کلمة الحق 58
---«(بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم)»---
معجزه ای از صاحب الزّمان (عجّ)
نسیم ، خدمتکار امام حسن عسکری(ع) می گوید :
یک شب پس از ولادت حضرت صاحب الزّمان(عجّ) ، بر آن حضرت(عجّ) وارد شدم و هنگامی که در خدمت ایشان بودم ، عطسه ای کردم.
بلافاصله حضرت(عجّ) فرمودند :
«یرحمک الله» «خداوند تورا رحمت فرماید.»
از این موضوع خوشحال و شاد شدم.
سپس حضرت(عجّ) فرمودند :
«ألا أبشرک فی العطاس»؟ «آیا می خواهی از خاصیّت و اهمیّتی که در عطسه است ، تورا بشارت دهم ؟»
عرض کردم : بفرمائید.
حضرت (عجّ) فرمودند :
«هو امان من الموت ثلاثه ایّام» «عطسه تا سه روز ، امان از مرگ است.»(کمال الدّین ، باب 42حدیث5)
آری ، در اینجا به کلام امام حسن عسکری(ع)، خطاب به عمّه ی بزرگوارشان حکیمه خواتون(س) اشاره می کنیم که فرمودند :
«لا تعجبی من أمر الله عزّ و جلّ إنّ الله تبارک و تعالی ینطقنا بالحکمه صغاراً و یجعلنا حجت فی أرضه کباراً»(کمال الدّین ، باب 41حدیث2)
«از امر خدای - عزّو جلّ - تعجّب نکن ؛ چرا که خداوند - تبارک و تعالی - زبان ما را در کودکی به حکمت می گشاید و در بزرگی ما را حجّت خود در زمین قرار می دهد.»
دنیا به گل روی تو می گردد و بس
عُقبا به گل روی تو می گردد و بس
هر ذره که گردشی در عالم دارد
تنها به گل روی تو می گردد و بس
- کاري از فعّالان ظهور مشهد -
«اَللهُّمَ عَجِّل فَرَجَ مَولانا اَلاِمامَ الهاديَ المَهديَ اَلقائِمَ بِاَمرِک وَاجعَل فَرَجَه في هذَه السِنَةِ وَ سَهِّل مَخرَجَه وَ جَعَلَنا مِن خَيرٍ اَعوانِه وَ الذّابينَ عَنه وَ المُسارِعينَ اِلَيه في قَضآءِ حَوائِجِه وَالمُمتَثِلينَ لِأَوامِرِه وَالمُحامينَ عَنه وَالسّابِقينَ اِلي اِرادَتِه والمُستَشهَدينَ بَينَ يَدَيه وَ مُحِبّيه وَ شيعَتِه وَ انصُرنا بِه نَصراً عَزيزاً»
- آماده ي ظهورش -
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
www.MASAFPORTAL.com
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=