0

ثبت جهانی جشنواره‌ی تئاتر کودک و نوجوان آن را ماندگار می‌سازد

 
mostafataleb
mostafataleb
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 1378
محل سکونت : اصفهان

ثبت جهانی جشنواره‌ی تئاتر کودک و نوجوان آن را ماندگار می‌سازد

یعقوب صدیق‌جمالی، کارگردان نمایش «2+2» گفت: ثبت جشنواره‌ی تئاتر کودک و نوجوان در تقویم جشنواره‌های جهانی موجب ماندگاری و کسب اعتبار بین‌المللی این جشنواره می‌شود.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، یعقوب صدیق‌جمالی گفت: ثبت جشنواره‌ی تئاتر کودک و نوجوان همدان در تقویم جشنوار‌های جهانی موجب ماندگاری و معتبر شدن این جشنواره می‌شود. همچنین این اتفاق موجب کسب اعتبار جشنواره‌ی تئاتر کودک و نوجوان همدان در میان دیگر کشورهای خارجی خواهد شد.

 

این نویسنده و کارگردان تئاتر با اشاره به اینکه از سال آینده باید بر روی کیفیت آثار توجه ویژه‌ای صورت گیرد،‌ بیان داشت: در دوره‌ی بعدی آثاری باید در جشنواره حضور پیدا کنند که شاخص‌های حضور در یک جشنواره‌ی بین‌المللی را داشته باشند؛ امیدوارم اقدامات لازم صورت گیرد تا در مقایسه با دیگر کشورهای دنیا به یک استاندارد لازم دست یابیم.

 

صدیق‌جمالی با ابراز خرسندی نسبت به تفکیک بخش نوجوان در جشنواره تئاتر کودک و نوجوان گفت: امیدوارم تئاتر کودک و نوجوان به بهانه‌ی این اتفاق، جدی گرفته شود، به‌ویژه آثاری که بحث آموزشی دارند. تفکیک بخش نوجوان از بخش کودک اقدامی هوشمندانه و دقیق بوده است. به هر حال جنس آثار مربوط به این دو بخش با یکدیگر تفاوت‌های فراوانی دارند.

 

وی درباره‌ی نمایش «2+2» بیان داشت: سعی کردم با توجه به اینکه جشنواره ویژگی‌های مختص به خود را دارد، مقداری تغییرات را در اجرای کیفی آن ایجاد کنیم. بخش‌هایی از نمایش در اجرای عمومی به همراه دیالوگ بود، اما برای اجرا در جشنواره سعی شده از دیالوگ پرهیز و به جلوه‌های تصاویر بپردازیم.

 

در این نمایش سعید حامد، شادی امیری، زیبا فرج‌الهی و آید‌ا کلاهی به عنوان بازیگر حضور دارند.

 

انتهای پیام

 

پنج شنبه 20 مهر 1391  11:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها