پاسخ به:گفتگوی آزاد یعنی ...
گفتگوی آزاد یعنی آزاد یعنی هرچه دل تنگت می خواهد بگو
البته با تاپیک تالار پاتوق راسخونی ها اشتباه نشه
این هم باید اضافه کنم هرچه دل تنگت می خواهد بگو نه هرچه ی هرچه ، چیزی باشه که برای دیگران هم مناسب باشه نه فقط برای خودمون خوب باشه
میبخشین ولی الان بعضی از جوونا دچار سر درگمی هستن آیا هر چیزی رو میشه هر جایی گفت ؟؟؟؟و چرا ؟؟؟؟؟
من که گفتم هرچه دل تنگت می خواهد بگو نه هرچه ی هرچه ، چیزی باشه که برای دیگران هم مناسب باشه نه فقط برای خودمون خوب باشه
خوب من منظورم اینکه چرا هر چی دلمون بخواد رو نگیم مگه چی میشه ولی باز هم میگم که از حد خارج نشه
وقتی می بینم زائرا دارن می رن به کربلا یه آه سردی می کشم فقط می گم: من چی خدا؟
سلام و تشکر
بنظرتون حالا که اکثر کاربران در سن و سال ازدواج هستند و تب و تاب بالایی دارند، ایا حد و مرز خاصی براشون در نظر بگیریم یا اجازه دهیم در هر مبحثی وارد شوند (سوال خاص سن و سالتون را پرسیدم)!!
موفق باشید.
اگه بزاریم هر بحثی رو شروع کنیم بهتره چون گفت و گوی آزاده ولی از حد خارج نشه ...
سلام مجدد.
به نظرتون تا بحال از حد خارج شده ایم؟ اگر پاسخ شما مثبت است مثال بفرمائید.
فرض کنید شما مسئول تالار گفتگوی آزاد هستید، آیا حد و مرزی تعیین می کردید یا خیر؟
می دونید که یکی از دوستانتون در جوابم گفتند که چون تالار گفتگوی آزاد است محدودیت موضوعی نداریم. الان این سوال برای من خیلی مهمه که دقیق کشفش کنم.
با تشکر
سلام نه من کمنظورم این بود که خارج نشه از حد نه که از حد خارج شدیم
یعنی به دور از هیاهو وجنجال و زور واجبار و با احترام به دیگران نظر شخصی را گفتن
خوب شاید بعضی مواقع لازم به هیاهو باشه
منم منظورم همین بودکه هرچی دلمون می خواد بگیم ولی از حد خارج نشیم ولی شاید بد بیان کردم
الهی چنانم کن از عیب خالی که هستیم محو و فنای تو باشد
آهام پس می بخشین که منظورتونرو درست متوجه نشدم
یعنی هرچی دلت بخواد میتونی با آدمایی با سطح فکر بالا و با جنبه هایی مثل شما کاربران عزیز بحث و گفتگو کرد
با سپاس
منظورتون همین میشه یعنی با هر کسی میشه در هر مورد بحث کرد ؟؟؟؟؟؟
سلام علیکم دوست عزیز
گفتگوی آزاد یعنی نیکبخت
یعنی سرشار از نشاط و شادی
یعنی اظهار نظر ؛ قدرت بیان ؛ فعالیت ؛ دغدغه ؛ امتیاز ؛ شور و هیجان و ....
گفتگوی آزادیعنی عشق به بیان ، یعنی دوست داشتن صحبت.
من همیشه خاطرم هست که دردبیرستان منتظرفرصت بودم تادبیرانشاء نام منوبخونندوانشایم راتعریف نمایم.
به همین دلیل ازاین تالارخیلی مسرورم
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
خوب چرا مدیر گفتگو آزاد نشدی؟؟؟
سلام دوستان
گفتگوی ازاد یعنی هر کسی عقاید خود را مطرح نماید بدون اینکه از چیزی بهراسد
!!!!!!!!!!يعني گفتگويي كه مدير تالار آن را حذف نكند!!!!!!!!!!
لبیک یا خامنه ای لبیک یا حسین است
کمپین حمایت از شیخ شیعییان عربستان
اگر مطلبی حذف شده، بفرمائید تا پیگیری کنیم. اتفاقا نظرات صریح و جالبی ارائه می دهید. بعید می دونم مطلبی را حذف کرده باشیم.