تکرار/سپاه باید تا آخرین نفس سپاه ولایت فقیه باشد
رفیقدوست: به خاطر وجود سپاه گزینه نظامی همیشه در آخر میزدشمن است
خبرگزاری فارس: محسن رفیقدوست با بیان اینکه به خاطر وجود سپاه، گزینه نظامی همیشه در آخر میز دشمن قرار دارد، اظهار داشت: این سپاه باید تا آخرین نفس سپاه ولایت فقیه باشد.
به گزارش خبرگزاری فارس، محسن رفیقدوست وزیر سپاه در دوران دفاع مقدس در کنگره سرداران و 4 هزار شهید تدارکات و پشتیانی سپاه که صبح روز پنجشنبه برگزار شد، گفت: تدارکات دفاع مقدس، بنیانگذار خودکفایی کشور است و به خاطر همین سپاه است که گزینه نظامی همیشه در آخر میز دشمن قرار دارد.
وی با اشاره به دوران دفاع مقدس گفت: من در آن زمان وزیر سپاه بودم ولی به دلیل اقدامات لجستیکی زیاد به جبهه میرفتم که روزی مقام معظم رهبری به من فرمودند چرا این قدر به جبهه میروی مگر در وزارت کاری نداریم که من گفتم اگر شما امر میکنید من نمیروم و دو هفتهای به جبهه نرفتم که از دفتر ایشان به من زنگ زدند و گفتند که حضرت آقا میفرمایند که به جبهه بروید زیرا رزمندگان سراغتان را میگیرند.
رفیقدوست در ادامه خاطرنشان کرد: سپاه پاسداران عاشق ولایت و فدایی ولایت است و اگر خدای ناکرده یک نفر در سپاه است که اینچنین نیست بهتر است برود.
وی تاکید کرد: مردم همه باید دست به دست هم بدهند تا اگر زنده بودیم این ولایت فقیه را به دست امام زمان(عج) بدهیم و اگر هم مرده بودیم، نسل ما باید نسل علوی و فاطمی باشد و این سپاه باید تا آخرین نفس سپاه ولایت فقیه باشد و مردم هم به همین صورت.
رفیقدوست همچنین در خصوص کاندیداهای ریاست جمهوری آتی گفت باید از میان جوانمردان گشت و کسی را پیدا کرد؛ یک رجل سیاسی، مذهبی و علمی. کسی که پیرو رهبری باشد و شورای نگهبان باید کسانی را تایید کند که در خط رهبری باشند.