0

آرزو مي‌کنم باپيراهن رئال بازنشسته شوم

samadpour
samadpour
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 316

آرزو مي‌کنم باپيراهن رئال بازنشسته شوم

دروازه‌بان پرافتخار اسپانيا مي‌خواهد با پيراهن رئال مادريد و در آستانه 40 سالگي به دوران ورزشي خود خاتمه دهد.

ايکر کاسياس روز گذشته در سالروز سيزدهمين حضورش در لاليگا براي کهکشکاني‌ها اظهار داشت: اميدوارم بتوانم روياي‌ام را تحقق ببخشم و در همان تيمي که فوتبالم را در سن 9 سالگي با آن شروع کردم، ‌به پايان برسانم.

به گزارش فارس ،اين سنگربان پرآوازه و 31 ساله که همراه تيم کشورش دو مقام قهرماني اروپا (2008 و 2012 ) و قهرماني جهان (2010) را کسب کرد، در تاريخ 12 سپتامبر سال 1999 اولين بازي خود را در لاليگا با حضور در درون سنگر کهکشاني‌ها مقابل بيلبائو (تساوي 2 بر 2) انجام داد. وي تصميم گرفته در سال 2020 که در آستانه 40 سالگي قرار خواهد گرفت، به دوران ورزشي‌اش خاتمه دهد.

او افزود: قراردادي با رئال تا سن 36 سالگي دارم. آرزو مي‌کنم همکاري‌ام با مادريد تا پايان 39 سالگي ادامه يابد و بعد وارد دوران بازنشستگي شوم.

کاسياس که تمام دوران ورزشي‌اش را نزد مادريد سپري کرده، در رقابت‌هاي ليگ کشورش تاکنون 404 بازي انجام داده است. او با سفيدپوشان پايتخت‌نشين 5 مقام قهرماني لاليگا و يک قهرماني جام حذفي (کوپا دل‌ري) و دو عنوان نخست ليگ قهرمانان اروپا را بدست آورده است.

پنج شنبه 23 شهریور 1391  7:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها