تهران - ˈیوهان بلیکˈ دوست و رقیب ˈیوسین بولتˈ دونده سرشناس جاماییکایی قصد دارد، پا جای پای سریع ترین مرد جهان بگذارد.
به گزارش ایرنا از منابع خبری، در حالیکه بسیاری بلیک را جانشین بولت می دانند، خود این دونده نیز معتقد است اعتماد به نفس و توانایی های او فرق چندانی با بولت ندارد.
وی گفت: بیشتر از همیشه اعتماد به نفس دارم و فکر می کنم سال آینده رقابت با من واقعا سخت می شود چون قوی تر، آماده تر و سریع تر خواهم شد. من روز به روز بهتر می شوم.
بلیک در دوهای 100 متر و 200 المپیک لندن بعد از بولت نفر دوم شد و سپس هر دو در کنار دو دونده دیگر تیم جاماییکا موفق به کسب مدال طلا در دوی چهار در 100 متر امدادی شدند.
بلیک 22 ساله و بولت هر دو با هم و زیر نظر یک مربی به نام ˈگلن میلزˈ تمرین می کنند. همین امر موجب شده است که آنها از نظر توانایی و اعتماد به نفس شباهت زیادی به یکدیگر داشته و تقریبا در یک سطح باشند.
در دوی 100 متر مسابقات سال گذشته قهرمانی جهان که در دائگو کره جنوبی برگزار شد، بولت به دلیل خطای استارت از دور مسابقه حذف شد و بلیک عنوان قهرمانی را به دست آورد.
او در رقابت های انتخابی المپیک جاماییکا نیز موفق شد هم در دوی 100 متر و هم در دوی 200 متر، بولت را پشت سر بگذارد.