اتفاقا خیلی هم خوبه.ما که نداریم ولی من خیلی دوس دارم داشته باشیم. نمیدونم چرا هر وقت اسم ماهواره میاد همه فکرشون میره سمت چیزای ناجور. این نشون میده که خودمون هم مشکل داریم!
چشم ها رو باید شست؛ جور دیگر باید دید. مردم ماهواره نگاه نکنن پس چی ببینن؟؟!
اون از اون شبکه 3 و ورزش که هر فوتبالی رو که دوست دارن پخش میکنن و کاری به مردم ندارن(فوتبال خارجی رو میگم). حالا این به کنار؛ شبکه 3 که 5 دقیقه قبل بازی میاد درباره مسابقه صحبت میکنه و بعد بازی هم میگه وقت نداریم خداحافظ! گرم کردن بازیکنا، رختکن بازیکنا رو نشون نمیده.خب واسه تماشاچی فوتبال این چیزا مهمه.شبکه ورزش اومد ولی باز همون آش و همون کاسه!
در حالی که تو ماهواره هر فوتبالی رو که دوست داری میتونی ببینی و قبل و بعد بازی رو به طور کامل پوشش میده. از بس شبکه هاش زیاده.
اون از اون شبکه هایی که فیلم و سریال نشون میده.شبکه آیفیلم و تماشا که سریالاش تکراریه.شبکه 3 که فیلماش قربونش برم اکثرا قدیمیه.چی بشه مثلا به یه مناسبتی یه فیلم جدید پخش کنن.باز خدا پدر شبکه 1 رو بیامرزه که فیلماش خوبه.تازه اونم هفته به هفته میده.شبکه نمایش اوایل فیلمای خیلی خوبی نشون میداد ولی الان خیلی نه.
حالا شما ماهواره رو نگاه کنید.بروز ترین سریال ها و فیلمای جهان رو پخش میکنه.بعضی از شبکه ها با زیرنویس و بعضی هم دوبله فارسی با دوبله دوبلوران صدا و سیما!
نه فیلمای عشق و عاشقی بلکه فیلمای اکشن و پلیسی و تخیلی.
شبکه های 2 و 4 و 7 و 8 و مستند کارشون خوبه.مستند که عالیه!
با این وضعیت صدا و سیما واقعا نمیشه با ماهواره مقابله کرد. باید یه فکر اساسی کرد.باید کاری کرد که من جوان نرم سمت شبکه های بیگانه. به امید اون روز.