به گفته پژوهشگران، اسيدهاي چرب امگا - 3، ميتوانند از بدن در برابر بيماري ديابت محافظت كنند.
به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پژوهشگران آمريكايي خاطرنشان كردند كه يك رژيم غذايي غني از ماهي و ساير منابع غذايي حاوي اسيدهاي چرب امگا - 3، ميتواند خطر ابتلا به بيماري ديابت را در كودكاني كه در خانوادهشان سابقه ابتلا به اين بيماري وجود دارد را به ميزان قابل ملاحظهاي كاهش دهد.
دكتر جيل نوريس كه نتيجه تحقيقش در مجله انجمن پزشكي آمريكا منتشر شده، در اين باره متذكر شد: اين تاثير مفيد، نسبتا زياد و قابل توجه است.
وي همچنين تاكيد كرد: نتايج بدست آمده از اين تحقيق قابل توجه است، چرا كه نشان ميدهد ما مي توانيم از راهحلها و ميانجيهاي تغذيهاي براي جلوگيري از ابتلا به ديابت كمك بگيريم.
چندين تحقيق انجام شده بر روي حيوانات آزمايشگاهي نشان داده است كه اسيدهاي چرب امگا - 3 كه در ماهي روغن دانه كتان، گردو، دانه سويا و ديگر مواد غذايي يافت ميشود، براي اين منظور مفيد و قابل استفاده هستند.