0

تبدیل آثار ویدیویی به نسخه سینمایی اتفاق خوبی برای سینماست

hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 58933

تبدیل آثار ویدیویی به نسخه سینمایی اتفاق خوبی برای سینماست

تهران- تهیه کننده فیلم سینمایی من همسرش هستم گفت: تبدیل آثار ویدیویی به نسخه سینمایی اتفاق قابل توجهی است و ما از این تکنیک در سال های اخیر دور مانده ایم.

ˈمرتضی شایستهˈ روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: تبدیل فیلم های سینمایی ویدیویی به نسخه سینمایی یک مزیت برای سینمای ایران محسوب می شود.

وی یادآور شد: امروز باید از فناوری های موجود برای تسهیل در انجام امور سینمایی بهره گیری کنیم و استفاده از فن آوری های دیجیتال یکی از این اقدامات است.

تهیه کننده فیلم من همسرش هستم با یادآوری اینکه تهیه پوزتیو برای تهیه کنندگان کار دشواری است تاکید کرد:استفاده از فناوری های دیجیتال امری ضروری در سینمای ایران بوده و در عین حال موجب ارتقای کیفیت آثار سینمایی می شود.

شایسته توضیح داد: تبدیل نسخه ویدیویی برخی آثار به سینمایی پدیده ای نوین در کشور ما است و در اغلب کشورهای صاحب سینما فیلم های سینمایی با استفاده از فن آوری های دیجیتالی ساخته و اکران می شوند.

وی ادامه داد: باید دفاتر تولید و پخش به استفاده از فن آوری های دیجیتالی ترغیب شوند و فیلم های سینمایی با استفاده از این فن آوری ها به تولید برسند.

تهیه کننده فیلم مادر همچنین درباره تهدید های پیش رو در تبدیل آثار ویدیویی به نسخه سینمایی گفت: این روند ممکن است زمینه قاچاق فیلم های سینمایی را ایجاد کند و می توان با دقت بیشتر این تهدید را برطرف کرد.

شایسته اظهار امیدواری کرد که فناوری های روز سینمایی دنیا بیش از پیش در صنعت فیلمسازی کشور به کار برده شود.

یک شنبه 23 مهر 1391  2:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها