كمدي ليلي با من است را همه دوست داشتند؛ چه آنها كه بهعنوان رزمنده، جنگ را از نزديك تجربه كرده و چه آنها كه رنگ جبهه را هم نديده بودند.
ليلي با من است بين همه مردم طرفدار داشت چون با ارزشهاي دفاع مقدس شوخي نكرده بود و براي ايجاد كمدي در داستان مردي را راهي جبهه كرده بود كه از جنگ وحشت داشت.
اين مرد صادق مشكيني نام داشت و يكي از فيلمبرداران تلويزيون بود. صادق آدم خوبي بود اما چون براي اتمام خانه در دست ساختش به پول نياز داشت، به هر دري ميزد تا پول جور كند و آخر سر هم براي دريافت وام مجبور شد به جبهه برود. او آدم لودهاي نبود كه با رفتنش به جبهه و ادامه همان لودهبازيها در آنجا مخاطب را بخنداند.
صادق در موقعيتهايي گرفتار ميشد كه هر لحظه او را به خط مقدم نزديكتر ميكرد و وحشت او از نزديك شدن به دشمن براي مخاطب جذاب بود. ليلي با من است يكي از سالمترين و در عينحال كاملترين فيلمهاي كمدي است كه در گونه دفاع مقدس ساخته شده است.
بازي درخشان پرويز پرستويي در نقش صادق، فيلم را به اثري ديدني تبديل كرد و البته سكوي قدرتمندي براي پرتاب پرستويي به سمت ستاره شدن در سينما شد.
محمود عزيزي در ليلي با من است نقش مقابل پرستويي را بازي ميكرد. او هم به اندازه صادق از جنگ ميترسيد اما او ياد گرفته بود چگونه اين ترس را پنهان كند.
اين پنهانكاري تعليقي را در كار ايجاد كرده بود كه تا پايان داستان مخاطب را مجذوب خود ميكرد.ليلي با من است از اولين فيلمهايي است كه سيما فيلم هم در ساخت آن مشاركت كرد.
از ابتداي ساخت اين فيلم قرار بر اين شد كه مجموعهاي نيز براي پخش از تلويزيون تدوين شود.