارگيری اين نرم‌افزار را كاری بسيار ارزنده خواند و افزود: اين نرم‌افزار می‌تواند دسترسی به اطلاعات قرآن‌آموزان و نيز شناسايی پتانسيل اساتيد و افراد دارای استعدادهای ويژه و برنامه‌ريزی برای شكوفايی اين استعدادها را تسهيل كند.

 

معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اداره‏ كل تبليغات اسلامی استان گيلان تصريح كرد: دارالقرآن الكريم اداره‏ كل تبليغات اسلامی، نيازمند اطلاعاتی درباره قرآن‏آموزان، جنسيت آن‌ها، گروه‌بندی سنی و اساتيد و قاريان قرآن است و بسياری از اين نيازهای اطلاعاتی، با اين نرم‌افزار برطرف خواهد شد.

 

حجت‏ الاسلام گلميرزاده تأكيد كرد: سازمان تبليغات اسلامی، ظرفيت‏های فراوانی در فعاليت‏های قرآنی دارد و بايد از اين ظرفيت بالفعل استفاده نمود كه ايجاد اين بانك اطلاعاتی در استفاده بهينه از آن پتانسيل موثر خواهد بود.

 

وی در پايان خاطرنشان كرد: اين اقدام كه به فضل‏ الهی بنيان نهاده شده، همتی بلند می‏طلبد تا به ياری قرآن پژوهان و از رهگذر راهنمايی‏های صاحب‏نظران، گام به گام به هدف خويش نزديك‏تر شود.

 

انتهای پیام/

 

 

سه شنبه 25 مهر 1391  12:17 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها