0

بهره‌برداي از سه فاز پارس جنوبي تا پايان امسال

 
savin125125
savin125125
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 5409
محل سکونت : بوشهر

بهره‌برداي از سه فاز پارس جنوبي تا پايان امسال

رستم قاسمي در بازديد از «يارد» خرمشهر از راه‌اندازي فازهاي ۱۵ و ۱۶ و يك ترين از فاز ۱۲ ميدان گازي‌پارس جنوبي خبر داد و اعلام كرد: راه‌اندازي فازهاي درحال توسعه پارس جنوبي معروف به «۳۵ ماهه» نيز از سال آينده آغاز مي‌شود.

به گزارش افکارنیوز به نقل از ایسنا،وي با اشاره به اين كه ظرف ۱۰ روز آينده اولين سكوي فاز ۱۲ آماده انتقال به پارس جنوبي است، گفت:تا پايان امسال بخش دريايي فاز ۱۷ و ۱۸ تكميل و در نهايت در پايان دولت دهم اين دو فاز راه‌اندازي مي‌شود.

**افزايش پاداش يك پيمانكار پارس جنوبي

وزير نفت با بيان اينكه پيمانكاران ايراني درساخت پالايشگاه‌هاي «فازهاي ۳۵ ماهه» پارس جنوبي ركورددار هستند، توضيح داد:با وجود اينكه ۲۷ ماه از قرارداد فازهاي ۳۵ ماهه مي‌گذرد پيشرفت اين فازها بين ۶۰ تا ۶۵ درصد است. اين درحالي است كه شركت‌هاي خارجي توسعه دهنده فازهاي توسعه يافته پارس جنوبي در مدت زمان بيشتري به اين ميزان از پيشرفت دست يافته‌اند.

قاسمي با ابراز اميدواري از اين كه اولين سكوي فازهاي ۳۵ ماهه سال آينده بارگيري شود به مديران شركت مهندسي و ساخت تاسيسات دريايي(يكي از پيمانكاران فازهاي ۳۵ ماهه) وعده داد: در صورت تحقق اين كار پاداش تعيين شده در قرارداد براي اين شركت از ماهانه ۵۰ ميليون دلار به ۷۵ ميليون دلار افزايش مي‌يابد.

به گزارش ايسنا، پيش از اين وزارت نفت اعلام كرده بود كه پيمانكاران توسعه‌دهنده ميدان گازي پارس جنوبي در صورت هر ماه تاخير ۵۰ ميليون دلار جريمه و در صورت تكميل پروژه پيش از زمان مشخص شده تا ۵۰ ميليون دلار پاداش دريافت مي‌كنند.

به گفته قاسمي در صورت انجام چنين كاري ثابت خواهيم كرد ظرف مدت ۳۵ ماه مي‌توان كارهاي بزرگ را انجام داد.

** دعوت از مدعيان براي بازديد از پارس جنوبي

اين عضو هيئت دولت همچنين با بيان اينكه يكي از مهمترين دغدغه‌هاي دولت و وزارت نفت پيگيري مستمر پروژه‌هاي پارس جنوبي است، اظهار كرد:در حال حاضر به طور همزمان ۱۹ فاز اين ميدان گازي در حال توسعه بوده كه اين موضوع در ۲۰ سال گذشته سابقه نداشته است.

وي در پاسخ به مدعياني كه از توقف توسعه ميدان‌هاي گازي و نفتي ايران خبر مي‌دهند، آن‌ها را دعوت به بازديد از پروژه‌هاي درحال اجراي پارس جنوبي كرد.

** خودكفايي در ساخت و نصب تجهيزات فراساحل

قاسمي با اشاره به اينكه در گذشته براي ساخت و نصب تجهيزات فراساحل نيازمند به خارجي‌ها بوديم، از خودكفايي ايران در ساخت تجهيزات فراساحل خبر داد و گفت: هم اكنون ساخت،‌ انتقال و نصب تجهيزات فراساحل توسط مهندسان ايراني انجام مي‌شود كه به طور نمونه مي‌توان به سكوي ايراني فاز ۱۷ پارس جنوبي اشاره كرد.

** ساخت همزمان ۲۵ سكو براي بزرگترين ميدان گازي جهان

وزير نفت با اشاره به اينكه در گذشته تنها يك يا دو سكو براي پارس جنوبي در كشور درحال ساخت بود گفت: امروز به طور همزمان ۲۵ سكو براي اين ميدان بزرگ گازي در حال ساخت است كه فقط ۱۰ سكوي آن در يارد خرمشهر ساخته مي‌شود.

** تعيين تكليف تمام ميدان‌هاي مشترك تا پايان امسال

وي يكي ديگر از دغدغه‌هاي مسئولان كشور را توسعه ميدان‌هاي مشترك عنوان كرد و افزود: از سال گذشته عمليات توسعه برخي از اين ميدان‌ها آغاز شده و اميدواريم تا پايان امسال چند ميدان باقي مانده نيز تعيين تكليف و توسعه آن‌ها آغاز شود.

جمعه 24 شهریور 1391  10:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها