0

کاسیاس :" می خواهم تا 39 سالگی در رئال بمانم "

samadpour
samadpour
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 316

کاسیاس :" می خواهم تا 39 سالگی در رئال بمانم "

سیزده سال از اولین بازی کاسیاس در بازیهای رسمی با رئال می گذرد . کاپیتان خاطرات زیادی از این دوران دارد اما فقط به آینده نگاه می کند و می خواهد فوتبالش را در رئال تمام کند . وی گفت :" دوست دارم فوتبالم را در حالی در این باشگاه تمام کنم که به شروعم از نه سالگی افتخار کنم . زمان می گذرد اما حس می کنم که از تمام چیزهایی که رئال به من داده راضی هستم . من تا 36 سالگی قرارداد دارم و می خواهم تا 39 سالگی بمانم . "
امروز سیزدهمین سالگرد اولین بازی رسمی ایکر کاسیاس در رئال مادرید است . مطمئنا خاطرات زیادی در ذهنت زنده می شوند .
این یک روز خاص بود چرا که اولین بازی رسمیم را برای رئال مادرید در سن مامس انجام دادم . خرسند هستم و هرگز فکر نمی کردم چنین مدتی را در این جا بمانم چرا که رویایم بود . سالها به سرعت سپری شدند اما به خاطر تمام اتفاقاتی که افتاد و چیزهایی که رئال مادرید به من داد و من به باشگاه دادم ، کاملا خوشحال هستم .

بهترین خاطراتت از حضور در سطح اول فوتبال کدام ها هستند ؟
بی تردید اولین چمپیونزلیگم . خاص و متفاوت بود چرا که ده ماه قبلش در رئال مادرید سی در دسته سوم بازی می کردم و حالا قرار بود که در فینال چمپیونزلیگ قرار گیرم . این جامی بود که هرگز فراموشش نمی کنم . من خاطرات زیادی از دومین چمپیونزلیگ هم دارم یا لالیگاهای متفاوتی که بردم .

قرار است که بازی تو مقابل اتلتیک با پیروزی 3-0 در فصل 04-2003 از رئال مادرید تی وی پخش شود . عملکردی به یاد ماندنی در آن بازی داشتی .
آن بازی را به خوبی به یاد دارم . به جز برد 3-0 برابر اتلتیک ، به خاطر موقعیت ها و فرصت هایی که وجود داشت ، به خاطر دارم . درست است که بازی می توانست نتیجه متفاوتی داشته باشد . من یک بازی کامل را از هر نظر داشتم . هم از نظر توپگیری ها و هم از نظر خروج هایم . آن بازی را به خوبی به یاد دارم چرا که دخالت های بی شماری در جریان بازی داشتم .

با چنین عملکردهایی به شهرت رسیدی . حالا 13 سال می گذرد و بازوبند کاپیتانی بر بازوی توست و تو را نماد باشگاه می دانند ...
از تمامی هم تیمی هایی که در این جا هستند ، از نظر فصل های حضور در باشگاه من قدیمی ترین هستم . نمی دانم که نماد هستم یا نه اما حقیقت این است که قدیمی ترین بودن ، مسئولیت زیادی ایجاد می کند . من همیشه سعی می کنم که دچار تکبر نشوم . هیرو و سانچیس را هم یادم است که 18 ، 19 سال فوتبال را سپری کردند . حالا سیزده سال از دوران فوتبالم گذشته و خاطرات زیادی دارم که می خواهم آنها را گسترش دهم .

تو با شماره 20 امروز تمرین کردی که حالا به تن هیگوائین است و حدس می زنم که حداقل 20 سال در باشگاه باشی . چه اهدافی برای آینده داری ؟
امیدوارم که این کار شدنی باشد و 10 سال در این باشگاه باشم . من پیراهن ال پیپیتا را به این مصاحبه آوردم و امیدوارم که به رویایم برسم و کارم را در حالی در این باشگاه تمام کنم که بتوانم به آغاز کارم در نه سالگی افتخار کنم . من تا 36 سالگی قرارداد دارم و رویایم این است که در 39 سالگی کارم را تمام کنم . می دانم که به مرور مشکل تر می شود چرا که توقعات بیشتر هستند و همیشه باید بهتر بشی . هواداران به تو اجازه نمی دهند که عقب بکشی و این مسئولیتت را زیاد می کند .

پنج شنبه 23 شهریور 1391  7:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها