0

افزایش حمایت از واحدهای صنعتی در نیمه دوم سال

 
siasport23
siasport23
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 16696
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

افزایش حمایت از واحدهای صنعتی در نیمه دوم سال

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، روش های حمایتی از بخش تولید و واحدهای صنعتی با تشکیل کارگروه تولید تقویت شد.

محسن صالحی نیا اعلام کرد: در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، روش های حمایتی از بخش تولید و واحدهای صنعتی با تشکیل کارگروه تولید تقویت شد.
 
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، اظهار داشت: با تشکیل کارگروه حمایت از تولید 3 هدف کلی شامل حفظ و صیانت از ظرفیت های تولید فعلی، بهبود فضای کسب و کار و همچنین فرهنگ سازی در زمینه استفاده از تولیدات و صنایع داخلی مدنظر قرار گرفت.
 
صالحی نیا بیان داشت: از ابتدای امسال شرایط را برای تامین نیازمندی های واحدهای تولیدی از جمله استفاده از حداکثر امکانات نظام بانکی فراهم کردیم.
 
وی با بیان اینکه در نیمه نخست امسال نرخ تعرفه ها، عرضه و تقاضا و همچنین مدیریت ها تغییری نداشته است، تصریح کرد: با وجود فعالیت های انجام شده از سوی وزارتخانه برای حمایت از صنایع داخلی، تلاش خواهد شد تا در نیمه دوم سال جاری حجم تولیدات صنعتی را حداقل معادل سال گذشته تامین کنیم.
 
این مقام مسئول در وزارت صنعت، معدن و تجارت، افزود: دستورالعملی تهیه شده تا از محل منابع مختلف از جمله صندوق توسعه ملی و نظام بانکی کشور تسهیلاتی در اختیار واحدهای تولیدی و صنعتی نیمه تمام که بیش از 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارند، اختصاص داده شود.
 
صالحی نیا اضافه کرد: همچنین برای برخی از واحدهای فعال که مشکلاتی در زمینه بدهی دارند، تسهیلاتی چون تقسیط دوباره و یا استمهال بدهی ها مصوب شده است.
شنبه 15 مهر 1391  3:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها