0

خودروسازان به جاي توليد مونتاژ کارشده‌اند

 
hasantaleb
hasantaleb
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1387 
تعداد پست ها : 58933
محل سکونت : اصفهان

خودروسازان به جاي توليد مونتاژ کارشده‌اند

جام جم آنلاين: رییس کانون دارندگان خودرو گفت: بخش خصوصی در حال حاضر برای واردات خودرو از ارز آزاد استفاده می کنند که به دلیل نوسان های نرخ ارز چاره ای جز افزایش قیمت خودرو ندارند .

"مسعود تهرانچی" در خصوص افزایش نرخ چندین باره خودروهای وارداتی با اشاره به اینکه در حوزه واردات خودرو واردکنندگانی ورود کرده اند که از توان و تخصص لازم برخوردار نیستند ،اظهار کرد: بخش خصوصی در حال حاضر برای واردات خودرو از ارز آزاد استفاده می کنند که به دلیل نوسان های نرخ ارز چاره ای جز افزایش قیمت خودرو ندارند.

رییس کانون دارندگان خودرو اظهار کرد: صنعت خودرو از دست بخش خصوصی فعال متخصص و باسابقه خارج شده و در اختیار عده ای از کارخانجات است که پروانه آنها ساخت بوده اما در حقیقت نوعی مونتاژ کارند.

وی ادامه داد: در هر صنعتی باید نبوع و استعدادها هدایت شوند و در صنعت خودرو نیز نیازمند آن هستیم که برنامه ریزی مناسبی برای واردات و تولید خودرو انجام شود.

تهرانچی اظهار کرد: هر خودروی وارداتی که حتی از کیفیت مناسب برخوردار نباشد به دلیل آنکه در بازار رقابتی کالا عرضه نمی شود با استقبال مصرف کنندگان داخلی روبه رو می شود.(پانا)

 

 

دوشنبه 17 مهر 1391  2:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها