نیما کرمی مجری برنامه «صبحی دیگر» گفت: چیزی به عنوان بوی زندگی تنها و تنها در این برنامه رسانه ملی به صورت واقعی و بدون دغدغه و بی پیرایه به مردم اراده میشود.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، روز گذشته ـ يكشنبه ـ نشست تخصصی عومل برنامهساز برنامه «صبحی دیگر» در شبکه آموزش برگزار شد.
این نشست دو ساعته با حضور سید رامین موسوی ملکی(تهیه کننده)، نیماکرمی(مجری)، علی نیکزاد(مجری)، رضا حماسی(کارگردان آیتم ها و مشاور تهیهکننده) و هانیه جوادی منش (گزارشگر) و جمعی از اهالی رسانه به بحث و بررسی و پرسش و پاسخ از سوی خبرنگاران گذشت.
نیما کرمی، یکی از مجریان برنامه "صبحی دیگر" به مخاطبان خاص این برنامه اشاره کرد و گفت: از تمام اقشار جامعه این برنامه مخاطب پر و پاقرص دارد. حتی من کسانی را می شناسم که در ساعت پخش برنامه سریال شبکه فارسی وان را نمیبینند و برنامه ما را تماشا میکنند و این امتیاز بزرگی است.
وی افزود: یکی از شانس های این برنامه داشتن مخاطب خاص از جمله هنرمندان هستند. فریدون جیرانی، الناز شاکردوست و حسن جوهرچی از مخاطبان این برنامه هستند و برنامه ما تماشا میکنند.
نیما کرمی ـ مجری برنامه "صبحی دیگر" ـ پیرامون سوالات پیامکی برنامه، گفت: سوالاتی که ما در برنامه مطرح میکنیم ملزم بر این نیست که مردم هدایایی بگیرند بلکه حرفهای مردم را به عنوان بخشی از برنامه مطرح میکنیم.
کرمی با اشاره به دلایل موفقیت برنامه "صبحی دیگر" اظهار كرد: ما در برنامه "صبحی دیگر" ادا درنیاوردیم و خودمان بودیم و سعی کردیم از دل مردم حرف بزنیم. شوخی های ما جزو شوخیهای مردم بوده این تنها برنامه ای است که در آن موبایل ما روشن است و گاهی من در برنامه به آن جواب می دهم و یا پیامکی از سوی دوستان به برنامه می رسد می خوانم و این موفقیت لطف خدا بوده است.
مجری برنامه "صبحی دیگر" با تشریح دلایل حضور خود در این برنامه اظهار كرد: اگر نیما کرمی از این برنامه برود و مجری دیگری بیاید که نگاه و تفکر نیما کرمی را داشته باشد این برنامه زمین نمیخورد.
وی در ادامه افزود: من از پول بدم نمی آید و در حال حاضر پیشنهاد برنامه دیگر با مبلغ بیشتر را دارم اما من به چند دلیل این برنامه را دوست دارم و تا زمانی که این برنامه هست و من را بخواهد، مجری این برنامه خواهم بود.
کرمی تصریح کرد: تعامل خوبی بین من و برنامه ساز وجود دارد که این تعامل هیچ گاه برای من در برنامه هایی که حضور داشتم نبوده است. در این سه سال تعامل شعورمند است. موسوی ملکی برای تولید یک آیتم دو دقیقهای اتفاق نظر به طور جمعی می خواهد و توجه ویژه در مشورت کردن دارد و این نکته به من انرژی می دهد.
وی بیان كرد: نیما کرمی یک ابزار نیست، باید از تفکر او استفاده شود. زمانی که به این برنامه در شبکه آموزش آمدم قرار بود پایههای خواب این شبکه درست شود و در حال حاضر با حضور دکتر قاسمی مدیریت شبکه آموزش، این شبکه به خوبی سامان یافته است. من بعد از 13سال تجربه به این شبکه آمدم و حتما مدیران قدر من را می دانند و تعامل را بیشتر کرده که زبانزد شده است.
کرمی تاکید کرد: چیزی به عنوان بوی زندگی تنها و تنها در این برنامه رسانه ملی به صورت واقعی و بدون دغدغه و بی پیرایه به مردم اراده می شود. آنجایی که می خندیم واقعی است، اگر گریه می کنیم واقعی است و تمامی اتفاقات برنامه واقعی است به خاطر همین مخاطب آن را دوست دارد. خدا را شکر که توانستیم این تعامل با مخاطب را برقرار کنیم و هدفگذاری رسانه را فراموش نکردیم و در کمال ادب و احترام برنامه را اجرا میکنیم و طوری پیشرفت کرده که مخاطب آن را درک می کند. به این دلایل این برنامه را با هیچ برنامه دیگری عوض نمی کنم.
صبحي ديگر
بر اساس این گزارش، سید رامین موسوی ملکی ـ تهیه کننده برنامه «صبحی دیگر» اظهار كرد: در ارزیابی که از سوی سازمان برای برنامههای صبحگاهی صورت گرفته، برنامه "صبحی دیگر" به عنوان تنها برنامه موفق صبحگاهی معرفی شده است.
موسوی ملکی در ادامه به تاریخچه برنامه و آیتم های آن اشاره کرد و گفت: ما سعی کردیم از آیتمهایی استفاده کنیم که کمتر در برنامههای سیما وجود دارد و متفاوت و جذاب باشد و بار آموزشی داشته باشد. همچنین ما در حد استاندارد گفتگو با کارشناس را در برنامه رعایت کردیم و یکی از آیتم های کارشناسی که بسیار با استقبال مردم روبهرو شده، بحث مسائل زناشویی است که سعی کردیم حریم ها حفظ شود.
این تهیه کننده به دلایل موفقیت و جذابیت این برنامه صبحگاهی اشاره کرد و گفت: زوج نیماکرمی و علی نیکزاد در برنامه و اجرای آنها خیلی خوب بوده و من به مجریان برنامه می گویم که ادای راحت بودن را درنیاورند و خودشان باشند و همین نکته باعث تعامل و همزادپنداری بیشتر مخاطب شده است.
وی در پاسخ به این سوال که تا چه زمانی برنامه روی آنتن خواهد بود، گفت: تا خرداد 92 با شبکه قرارداد داریم و روی آنتن خواهیم بود.
بر اساس این گزارش، علی نیکزاد ـ یکی دیگر از مجریان برنامه ـ به اولین حضور و اجرای خود در یک برنامه تلویزیونی اشاره کرد و گفت: اجرای برنامه "صبحی دیگر" اولین تجربه تلویزیونی من است.من قبلا در رادیو جوان مشغول به فعالیت بودم.
وی در ادامه افزود: دلیل اصلی حضور من در این بنرامه حضور نیما کرمی بود که تکیه گاه قابل اتکایی بود و همچنین آشنایی ما با هم زمینه ساز برای حضور در این برنامه بود.
نیکزاد بیان كرد: این برنامه را به شدت دوست دارم و می توان گفت عطر زندگی در جای جای برنامه هست و ما به آن دلبستگی داریم.
انتهاي پيام