خواستگار قلابي که بعد از برقراري رابطه دوستانه با زنان مطلقه و دختران جوان اموال آن ها را سرقت مي کرد، در دادگاه جزايي تهران محاکمه شد.
به گزارش خراسان، چند روز قبل، زني در خيابان انقلاب خود را به پليس رساند و با نشان دادن مردي جوان از ماموران خواست او را دستگير کنند.اين زن مدعي شد مرد جوان به بهانه ازدواج، با او رابطه دوستانه برقرار کرده اما در فرصتي پول هايش را دزديده است. ماموران با کمک شاکي، متهم را در بين عابران شناسايي و دستگير کردند.
مرد ۲۹ساله به نام فريد ابتدا اظهارات شاکي را رد و ادعا کرد او را نمي شناسد اما وقتي در کلانتري تحت بازجويي قرار گرفت، اتهامش را پذيرفت. او گفت: چون فکر مي کردم شاکي وضعيت مالي خوبي دارد، با او طرح دوستي ريختم و از او خواستگاري کردم، در اين مدت چند بار يکديگر را ديديم تا اين که در موقعيتي مناسب پول ها و گوشي تلفن همراهش را دزديدم و در حالي که او هيچ نشاني از من نداشت، فرار کردم.از آن جا که احتمال داده مي شد متهم با همين ترفند اموال افراد ديگري را نيز دزديده باشد، تحت بازجويي هاي فني - پليسي قرارگرفت که وي در ادامه اعتراف کرد تاکنون به عنوان خواستگار از ۱۱ زن مطلقه و دخترجوان سرقت کرده است.
صبح ديروز متهم به مجتمع قضايي بعثت منتقل شد و در برابر اتهام سرقت از ۱۱ زن به دفاع از خود پرداخت، او با پذيرش اتهاماتش گفت که نيت بدي از اين کارها نداشته و فقط در يک لحظه وسوسه شده است. متهم مدعي شد حاضر است پول ها و وسايل شاکيانش را به آن ها پس دهد و رضايت بگيرد.بر اساس اين گزارش قرار است به زودي قاضي پرونده راي خود را در اين باره اعلام کند.