0

مـرغ قـالبـی

 
mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1390 
تعداد پست ها : 12298
محل سکونت : زمین

مـرغ قـالبـی

تخم‌مرغ‌ها را با همزن در حدی بزنید که لیمویی رنگ شود، سپس نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و ادویه را اضافه کرده هم بزنید...


مواد لازم :

 سینه مرغ پخته‌شده: 2 عدد
  ماست: یك‌دوم پیمانه
 آب لیموترش: 3 قاشق سوپ‌خوری
 بکینگ‌پودر: یك و یك‌دوم قاشق چای‌خوری
 زعفران ساییده شده: یك قاشق سوپ‌خوری
 تخم‌مرغ: 7 عدد
 پیاز نگینی سرخ شده: یك‌دوم پیمانه
 برنج آبکش شده: 4 پیمانه
 پنیر گودا: 200 گرم
 سیب‌زمینی نگینی خرد‌شده: یك پیمانه
 فلفل دلمه‌ای خردشده: یك‌چهارم پیمانه
 روغن مایع: یك‌دوم پیمانه
 نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم

روش تهیه:

سینه مرغ را به صورت برش‌های باریک و کوتاه درآورید. آب لیموترش، بکینگ پودر و زعفران را به ماست اضافه کرده و مخلوط کنید. مرغ را به ماست اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا زرد زعفرانی شود.

تخم‌مرغ‌ها را با همزن در حدی بزنید که لیمویی رنگ شود، سپس نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و ادویه را اضافه کرده هم بزنید. پیازداغ و مرغ را هم افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز زعفران را اضافه کنید. برنج را کف قالب ریخته و از مواد آماده‌شده روی برنج بریزید. روغن مایع را روی مواد بریزید و داخل فر با دمای 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید.

مواد لازم سس:

  آب مرغ: یك پیمانه
  کره: 60 گرم
  آرد: یك قاشق سوپ‌خوری
  رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق سوپ‌خوری
  زعفران حل شده: 2 قاشق سوپ‌خوری
  جوز هندی: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  فلفل قرمز: یك قاشق چای‌خوری
  نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه سس:

کره را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود، آرد را اضافه کرده هم بزنید. رب گوجه‌فرنگی را افزوده و کمی تفت دهید، سپس ادویه، زعفران حل شده، آب مرغ، فلفل قرمز و نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید تا سس آماده شود.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

 

پنج شنبه 20 مهر 1391  8:16 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها