0

لو: دليل انتقادات از کلوزه را درک نمي کنم

sarhang
sarhang
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 969

سرمربي تيم ملي آلمان حمايتش را از کلوزه ابراز کرد. اين درحالي است که اولي هوينس اخيرا از اين بازيکن آلماني انتقاد کرده بود.

يواخيم لو، سرمربي تيم ملي آلمان صحبت هاي انتقادي اولي هوينس، رئيس باشگاه بايرن مونيخ نسبت به ميروسلاو کلوزه را درک نمي کند.

اين درحالي است که هوينس اخيرا کلوزه، مهاجم باتجربه لاتزيو را متهم کرده بود که مقابل تيم هاي ضعيف تر بازيهاي خوبي را به نمايش مي گذارد و در بازيهاي بزرگ حرفي براي گفتن ندارد ولي لوي 52 ساله در صحبت هايي به اين نکته اشاره کرد که کلوزه شايستگي حضور در ميان مردان او را دارد.

به گزارش گل، لو در کنفرانسي خبري گفت:« من صحبت هاي اولي هوينس را درک نمي کنم. ميروسلاو کلوزه کارهاي زيادي براي فوتبال آلمان انجام داده. او گلهاي زيادي زده و در دوازده يا سيزده سال اخير عملکرد خوبي را به اجرا گذاشته. نحوه بازي کردن او با درنظر داشتن شرايط سني اشت، حضور او در زمين و شيوه بازي کردن و گل زدنش درايتاليا فوق العاده است. او بايد هم مسئوليت ها را به دوش بگيرد. کلوزه بازيکن باتجربه اي است.»

سرمربي ژرمن ها ادامه داد:«او و باستين شواين اشتايگر بايد در سازماندهي و جهت گيري تيم مديريت کنند و مراقب ساختار تيم باشند. بازيکناني مثل سامي خديرا، پر مرتساکر، شواين اشتايگر، مانوئل نوير، هولگر بدشتوبر و کلوزه بايد بتوانند اين گونه مسائل را در جلسات تمريني تيم پياده سازي کنند.»

کلوزه 124 بازي ملي براي ژرمن ها برگزار کرده و 64 گل ملي به ثمر رسانده. انتظار مي رود که او در بازي پيش روي آلمان مقابل جمهوري ايرلند در ترکيب ثابت ژرمن ها قرار داشته باشد.

جمعه 21 مهر 1391  3:58 PM
تشکرات از این پست
sarhang
sarhang
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 969

پاسخ به:لو: دليل انتقادات از کلوزه را درک نمي کنم

کلوزه و پولدی همواره عصای دست یوگی بوده اند .و کلوزه در دوبازی اخیر 3 گل زده و دهان منتقدان را هم بسته است .

: دروغگو با دروغ گوئی خود سه چیز را به دست می آورد

خشم خدا را نسبت به خود -

نگاه تحقیر آمیز مردم را نسبت به خود -

دشمنی فرشتگان را نسبت به خود -

امیر المومنین ، امام علی علیه السلام

اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

جمعه 28 مهر 1391  1:40 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها