باقري: گروه 1+5 به پيشنهادهاي ايران پاسخ سازنده دهد
معاون سياست خارجي و امنيت بينالملل دبير شوراي عالي امنيت ملي اظهار داشت: پاسخ سازنده گروه 1+5 به پيشنهادهاي ايران، زمينهساز مذاكرات جديد خواهد بود.
به گزارش دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي علي باقري در گفتگويي اعلام كرد: ايران در انتظار پاسخ سازنده گروه 1+5 به پيشنهادهاي تفصيلي است كه طي مذاكرات مسكو از سوي ايران ارائه شده است.
وي با يادآوري برخي مطالب منتشرشده توسط منابع غربي تصريح كرد: ايران چارچوب مدنظر خود را در مسكو ارائه كرده و پس از مذاكرات مسكو هم با تفصيل و جزئيات بيشتري پيشنهادهاي خود را براي گروه 1+5 شرح داده است.
معاون دبير شوراي عالي امنيت ملي افزود: چارچوب پيشنهادهاي ايران نسبت به آنچه در مسكو ارائه شده تغييري نكرده است.
وزير دفاع: موشكهاي كروز ايران پاسخگوي تهديدات خواهد بود
وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح گفت: انواع موشكهاي كروز كه در اختيار ماست براي اهداف دريايي است و موشكهاي نصر، قادر، نور، ظفر و موشك بالستيك فاتح كاملاً پاسخگوي هر نوع تهديدي هستند.
سردار احمد وحيدي وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح در گفتگو با فارس، با اشاره به دستاوردهاي موشكي كشورمان، نمايش برخي از دستاوردها در آخرين رژه نيروهاي مسلح در 31 شهريور را موردتوجه قرار داد و گفت: كمبودي در حوزههاي موشكي نداريم. البته اين به معناي پايان كار نيست و ما طرحهاي بيشتري در دستور كار داريم، اما امروز به لحاط برد، دقت، قدرت تخريب و قدرت آمادهسازي مشكل و كمبودي نيست.
حضور وزيران اطلاعات، خارجه و ارشاد اسلامي در جلسه كميسيون امنيت ملي مجلس
وزيران اطلاعات؛ امور خارجه و فرهنگ و ارشاد اسلامي، روز سهشنبه براي پاسخگويي به پرسشهاي پنج نفر از نمايندگان در كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي حاضر ميشوند.
به گزارش خبرنگار ايرنا؛ حجتالاسلام والمسلمين حيدر مصلحي وزير اطلاعات براي پاسخگويي به پرسشهاي الياس نادران نماينده تهران؛ ري؛ شميرانات و اسلامشهر؛ قاسم جعفري نماينده بجنورد؛ عليرضا سليمي نماينده محلات و دليجان و محمد دهقان نماينده طرقبه و چناران در كارگروه امنيت كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس حضور مييابد.
همچنين سيد محمد حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با حضور در اين كارگروه، به سؤال منصور حقيقتپور نماينده اردبيل پاسخ ميدهد.
دكتر علياكبر صالحي وزير امور خارجه هم با حضور در كارگروه روابط خارجي اين كميسيون به پرسشهاي سيدحسين دهدشتي نماينده آبادان و علياكبر آقايي نماينده سلماس پاسخ ميدهد.
حذف سود بازرگاني كاغذ
با موافقت دولت و براي حل مشكل صنعت نشر در كشور، سود بازرگاني كاغذ روزنامه صفر درصد تعيين شد.
به گزارش پايگاه اطلاعرساني دولت، هيأت وزيران به استناد اصل يكصد و سي و هشتم قانون اساسي تصويب كرد؛ سود بازرگاني كاغذ روزنامه موضوع رديف تعرفه شماره (48010000) صفر درصد تعيين ميشود.
اين مصوبه از سوي محمدرضا رحيمي؛ معاون اول رئيس جمهوري براي اجراي ابلاغ شده است.يادآور ميشود: در پي مشكلات بوجود آمده براي كاغذ و صنعت چاپ و براي بازگرداندن آرامش به صنعت چاپ و نشر، كارگروه حل مشكل كاغذ با حضور نمايندگي از وزارت صنعت، معدن و تجارت، بانك مركزي، تشكلها و مجامع تخصصي اين حوزه در وزارت ارشاد تشكيل شد