تخممرغها را با همزن در حدی بزنید که لیمویی رنگ شود، سپس نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و ادویه را اضافه کرده هم بزنید...

مواد لازم :
سینه مرغ پختهشده: 2 عدد
ماست: یكدوم پیمانه
آب لیموترش: 3 قاشق سوپخوری
بکینگپودر: یك و یكدوم قاشق چایخوری
زعفران ساییده شده: یك قاشق سوپخوری
تخممرغ: 7 عدد
پیاز نگینی سرخ شده: یكدوم پیمانه
برنج آبکش شده: 4 پیمانه
پنیر گودا: 200 گرم
سیبزمینی نگینی خردشده: یك پیمانه
فلفل دلمهای خردشده: یكچهارم پیمانه
روغن مایع: یكدوم پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
روش تهیه:
سینه مرغ را به صورت برشهای باریک و کوتاه درآورید. آب لیموترش، بکینگ پودر و زعفران را به ماست اضافه کرده و مخلوط کنید. مرغ را به ماست اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا زرد زعفرانی شود.
تخممرغها را با همزن در حدی بزنید که لیمویی رنگ شود، سپس نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و ادویه را اضافه کرده هم بزنید. پیازداغ و مرغ را هم افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز زعفران را اضافه کنید. برنج را کف قالب ریخته و از مواد آمادهشده روی برنج بریزید. روغن مایع را روی مواد بریزید و داخل فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید.
مواد لازم سس:
آب مرغ: یك پیمانه
کره: 60 گرم
آرد: یك قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی: 2 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده: 2 قاشق سوپخوری
جوز هندی: یكچهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز: یك قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه سس:
کره را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه کرده هم بزنید. رب گوجهفرنگی را افزوده و کمی تفت دهید، سپس ادویه، زعفران حل شده، آب مرغ، فلفل قرمز و نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا سس آماده شود.