نگين محسني بازيگر نقش بلانژ است. بلانژ با چهرهاي سرد، لهجه فرانسوي را كاملا صحيح ادا ميكند. متن زير حاصل گفتوگوي ما با اين بازيگر جوان است.
چگونه به سريال كلاه پهلوي پيوستيد؟
اين پيشنهاد خيلي اتفاقي صورت گرفت. من فارغالتحصيل زبان فرانسه از دانشگاه تهران و مدرس زبان فرانسه در بخش فرهنگي سفارت فرانسه هستم. اعضاي گروه سريال كلاه پهلوي هم در اين سفارت بسيار رفتوآمد داشتند و ما با آنها مرتبط بوديم. اين اولين مرحله آشنايي من با اين گروه بود. بعد از مدتي آقاي دري به واسطه تسلطم به زبان فرانسه و همچنين خصوصيات ظاهريام پيشنهاد بازي در نقش بلانژ را به من داد.
پس تا به حال تجربه بازيگري نداشتيد؟
خير. اين اولين تجربه من در زمينه بازيگري است.
بلانژ شخصيت آرام و چهره سردي دارد. قرار دادن اين دو ويژگي در بلانژ عمدي بود؟
بله. مسلما خصوصيات ظاهري و چهره خانمهاي شرقي و غربي با هم متفاوت است. خانمهاي غربي خصوصا فرانسويها، چهرهاي روشن و سرد دارند.
بلانژ را چگونه زني توصيف ميكنيد؟
بلانژ يك زن اروپايي مدرن است كه در آن زمان وجهه اجتماعي بالايي نيز داشته است. او ورزشكار بوده و طراحي لباس انجام ميداده است. مسلط به چند زبان زنده دنيا بوده و فرانسه را نيز تدريس ميكرده است. او برحسب اتفاقاتي به ايران سفر ميكند و به دليل اختلافات فرهنگي كه در اين سفر برايش به وجود ميآيد، به صورت ناخواسته تبديل به الگوي زنان آن زمان ميشود و زنان ايراني از او تاثير زيادي ميگيرند.
آيا شخصيت بلانژ مابهازاي واقعي هم در تاريخ دارد؟
خير. او يك شخصيت داستاني است كه نماد يك زن اروپايي نيز هست، به نوعي بيشتر شخصيتهاي مقابل او هم نمادين بوده و هر كدام نماينده بخشي از جامعه آن زمان هستند.
تجربه بازيگري در نقش بلانژ چگونه بود؟
تجربه بسيار جالبي بود. ياد گرفتم كه چطور جلوي دوربين بازي كنم. همچنين بازي مقابل بازيگران حرفهاي براي من بسيار لذتبخش بود. البته آقاي دري بسيار به من كمك كرد. ايشان بسيار دقيق و حساس بود و از هر چيزي به آساني نميگذشت، به همين دليل من هم تمام تلاشم را براي درآوردن خوب نقش انجام دادم.
آيا حرفه بازيگري را ادامه مي دهيد؟
در سريال كلاه پهلوي آنقدر همه چيز بسرعت اتفاق افتاد كه هنوز فرصت نكردم به صورت جدي به حرفه بازيگري فكر كنم.