0

ژسوس: بارسلونا تيم بي‌نقصي نيست

 
shahlolak
shahlolak
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1391 
تعداد پست ها : 586
محل سکونت : اصفهان

ژسوس: بارسلونا تيم بي‌نقصي نيست

ژسوس: بارسلونا تيم بي‌نقصي نيست


ژرژ ژسوس، مربي بنفيکا پيش از ديدار اين تيم در ليگ قهرمانان مقابل بارسلونا گفته اين تيم بي‌نقص نيست.


    پرتغالي‌ها در هفته اول يک امتياز گرفتند و مقابل سلتيک به تساوي بدون گل رسيدند. ژسوس مي‌گويد توانايي بارسلونا در حفظ توپ عالي است اما مي‌توان به آنها ضربه زد: «آنها بهترين تيم دنيا در زمينه تهاجم برنامه‌ريزي‌شده هستند. اما آنها مقابل اسپارتاک و سويا مشکلاتي داشتند که نشان داد بي‌نقص نيستند.


مربيان آنها را به‌خوبي بررسي کرده‌اند و مي‌توان ديد که چرا بارسلونا داشت آن بازي‌ها را مي‌باخت. هنگامي که آنها توپ را از دست مي‌دهند، حريف گاهي ضدحملات خطرناکي ترتيب داده و گل مي‌زند.


شبي بزرگ مانند فصل‌هاي گذشته پيش رو داريم اما تفاوت بزرگ اين است که رقيب بارسلونا است. جو عالي خواهد بود و مي‌خواهيم مقابل آنها عالي باشيم و اگر شود يک امتياز هم بگيريم.


در ليگ قهرمانان نباختن چنين ديدارهايي نتيجه خوبي است.»


نوليتو، هافبک سابق بارسلونا هم گفت مشتاق بازي با اين تيم است: «اين ديداري ويژه براي من است چون در اکثر سال‌هاي دوران بازي‌ام در بارسلونا بازي کرده‌ام. عالي است که مقابل آنها به ميدان بروم.»

 

سه شنبه 11 مهر 1391  9:24 AM
تشکرات از این پست
azizjoon6772
azizjoon6772
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 327
محل سکونت : خراسان شمالی

پاسخ به:ژسوس: بارسلونا تيم بي‌نقصي نيست

مرد اون کسیه که این نقص بارسا رو پیدا کنه و  در برابر بارسا نتیجه بسیار خوبی بگیره...

خیلی ها حرف میزنند ولی حرف و عمل شان یکی نیست.

شنبه 15 مهر 1391  1:23 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها