افزايش قيمت خودرو در دست بررسي است
معاون مالي و اقتصادي شرکت سايپا گفت: هنوز در مورد افزايش قيمت خودرو ابلاغيهاي صادر نشده و اين موضوع در دست بررسي است.
حسن اميري در گفتوگو با فارس، در واکنش به اين نکته که برخي از افزايش نرخ محصولات خودرو در روز جاري سخن گفتهاند و اين موضوع در بازار سهام هم با واکنشهايي همراه شده است، اظهار داشت: اين موضوع هنوز ابلاغ نشده و در دست بررسي است.
وي ادامه داد: در10 روز گذشته حدود 20 جلسه با نهادها و مراکز مختلف از جمله سازمان حمايت، وزارت صنعت، کارگروه توليد، ستاد تنظيم بازار و معاون اول رياست جمهوري برگزار کردهايم، ولي تا به امروز افزايش نرخ محصولات خودرو ابلاغ و قطعي نشده است.
طراحي ساخت هواپيماي 52 نفره در دست انجام است
رئيس سازمان صنايع هوايي با اشاره به توليد هواپيماي پهنپيكر در كشور، گفت: در گام اول، انتقال فناوري ساخت هواپيماي 52 نفره صورت گرفت و در حال حاضر طراحي يك مدل بومي در حال انجام است.
به گزارش ايرنا، منوچهر منطقي در حاشيه نخستين جشنواره ملي ايران خلاق در گفتوگو با خبرنگاران ضمن اظهار اين مطلب، افزود: توليد يك هواپيماي 100 نفره را به طور مشترك با چند كشور ديگر در دستور كار داريم كه در سال آينده اين هواپيما توليد خواهد شد.
وي ادامه داد: به محض تأمين بودجه، توليد آن شروع ميشود و كمتر از يك سال براي ساخت آن زمان نياز است.
رئيس سازمان صنايع هوايي تصريح كرد: پروژه ملي هم براي توليد هواپيماهاي 150 نفر به بالا تعريف شده است كه طي پنج تا هفت سال آينده به نتيجه ميرسد.
مديرعامل شركت بورس ابقا شد
حسن قاليباف اصل براي دو سال ديگر در سمت مديرعاملي شرکت بورس ابقا شد.
به دنبال تصميم هيات مديره شرکت بورس اوراق بهادار، حسن قاليباف اصل، براي دو سال ديگر در سمت مديرعاملي اين شرکت باقي ماند. بر اساس اين گزارش، قاليباف اصل از چهار سال پيش مديرعامل شرکت بورس شده است.
علي صحرايي دبير هيات مديره بورس تهران با اعلام مطلب فوق گفت: هيات مديره جديد بورس اوراق بهادار تهران تشکيل جلسه داد و پس از برگزاري انتخابات داخلي، حميد رضا رفيعي به عنوان رئيس هيات مديره و امير حسين ارضاء به عنوان نايب رئيس هيات مديره انتخاب شدند.
وي افزود: با توجه به سابقه و عملکرد مناسب دکتر قاليباف اصل در بازار سرمايه، با مصوبه هيات مديره براي دو سال ديگر به عنوان مديرعامل بورس تهران انتخاب و ابقاء شد.
اتصال سوئيس به شبكه رومينگ اعتباري همراه اول
با انعقاد قرارداد بين همراه اول و اپراتور swisscom سوئيس تعداد اپراتورهاي طرف قرارداد رومينگ اعتباري همراه اول به 45 رسيد.
به گزارش روابط عمومي شركت ارتباطات سيار ايران، با قرارداد منعقد شده ميان همراه اول و اپراتور swisscom مشتركان اعتباري هر دو اپراتور ميتوانند از مزاياي يك ارتباط بينالمللي استفاده كنند.
همراه اول توصيه كرده است با توجه به اينكه شارژينگ سيمكارتهاي اعتباري بهصورت آنلاين انجام ميشود، مشتركان براي مديريت بهتر هزينههاي رومينگ بينالمللي، در سفرهاي خارجي از اين سيمكارتها استفاده كنند.
مصرف آب روستاييان ايراني دو برابر متوسط جهاني است
روستاييان ايراني 120 ليتر در شبانه روز بيشتر از متوسط جهاني آب مصرف ميكنند.
به گزارش ايسنا، عليرضا دايمي سرپرست معاونت آب و آبفاي وزارت نيرو با بيان اينكه متوسط مصرف آب روستايي در جهان به ازاي هر نفر 130 ليتر در شبانه روز است، گفت: در ايران متوسط مصرف آب روستايي به ازاي هر نفر 250 ليتر در شبانه روز است.
دايمي با اشاره به نقش مهم و محوري زنان در مديريت مصرف خانواده، گفت: نحوه الگوي مصرف در جامعه در دست زنان است و زنان روستايي و شهري ما نقش مديريتي مهمي دارند.
سرپرست معاونت آب و آبفاي وزارت نيرو تصريح كرد: بيش از 90 درصد آب كشور در روستاها و در بخش كشاورزي استفاده ميشود و اين درحالي است كه 21 درصد از مردم كشور در روستاها زندگي ميكنند.