مواد لازم:
-
سينه مرغ: يك عدد
-
رب گوجهفرنگي: 3 قاشق سوپخوري
-
كره: 2قاشق سوپخوري
-
جعفري ساطوريشده: يك قاشق سوپخوري
-
پياز داغ: يك قاشق سوپخوري
-
نمك، پاپريكا، فلفل تند، ادويه تند وري ماسالا: به مقدار لازم
-
نان مديترانهاي (پيتا): يك بسته
-
ماست كيسهاي: براي تزيين
روش تهيه:
1- سينه مرغ را همراه نصف يك عدد پياز و برگ بو بپزيد. مرغ بايد كاملا پخته شود.
2- رب را در كره تفت دهيد تا بوي خامي آن از بين برود.
3- ادويهها و پياز داغ را اضافه كنيد.
4- يكدوم پيمانه از آب مرغ كه قبلا پختهايد را اضافه كنيد و اجازه بدهيد تا سس غليظ شود.
5- سينه مرغ را كه كاملا پخته شده تكهتكه كرده و در سس بريزيد و 15دقيقه زمان بدهيد تا آن كاملا مزهدار شود.
6- تركيب را از روي حرارت برداريد و در اين مرحله جعفري ساطوري شده را اضافه كنيد.
7- نان مديترانهاي را به شكل مثلث برش داده و در كنار مرغ سرو كنيد.