رئیس پلیس آگاهی خراسانشمالی از دستگیری پسر جوانی که در پوشش مستأجر، صاحبخانه را برای تصاحب شش النگو با ضربات متعدد چاقو از پای درآورده بود، خبر داد.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس خراسانشمالی، صادق نامور با بیان اینکه در چند روز گذشته پروندهای تحت عنوان قتل خانمی به هویت"ماری" پیش روی کارآگاهان گشوده شد، گفت: پس از ارجاع این پرونده تحقیقات کارآگاهان برای شناسایی عامل یا عاملان قتل آغاز و در ابتدا بررسی از خانواده مقتوله انجام شد.
وی افزود: با راهنمایی خانواده مقتول رد پای پسر جوانی که به عنوان مستأجر، منزل را مورد بازدید قرار داده بود به عنوان مظنون اصلی از طریق مشاور املاک مورد پیگیری قرار گرفت.
رئیس پلیس آگاهی خراسانشمالی با بیان اینکه مأموران در بنگاههایی که مقتوله خانه را برای اجاره به آنها سپرده بود، حاضر شدند، گفت: نهایتاً بنگاهی که اقدام به فرستادن متهم به قتل به منزل مقتوله کرده، شناسایی شد که در تحقیقات مشخص شد متهم اقدام به ارائه شماره تلفنی به صاحب بنگاه کرده که مأموران در بررسی دریافتند این شماره متعلق به خانمی ساکن گرگان است که در تحقیقات رد پای متهم در شهرستان بجنورد کشف شد.
وی با اشاره به اینکه طی تحقیقات، کارآگاهان به فردی به نام حیدر برخورد کرده و منزل وی را شناسایی کردند، افزود: مأموران با حضور در منزل این فرد متوجه شدند پسری جوان قصد فرار از روی دیوار را دارد که پس از دستگیری مشخص شد این پسر جوان که رضا نام دارد، در ابتدا هرگونه ارتباط با این قتل را انکار میکرد اما در مواجهه حضوری با دختر مقتوله و همچنین صاحب بنگاه، به عنوان متهم به قتل مورد شناسایی قرار گرفت.
نامور اظهار کرد: متهم در بازجویی صورت گرفته سرانجام لب به اعتراف گشود و پرده از این جنایت برداشت.
وی گفت: قاتل در اعترافات خود گفته در پوشش مستأجر و برای اجاره منزل به خانه مقتوله مراجعه کردم که با دیدن طلاهای زیاد صاحبخانه وسوسه شدم و با چاقویی که از قبل برداشته بودم از پشت چندین ضربه به او زدم اما هنگامی که با مقاومت مقتوله رو بهرو شدم با ضربات متعدد وی را به قتل رساندم و شش النگو و یک انگشتر از وی به سرقت بردم.
رئیس پلیس آگاهی استان خراسانشمالی خاطرنشان کرد: با راهنمایی متهم ضمن بازسازی صحنه قتل، طلاهای مسروقه نیز در منزل او کشف شد که به همراه پرونده به دادسرا معرفی شد.