● مواد لازم براي براي ۴ نفر: ( زمان پخت: ۱۵دقيقه )
▪ ۲ فنجان ذرت تازه،
▪ يك دوم فنجان فلفل قرمز خرد شده،
▪ يك چهارم فنجان پيازچه،
▪ ۱ قاشق سوپ خوري گشنيز،
▪ يك چهارم فنجان آب ليمو،
▪ كمي شكر،
▪ نمك و فلفل سياه به ميزان لازم،
▪ ۴ قطعه استيك راسته،
▪ ۱ق.چ نمك،
▪ فلفل سياه، يك دوم ق.چ
▪ پودر فلفل قرمز خشك شده.
● طرز تهيه:
ذرتها را از وسط به دو نيم كرده درون آبجوش ريخته و بپزيد. سپس از آب جوش درآوريد و فلفل قرمز، پيازچه، گشنيز، آب ليمو و شكر را با آن مخلوط كنيد و نمك و فلفل سياه به آن بزنيد.
گريل را هم از قبل روشن كرده. نمك و فلفل سياه و پودر فلفل قرمز را مخلوط و به استيك ها بزنيد و هر طرف را حدود ۵ دقيقه در فر بپزيد. سپس با سس فلفلي ذرت سرو نماييد.
