0

مرد متجاوز آمریکایی، قربانی خود را برای همیشه ساکت کرد +تصاویر

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

مرد متجاوز آمریکایی، قربانی خود را برای همیشه ساکت کرد +تصاویر

مرد متجاوز آمریکایی قربانی 16 ساله تجاوز جنسی خود را با شلیک تیر کشت تا از شهادت او در دادگاه جلوگیری کند.

خبرگزاری فارس: مرد متجاوز آمریکایی، قربانی خود را برای همیشه ساکت کرد +تصاویر

خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، پلیس ایالت «تگزاس» آمریکا اعلام کرد که یک مرد آمریکایی متهم به تجاوز به یک دختر 16 ساله، از رسانه اجتماعی برای وسوسه این دختر برای حضور در یک قرار ملاقات استفاده کرد و این دختر را از مدرسه اش ربود و او را به رودخانه ای برد و کشت تا از شهادت این دختر علیه وی در دادگاه به جرم تجاوز جنسی جلوگیری کند.

«فرانکلین دیویس» 30 ساله از حومه شهر «دالاس» روز یکشنبه هفته جاری به قتل «شانیا گری» متهم شده است؛ گری آخرین بار بعد از ظهر روز پنج شنبه هفته گذشته در دبیرستان خود دیده شده بود و جسد او روز شنبه هفته جاری در منطقه ای دور افتاده در نزدیکی رودخانه «ترینیتی» پیدا شده است.

بر اساس این خبر، این مرد آمریکایی روز گذشته (دوشنبه) در مصاحبه ای که در زندان با وی شد، تاکید داشت که صرفا قصد گفت و گو با این دختر نوجوان را داشته است؛ این مرد گفت که زمانی که با قربانی نوجوان خود رو در رو ملاقات کرد، شیاطین بر وی غلبه کردند.

دیوس اینطور گفته است: من باید مدارک بدست می آوردم،‌ مدارکی که نشان دهد که من به گری تجاوز نکردم و او دروغ می گوید؛ من نمی خواستم به گری آسیب بزنم ولی در یک لحظه تحت تاثیر قرار گرفتم؛ من با شیاطین مبارزه کردم درست مثل این بود که شخص دیگری در من است؛ آن شخص من نبودم.

در اقرارنامه دستگیری دیوس اینطور نوشته شده است که او از طریق رسانه اجتماعی با گری ارتباط برقرار می کند و تظاهر می کند که فرد دیگری است که میخواهد درباره جزئیات تجاوز جنسی صورت گرفته به وی از او اطلاعات بگیرد؛ دیویس از یک تلفن برای تنظیم قرار ملاقات با گری در دبیرستانش استفاده می کند.

پلیس آمریکا اعلام کرده است که دیویس به ترتیب قرار ملاقات با گری تحت ادعاهای نادرست و بردن او به جایی در نزدیکی رودخانه ترینیتی و دو بار تیراندازی به سوی او به وسیله هفت تیری با کالیبر 38 اعتراف کرده است؛ بر اساس نوشته های اقرارنامه دستگیری دیویس، گری به داخل رودخانه می افتد.

بر اساس این خبر، دیویس به پلیس گفته است که او پای خود را روی گردن گری گذاشته تا زمانی که نفس کشیدن این دختر قطع شده است.

دیویس همچنین گفته است که زمانی که گری او را دید شوکه شده بود اما وارد ماشین او شد و بعد نیز دیویس او را به نزدیکی رودخانه برد.

مادر مقتول

پلیس اعلام کرده که بر این باور است که دیوس، گری را به این دلیل کشته زیرا گری درصدد شهادت علیه وی در دادگاه بوده است.

در ادامه این خبر آمده است که برای دیویس وثیقه ای 2 میلیون دلاری تعیین شده است اما او که توان پرداخت آن را نداشته هم اکنون زندانی است.

پنج شنبه 23 شهریور 1391  5:43 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها