0

زمزمه استيضاح غضنفري در مجلس

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

زمزمه استيضاح غضنفري در مجلس

جام جم آنلاين: استيضاح مهدي غضنفري وزير صنعت، معدن و تجارت از سوي برخي نمايندگان تهيه شده و به امضاي بيش از 30 نماينده رسيده است.

به گزارش روز يكشنبه خبرنگار جام جم آنلاين، در حالي كه استيضاح صادق خليليان وزير جهاد كشاورزي در جلسه علني امروز مجلس توسط حسين سبحاني نيا عضو هيات رييسه مجلس اعلام وصول شد و در دستور كار مجلس قرار گرفت، برخي ديگر از نمايندگان طرح استيضاح مهدي غضنفري وزير صنعت، معدن و تجارت را تهيه كردند.

بر اساس شنيده هاي خبرنگار ما، اين استيضاح به امضاي بيش از 30 نماينده نيز رسيده است.

نمايندگان در تلاش بودند تا اين استيضاح را در جلسه امروز مجلس اعلام وصول كنند اما چون استيضاح خليليان اعلام وصول شد پيگيري اين استيضاح را به جلسه بعدي موكول كردند.

استيضاح خليليان كه در دستور كار هفته آينده مجلس قرار دارد داراي 39 امضا از سوي نمايندگان بوده و در 36 محور تنظيم شده است.

براي استيضاح يك وزير به امضاي حداقل 10 نماينده نياز است.

 

یک شنبه 23 مهر 1391  2:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها